Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 937
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • В Града на Липите
Предполагаемия нов сериал на Берен - Revenge  / Отмъщение е базиран върху творби на Александър Дюма-баща и е съсредоточен върху съдбата на младо момиче, което се появява от нищото в голям град. Бързо намира своето място в обществото, но хората около нея не подозират каква е основната цел на непознатата. Тя е тук, за да отмъсти на тези, които са унищожили семейството й.

Скрит текст:
Емили Торн (Емили ван Камп) е новопристигнала в Хемптънс за лятото. По всичко личи, че тя е дружелюбното и изискано „съседско момиче”, чиито чар и щедрост й осигуряват достъп до непристъпните крепости на висшето общество. Но зад този примамлив и бляскав свят, в който тя се потапя, се крие мрачна семейна тайна.
Емили Торн не е такава, каквато изглежда. Когато е била на 9 години, баща й е бил натопен за престъпление, което не е извършил, и е осъден на доживотен затвор. Емили не вижда повече баща си и прекарва детството си в плен на гнева, загубата и предателството. 17 години по-късно тя се завръща с фалшиво име и една единствена цел – ОТМЪЩЕНИЕ.
Всяко светско събитие за нея е внимателно планирана стъпка за подкопаване на основите на стабилността на враговете й. Докато целият им живот се сгромолясва около тях, Емили е непреклонна в усилията си и острият й ум е винаги на пет стъпки пред тях. Но когато миналото я застига, сърцето й може да се окаже мишена в кръстосания огън.

Дколкото съм чела, сериала беше хитов в Америка и мислех да го подхващам. Дано да е вярна новината. Доста различна роля, след Фатмагюл.

# 166
  • София

When a Man Loves a Women
ENGİN AKYÜREK-BEREN SAAT by soie.wmv

# 167
Малчева както казах Берен е без сутиен, най-много да има подплънки и съм убедена , че ЕНгин е разбрал точно с какво е, няма как ръката му да е върху гурдите й, и да не усеща човека. Добре е опипал почвата така да се каже. А какво си говорихме за приятелството newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 168
Малчева както казах Берен е без сутиен, най-много да има подплънки и съм убедена , че ЕНгин е разбрал точно с какво е, няма как ръката му да е върху гурдите й, и да не усеща човека. Добре е опипал почвата така да се каже. А какво си говорихме за приятелството newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Да ти припомня ли? newsm78

Ето ти едно припомняне!
Скрит текст:
Репортаж(Мислите на Кенан)
(само гледайте да не ядете нещо в момента,че да не опръскате света!  Rolling Eyes)
Скрит текст :

"Гледай ги ти....
сега и сексуални сцени щели да снимат...
...че и при това в спалнята...
И чаршафи щяло да има...
А....дано да има възглавница между тях,че тоя Енгин ще яде бой...
Приятели били....
Да,бе,да...
 Вярвам им!....
Ама май хич не им вярвам!
Аз отивам на полюлея!
Те какво си мислят...
Сега ще видят те кон боб яде ли...
А я е целунал по-така..
.а съм го разпердушинил... Ще види той аз кой съм...
На мен гласът ми е златен...
а на него само едни пръсти са му дълги...
Ей сега ще видим..."
И Кенан се качва на полюлея за да наблюдава по-отблизо своята половинка какви ще ги върши!
Хилял дава сигнал и сцената започва...
Горещи целувки в леглото.
Кенан въздиша шумно
"Ах,ще го убия..
Ей сега и език ще й пусне...
Пък и мойта не се дърпа...
аз си знаех...
знаех си че има нещо...
Ало...Енгин...къде бараш?
Това дупе е мойто...
Въх... ама май и език и пусна в ухото...
Ей,вагабонтин...че и секс ще правят...
Абе,Хилял,къде е възглавницата между тях...
Олеле... ама тя е на пода...
Ох,Берен...Изгорях...
Как можа да ми го причиниш..."
В момент на силен гняв от ставащото под носа му,Кенан залита и се приземява на пода...
Резултат-загуба на паметта!
Хилял:
-Ах,ти,говедо мръсно! Пак ми развали сцената в спалнята! Повече няма да допускам никой на полюлея! Ах,Кенан! Кенааан!
Кенан е откаран в болницата,а Берен остава да заснеме сцената отново и то без възглавница между двамата с Енгин!
Хайде пак ми говорете,че били само приятели!

# 169
Вместо запис

И да си вляза в роля на попивателна.Доста лиги се проточиха  tooth
Скрит текст:

# 170
Предполагаемия нов сериал на Берен - Revenge  / Отмъщение е базиран върху творби на Александър Дюма-баща и е съсредоточен върху съдбата на младо момиче, което се появява от нищото в голям град. Бързо намира своето място в обществото, но хората около нея не подозират каква е основната цел на непознатата. Тя е тук, за да отмъсти на тези, които са унищожили семейството й.

Скрит текст:
Емили Торн (Емили ван Камп) е новопристигнала в Хемптънс за лятото. По всичко личи, че тя е дружелюбното и изискано „съседско момиче”, чиито чар и щедрост й осигуряват достъп до непристъпните крепости на висшето общество. Но зад този примамлив и бляскав свят, в който тя се потапя, се крие мрачна семейна тайна.
Емили Торн не е такава, каквато изглежда. Когато е била на 9 години, баща й е бил натопен за престъпление, което не е извършил, и е осъден на доживотен затвор. Емили не вижда повече баща си и прекарва детството си в плен на гнева, загубата и предателството. 17 години по-късно тя се завръща с фалшиво име и една единствена цел – ОТМЪЩЕНИЕ.
Всяко светско събитие за нея е внимателно планирана стъпка за подкопаване на основите на стабилността на враговете й. Докато целият им живот се сгромолясва около тях, Емили е непреклонна в усилията си и острият й ум е винаги на пет стъпки пред тях. Но когато миналото я застига, сърцето й може да се окаже мишена в кръстосания огън.

Дколкото съм чела, сериала беше хитов в Америка и мислех да го подхващам. Дано да е вярна новината. Доста различна роля, след Фатмагюл.

Хриси, мерси за инфото.

# 171
  • Пловдив

Вижте нашето момче как красиво плаче. За сравнение - спойлера.

Скрит текст:

# 172
  • Разград

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/yalin_kenan_ve_beren_e_nasi … r_jest_yapti_.htm
Май е певец. И според гугъл. е харесвал Берен. А Берен и Кенан са били на негов концерт.

# 173
Да ти припомня ли? newsm78

Ето ти едно припомняне!
Скрит текст:
Репортаж(Мислите на Кенан)
(само гледайте да не ядете нещо в момента,че да не опръскате света!  Rolling Eyes)
Скрит текст :

"Гледай ги ти....
сега и сексуални сцени щели да снимат...
...че и при това в спалнята...
И чаршафи щяло да има...
А....дано да има възглавница между тях,че тоя Енгин ще яде бой...
Приятели били....
Да,бе,да...
 Вярвам им!....
Ама май хич не им вярвам!
Аз отивам на полюлея!
Те какво си мислят...
Сега ще видят те кон боб яде ли...
А я е целунал по-така..
.а съм го разпердушинил... Ще види той аз кой съм...
На мен гласът ми е златен...
а на него само едни пръсти са му дълги...
Ей сега ще видим..."
И Кенан се качва на полюлея за да наблюдава по-отблизо своята половинка какви ще ги върши!
Хилял дава сигнал и сцената започва...
Горещи целувки в леглото.
Кенан въздиша шумно
"Ах,ще го убия..
Ей сега и език ще й пусне...
Пък и мойта не се дърпа...
аз си знаех...
знаех си че има нещо...
Ало...Енгин...къде бараш?
Това дупе е мойто...
Въх... ама май и език и пусна в ухото...
Ей,вагабонтин...че и секс ще правят...
Абе,Хилял,къде е възглавницата между тях...
Олеле... ама тя е на пода...
Ох,Берен...Изгорях...
Как можа да ми го причиниш..."
В момент на силен гняв от ставащото под носа му,Кенан залита и се приземява на пода...
Резултат-загуба на паметта!
Хилял:
-Ах,ти,говедо мръсно! Пак ми развали сцената в спалнята! Повече няма да допускам никой на полюлея! Ах,Кенан! Кенааан!
Кенан е откаран в болницата,а Берен остава да заснеме сцената отново и то без възглавница между двамата с Енгин!
Хайде пак ми говорете,че били само приятели!

Много е добър репортажа. Хайде после пакми кажете, че били само приятели- това изречение обощава мнението ми.  Mr. Green Simple Smile

# 174
# 175
  • В Града на Липите

# 176
Вместо запис
===

И да си вляза в роля на попивателна.Доста лиги се проточиха  tooth
Скрит текст:

Тани - с благодарност за разкошотията...

Не знам дали друг си е правил труда, но извадих всички кадри отблизо на гюзелището в любимата любовна сцена. Simple Smile))

# 177

Скрит текст:
Марианка,спойлера е "Без коментар!!!" Ще ме извиняват фенките му,обаче-Язък за момчето! Peace

# 178

Скрит текст:

Ъъъъъъ това в спойлера ме стрена, то не е плач, ми на див рев ми изглежда. Това от Кузей Гюней  ли е??  newsm78

# 179
Аууу Мариянка как ме стресна този в спойлера ти? #Shocked
Добре че ти видях подписа .Погледа и устните са все едно в реална ситуация.Накъдри ми се косата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт