Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 933
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Малчева тук от желеани, по-железни сме се събрали, само въздишаме по гласа, косата, погледа на Енгин Joy Joy

Какво мислиш за изрязаните кадри, джанъм?? Не ти ли се струва Енгин малко палав?? newsm78 newsm78 Mr. Green newsm78
Дейзи,само малко ли....Не ме карай да почвам,че пак ще ми пламтят ушите после...
Скрит текст:
страст кипи...нежни пръсти ...и устни...но не забравяйте...тук има само приятелство,нали? Joy Joy Joy

# 151
  • В Града на Липите
Току що копнах това от другата тема. Дъгичке  Hug

Цитат
Според турската преса Берен Саат щяла да снима нов сериал от началото на следващата година, а мъжът на снимката - Мерт Фърат ще й бъде партньор. Сериалът ще бъде нова версия на "Отмъщението",каквото и да значи това.

# 152
Скрит текст:
Много ми се иска да споделя моите мисли за Човеците Берен и Енгин и дали между тях има връзка
 и химия.
Тук според мен разковничето се крие дълбоко в моралните ценности на всеки един от тях.

Кое ме доведе до тази мисъл? Това са снимките, които бяха публикувани на Берен с майка й и баба й. Те изглеждаха много съвременно, като европейки с аристократично излъчване.
Енгин го видях на снимка, публикувана тук във форума с майка си, която беше забрадена.
Моята мисъл е свързана точно с това, че те са възпитани в различна семейна среда, която влияе в техният партньорски избор. Този морал на тяхното възпитание ги разминава като двойка в живота.

Между Енгин и Берен има дълбока човешка връзка. Тяхното познанство е от ранните им младини, когато са се харесали от формата  "Звездите на Турция". Тогава са се оценили и като характери и като емоция и  като приятелчета. Сигурна съм, че са преживяли и нещо романтично, което е приключило, защото са много  различни в следствие на възпитанието от семейната среда.
Но това не им пречи да се обичат. Точно тази човешка любов ги кара да изиграят така добре ролите си във филма. Имах и подозрения, че си отправят чрез ролите си и послания един към друг.
Между тях има много неизяснени въпроси. Дали ще си ги изяснят зависи само от тях. Но надали!
Така като гледам в нета се представя, че връзката на Берен с певеца се затвърждава, та не знам.
Този филм е бил голямо изпитание за тях и техните отношения. Струва ми се, че Енгин е спрял себе си.
Сещам се отново за снимката и забрадената му леля и си мисля, че баба му примерно може да е била напълно забулена. Забулените жени единствено само с поглед говорят и този  поглед показва много и страст и любов и укор и жал и всички чувства изразени само чрез поглед.
Енгин е свикнал да общува чрез лицеизраз и жестове  и да казва много с жестове. Това съчетано с красив глас, добра външност и благ характер  е истински магнетизъм, който го изстреля във филмовите висини. И ние усетихме този вулкан от талант на явлението ЕНГИН.

Дано не ви досаждам с моите " прозрения"

А, ето намерих си поста, написан през м.май. Разбираемо го публикувам в спойлер. Но мога да споделя, че усещанията ми и тогава, когато съм го писала и сега се препокриват.

# 153
Познайте кой е писал това:
Скрит текст:
Подсказка от пореден епизод Peace

Скрит текст :
Затворничско ежедневие:
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Надзирател в затвора казва на шефа си:
-Затворникът от 5  килия Ердоан Яшаран силно ме тревожи,вече трета нощ не спи в килията си...намирам го в прегръдките на Мюмюн Нежния.Като го попитам защо е там,казва че страда от страхова невроза и има нужда от успокоение...

-------------
Затворникът Мустафа Налчъ пише на жена си Хаджер:”Джанъм благодаря за пилата в кекса.Сега имам най-хубавия маникюр в килията и Али ЖИлезния ми прави само комплименти...”
Димана,може и да си права! Няма да се учудя зад всичко да стои точно това! Peace

# 154
  • Разград

# 155
Скрит текст:
Много ми се иска да споделя моите мисли за Човеците Берен и Енгин и дали между тях има връзка
 и химия.
Тук според мен разковничето се крие дълбоко в моралните ценности на всеки един от тях.

Кое ме доведе до тази мисъл? Това са снимките, които бяха публикувани на Берен с майка й и баба й. Те изглеждаха много съвременно, като европейки с аристократично излъчване.
Енгин го видях на снимка, публикувана тук във форума с майка си, която беше забрадена.
Моята мисъл е свързана точно с това, че те са възпитани в различна семейна среда, която влияе в техният партньорски избор. Този морал на тяхното възпитание ги разминава като двойка в живота.

Между Енгин и Берен има дълбока човешка връзка. Тяхното познанство е от ранните им младини, когато са се харесали от формата  "Звездите на Турция". Тогава са се оценили и като характери и като емоция и  като приятелчета. Сигурна съм, че са преживяли и нещо романтично, което е приключило, защото са много  различни в следствие на възпитанието от семейната среда.
Но това не им пречи да се обичат. Точно тази човешка любов ги кара да изиграят така добре ролите си във филма. Имах и подозрения, че си отправят чрез ролите си и послания един към друг.
Между тях има много неизяснени въпроси. Дали ще си ги изяснят зависи само от тях. Но надали!
Така като гледам в нета се представя, че връзката на Берен с певеца се затвърждава, та не знам.
Този филм е бил голямо изпитание за тях и техните отношения. Струва ми се, че Енгин е спрял себе си.
Сещам се отново за снимката и забрадената му леля и си мисля, че баба му примерно може да е била напълно забулена. Забулените жени единствено само с поглед говорят и този  поглед показва много и страст и любов и укор и жал и всички чувства изразени само чрез поглед.
Енгин е свикнал да общува чрез лицеизраз и жестове  и да казва много с жестове. Това съчетано с красив глас, добра външност и благ характер  е истински магнетизъм, който го изстреля във филмовите висини. И ние усетихме този вулкан от талант на явлението ЕНГИН.

Дано не ви досаждам с моите " прозрения"

А, ето намерих си поста, написан през м.май. Разбираемо го публикувам в спойлер. Но мога да споделя, че усещанията ми и тогава, когато съм го писала и сега се препокриват.

newsm10 Съгласна съм с всяка твоя дума. Simple Smile Много добре си го казала.

# 156
Лечение на пролетната умора:
Скрит текст:
Лек на Аблата Мерием срещу пролетна умора от нета... Tired Tired Tired

Скрит текст :
Взимате няколко таблетки от мултивитамина  „Мустафа”,счуквате много силно и бързо,докато гледате как героя Мустафа Налчъ пленява бившата си изгора,тъй като нагарча много,добавяте благи  думи на концерна  „Ришат Яшаран”,но пък от тях може да стне блудкав лека,така че добявяте изтискан ломон от сорта „Мукадес” /много е кисел/,няколко съзлзи Керимови,няколко страстни изблика Фатмагюлови /ако има/,няколко криви усмивки от” Селим &Ердоан”,две-три лъжи от  запазената марка „Мюнир”разбъркавате многократно като повпторенията на Рахми....Вземате всеки  четвъртък от 21 часа като гледате съсредоточено канал Д.Ако ви стане байгъм от лековития бъркоч,четете темата на КВФ в БГ-МАММА,ще се почуствате освежени още след първия пост,а и вкусът ви значително ще се подобри.....
Хрисчул,намерих ти трейлърче... hahaha hahaha
Скрит текст:
Керим и Фатмагюл се промъкват през вратата на мазето за да излязат посред нощ навън. Фатмагюл се спъва в простира за дрехи.
К: Шшшшт, тихо Фатмагюл. Ще те чуе Мирзат.
Ф: Няма, пратих кака Мерием да му занесе кафе. Тя ще го разсея.
Двамата се промъкват по страничната пътека и се качват в колата паркирана на съседната улица. Керим тръгва и в следващия момент чува глас от задната седалка:
Мукадес: Айде бе, от един час ви чакам. Взела съм и кибрит за огъня. Сетихте ли се поне да вземете семки да чоплим, че като ви знам какви сте приказливи, ще умра от скука.
и продължението...
Скрит текст:
Продължение на трейлър-мейлър.
Скрит текст :

Керим набива спирачки и Фатмагюл слиза от колата. Отваря страничната врата и гледа кръвнишки.
Ф: Енге, ако не слезеш до три секунди, още утре ще си сложим бронирани врати на стаите, и ще те видя как ще ровиш по шкафовете.
Силно стресната Мукадес подава кибрита на Фатмагюл и се понася към къщи.  
И те има в стихче на Бризчето:
Скрит текст:
Изнервена, ядосана, сърдита,
Хриси- с ново трейлърче опита.
Събуди посреднощ Керимчо тя
и вкара го във новичка игра.

