Май, май... ще станем майчета през МАЙ

• 26 314
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен днес,

Добре дошли на новите в групичката  Hug
За априлките не знам, но и аз вече се замислям за дрехи за бременни, че всички панталони взеха да ми пристягат в корема вече... И това стана за 1 седмица, вече се чудя какво става. Първо не качвах хич, сега за 1 седмица вече 1.5 кг ми се лепнаха. От миналата седмица зверски апетит ме гони, и то все нещо тестено трябва да е иначе ми става лошо и така през 1 час  Confused
Дано минава скоро, че вече корема ми ще експлоадира  Simple Smile

А иначе, за количка и аз почнах вече да си мечтая, но има време... поне 7-ми месец да стана и тогава мисля да тръгвам на оглед. Аз вече имам и идея горе долу какво искам, така че се надявам да стане по-лесно.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 18:13 от dennitsa

# 571
Sta-di, наистина ако бяхме по-млади, по-малко щяхме да се втренчваме във всичко, точно това си мислех днес. На 32 съм, изпратила съм толкова скъпи хора, имам 1 спонтанен аборт, всичко това ми пречи да съм просто позитивна, полагам огромни усилия да мисля само за хубави неща, но не мога да съм безгрижна. А като знам по-младите момичета на 20-25 колко по-малко се вслушват във всеки удар на сърцето си, колко по-леки са дните им, дори малко са безразсъдни в бременността. Така или иначе, сега ни дошло времето  Hug

# 572
Мерси за подкрепата Simple Smile вярвам че този път всичко ще е наред Simple Smile Аз съм при доктор Борис Яков в Майчин дом с направление и доплащане ,но иначе като му дойде времето живот и здраве и като ме хванат болките ще ходя в АГ и който е на смяна...няма да плащам за лекари Wink Ти при кой си Старлайт Simple Smile Лека бременност на всички отново Simple Smile

# 573
здравейте, напоследък и аз само ви чета, че не ми беше до писане, голям рев му ударих няколко дни, че ме наплашиха с едни изследвания за рубеола, голяма драма и обикаляне беше, докато намерим някой да ни обясни има ли риск, няма ли, какво изобщо е положението, всички вдигаха рамене. сега се поуспокоих и даже днес си взех 2 ризки-туники, че си имам клинове, още е рано за бременски дрехи Simple Smile обаче вече всички дънки нещо ми стягат, или поне аз така си мисля. от няколко дни обаче ме боли тазобедрената става, че нощем само по хълбок спя. Вие как сте със спането, мен нещо ме е страх да спя по корем, да не го смачкам нещо  бебо newsm78 (иначе само така си спях) а по гръб нещо не ме свърта. мислите ли, че има някакво значение вече позата на сън  Thinking ?
 Hug и лека вечер без неразположения Simple Smile

# 574
Дени,благодаря ти,нямам търпение и аз да споделям радостите и притесненията си със всички вас..

# 575
Аз май не се представих,от София съм,първа бременност,на 30 години съм,и чак...Cry( на 8 октомври ще ходим да чуем сърчице,иначе съм много добре-нямам гадене,нито нараснал апетит..

# 576
браво на теб Simple Smile) аз иначе пък корема не мога да си го сваля (имам доста голям) иначе не съм напълняла в краката дори свалих 1 кг Simple Smile а вече съм в 9 седмица Simple Smile

# 577
Момичета помагайте... До вчера нямах нито гадене, нито повръщане, а днес съм като фонтан  Sick Нищо не мога да задържа Sad Опитах с вода с лимон, опитах само с лимон, а то като че ли стана по-лошо... Sad

# 578
Ох и аз оглеждам бременните дрехи вече, стягат ми почти всички панталони, а поли нещо не ми се носят. Тъкмо сега ще подгъвам един по-големичък  Laughing
Момичета, няма какво да ги мислим годините...такъв е живота. И аз като малка си представях че на 23 ще родя първото си дете, ама ето го - на 28 забременях, на 29 живот и здраве ще раждам. Важното е всичко да е наред до финала а и след това, пък нали има изследвания, че бебето подмладявало по-зрелите мами Peace
gecu25, спането от няколко дни ми е нещо некомфортно...освен че се въртя постоянно, ставам по 100 пъти до 00, напоследък се будя и стоя будна по около час. Много досадно, а като знам че ще става и по-зле ooooh!
sa6eva, аз още не съм се регистрирала, но досега ходя при д-р Великова от Санита и най-вероятно ще съм при нея. И тя е по ЗК, но с доплащане Peace
radi1426, имаше някакви капки за повръщането, а на прима виста - подсолена вода

# 579
ще пробвам, благодаря за съвета  Starlight'  Hug

А относно спането и аз ставам по сто пъти до тоалетна през нощта, иначе пък със самото спане нямам проблеми, дори съжалявам, че ще го кажа, но ме е страх някоя нощ, да не би да не се събудя и да направя белята...  Embarassed

# 580
Тъкмо вчера си извадих бременните панталони и дънки зая пране, че нещо започнаха да ме стягат моите нормални. Ако съм права, няма проблем, но ако седна и особено в колата много ми се впиват в корема. С първата бременност до 4 месец си ходих с нормалните дрехи, но с всяка следваща - корема штръква по - бързо.  Joy

# 581
Здравейте,

Моля ви за съвет и помощ. Водя се в 8 г.с., а реално съм забременяла на 27.08 (т.е. съм края на 5 г.с.). Бях при двама лекари на преглед. Първият ми обясни, че не може в 8 г.с. да не се вижда ембрион и че най-вероятно има т.нар. кухо яйце.
Потърсих и второ мнение на специалист вчера, който ми обясни, че има някаква малка структура на този етап, която не се вижда ясно.
Симптомите ми са като на бременна - гадене, болки в гърдите, умора....

На някой случвало ли му се е подобна ситуация и как да реагирам?

# 582
Оххх момичета и на мен взеха да ми стягат дрехите:)Пък хич не ми се искаше,сякаш е много рано,аз и без това съм си дебеличка и сега съвсем:)Вечер тоалетната е резервирана от мен,ставам по пет пъти през нощта,но лошото е че не мога да заспя след това.През деня пък постоянно ми се спи,иначе не ми се гади,а сутрин съм като мечка стръвница,главата ми е в хладилника.Simple SmileДано само това да са ни проблемите,иначе и аз се заглеждам в дрехите за бременни,но и скоро спешно ще се нуждая от нов сутиен:)

# 583
Здравейте,

Моля ви за съвет и помощ. Водя се в 8 г.с., а реално съм забременяла на 27.08 (т.е. съм края на 5 г.с.). Бях при двама лекари на преглед. Първият ми обясни, че не може в 8 г.с. да не се вижда ембрион и че най-вероятно има т.нар. кухо яйце.
Потърсих и второ мнение на специалист вчера, който ми обясни, че има някаква малка структура на този етап, която не се вижда ясно.
Симптомите ми са като на бременна - гадене, болки в гърдите, умора....

На някой случвало ли му се е подобна ситуация и как да реагирам?
Mila  аз  разбрах този път че съм бременна и като отидох и аз се оказах в 5-та седмица и доктора каза че се вижда ембрион само че при мен се вижда само с вагинално ...после като отидох в 7-ма седмица вече имаше сърчице....аз миналата година бях така с кухо яйце но беше съвсем в началото и ходих и на второ мнение и доки ми каза да изчакам 1 седмица и да отида пак защото имало вероятност да съм забременяла по късно,само че на другия ден вече си стана и спонтанния аборт,но аз ти препоръчвам да изчакаш 1 седмица и да отидеш при 3-ти лекар...иначе ако е кухо не се притеснявай нищо няма да ти стане и ще го изхвърлиш Wink (през тази седмица в която чакаш) но не се стресирай,на мен хората ми казваха че така е било писано и нито съм го видяла нито  нищо пък и по-добре така от колкото да се роди нещо недъгаво недай си Боже...Отдай се на повече спокойствие мисли за хубави неща не се ядосвай и ще се получи...ние с годеника ми толкова много искахме  и точно когато бяхме на почивка и вобще не работехме по въпроса точно тогава е станало Simple Smile) успех и не се депресирай :*

# 584
  • София
Аз лично моите тревоги ги отдавам от една страна на това,че имам предистория с неуспешен финал,от друга страна,защото наистина ми е зле.Не съм от тези дето се жалват,но на моменти ooooh!Иде ми да се съблека гола,та нищо никъде да не ме стяга и да се пренеса в тоалетната!

Постер,не знам защо отброяват така тези лентички,има ли значение дължината на цикъла,моя беше на 28 дни newsm78

А иначе и количка съм си харесала вече и легълце,хич не се мотая,даже се спазарих за отстъпки в един детски магазин,ако вземем всичко оттам накуп Mr. Green

Бременни дрехи няма да купувам,имам цял гардероб с туники,от най-ефирните,до вълнени и в комбинация с клин и ако е студено под клина едни чорапогащи и така PeaceСамо трябва да отида да си купя едни зимни ботуши с равна подметка,че всички са ми с ток,а ще ме е супер страх на леда с тия токове ConfusedПреди хич не ми е пукало,но сега самата мисъл,че мога да падна ме подлудява!

Общи условия

Активация на акаунт