Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
Какви са мненията относно използването на лекарства по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
-
Какви са мненията относно използването на лекарства по време на бременност?
-
Какви са някои от темите, свързани с медицински въпроси?
-
Какво да правя, ако имам розово течение?
)
, направи му снимка, в която аз нищо не виждам
и ми каза, че вървяло малко. Можело да е защото съм забременяла по-късно, а не на 14 ден - как е стана тази работа, при положение, че предишния месец бях още на хапчета - мислех, че те регулират овулация и цикъл.
Е как ще стане този номер! Дайте идеи с нещо бабешко и безвредно, моля
Докторът ме изпраща на дерматолог да ме провери и да реши какво да ме правел, било опасно сега за каквито и да е препарати. Ще погина от срам, ако открият нещо.
.
А и си права,че имаме опит в това отношение,за съжаление.Странно е,че не са ти пуснали да го чуеш сърцето,на 8 г.с. си се чува,ма някои лекари явно не го практикуват
Бях на преглед. малкото ни бебенце е цели 1.28см. хихи и сърчицето му бие ли бие здраво и силно. И въпреки че все още не прилича на човек ( както се казва) май,май...и аз усещам че се влюбвам