При Мукаддес го прати да витае,
с парфюма си да я омае.
И докато Муки трепетно мечтае
любовният си трепет той да разгадае,

момчето наше почва да сумти,
да се оплаква, че не може да заспи,
защото курабийки иска да яде,
Мукаддеска моли да му изпече.

Ох, горката Мукаддеска
пак не стана нейната пиеска
романтика за нея няма,
драмата и е голяма!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 22:34 от mal4eva1984

# 157
  • В Града на Липите
Малчева  Joy  Joy  Joy, успокоих се, то това не е компромат.

Защо, никой не отрази новия евентуален партньор на Берен  newsm78 Аз лично, за пръв път чувам за него.

п.п. Извинете ме, че не вземам отношение, по предполагаемата връзка-чувства "Берен-Енгин-Берен" и обратно, но открай време съм на принципа... докато око не види и ръка не пипне, не вярвам!

# 158
  • Пловдив

Офффф. Увеличих ги.... Къде му е ръката и дали я целува по рамото или само така изглежда. Качеството е ужасно...Ама се вижда де.

# 159
Хриси,знаеш ли защо-защото не е Енгин!

Коментар на Славена:
Скрит текст:
Метаморфозата на Мустафа:

Скрит текст :
Първо бе Мама,татко,аз Рибарчето и Фатма... Прост рибар от затънтено село който бе в обществото на себеподобни /природно интелигентни хора,научили всичко от суровия живот в морето,а не в училище/.Ценза на Мустафа -8 клас най-много /акъл за повече къде ти/.Любов-Фатмагюл,да ама не...”ходиш по мъже,дето искат да те изнасилят /да ме простят нежните души/ и аз после трЕбЕ да съм с теб.Тц,тати каза че не става,защото мама не дава”....
Втори етап:Истанбулска приказка –Пари,добре платена работа /,довериник,добър играч на борсата,расов жребец....с една дума „Видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак”... Следва третия етап  Живот на заем:Семеен човек ,със задължения към съпруга и бъдещото им дете,ами пак не познах....като е казано,че няма да го бъде и д*то си да скъсаш не става...има и едни междинен етап наречен условно Сълзи над Босфора,но там не коментирам и предпоследния  наречен  Мисията невъзможна –отвличане,стрелби....с една дума екшън до дупка...и последен етап Хубава жена-Целомъдрие..с това развитието му ще е завършено....SON

Ще ме извинявате,обаче ръката на Енгин си е баш на стратегическо място...малко по-нагоре и сигурно после щеше да казва
Скрит текст:
размер,мекота, има ли сутиен,подплънки и т.н.
Каквото и да си говорим-закачката я има!  bouquet

Е,не е като тази,но...

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 22:44 от mal4eva1984

# 160
Току що копнах това от другата тема. Дъгичке  Hug

Цитат
Според турската преса Берен Саат щяла да снима нов сериал от началото на следващата година, а мъжът на снимката - Мерт Фърат ще й бъде партньор. Сериалът ще бъде нова версия на "Отмъщението",каквото и да значи това.

МЕРТ -  игра в 1001 нощ - хубаво момче, добре играе ! Наслука! Peace

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 10:20 от Goni

# 161
# 162
  • Пловдив

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/yalin_kenan_ve_beren_e_nasi … r_jest_yapti_.htm

Май е певец. И според гугъл. е харесвал Берен. А Берен и Кенан са били на негов концерт.

# 163

Офффф. Увеличих ги.... Къде му е ръката и дали я целува по рамото или само така изглежда. Качеството е ужасно...Ама се вижда де.

На мен ми изглежда, че я целува по рамото, но наистина качеството е лошо. Но ясно се вижда как я е привлякъл към себе си . А ръката му ясно се вижда къде е между гърфите й, като част от ръката муу е върху тях , освен това Берен танцува и Се мърда, така че той я придържа с ръка .  Отбелязах, че Берен е без сутиен, удобно Енгин, нали??  Mr. Green

# 164
Вие пък сега-може да е проверявал какъв й е парфюма! Брех,че сте и вие!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт