Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Лошото на Рибите е,че имат моменти в които много се колебаят накъде да тръгнат! И мисля,че с Кенан малко обърка посоката! А и с него си имат стабилна разлика в годините! Докато тя има още какво да постига като актриса,то Кенан иска да има семейство  деца! Хайде сега,иди хвани златната рибка! Ако тя има желание да си зареже бъдещето заради поклонника на чая...лошо...много лошо...

# 136
Привет  beer

Малчева, аз съм желеЗнъ, да поясня, за който не е разбрал.

Таа пЪ! Simple Smile)) Я да тъ видя колко си джилезнъ? Simple Smile)

И Марица туря два чифта училъ да кьорка Хриската....

# 137
Хриси,ти хич не си ЖилеЗнъ,да знаеш! Не ме карай да диря компромати! Peace

Отговорът е:Gigi Ilieva

Нова загадка:
Скрит текст:
"Отивам да си стягам багажа и да заминавам за Интанбул,че Енгин и Берен в момента ми избират подходяща къща,където да се разположа! И понеже се запознахме във фондацията "Против Насилието" и те чуха моята история,бяха много трогнати,дори Енгин ме хвана за ръка, и ми избърса сълзите..."
Кой е това? newsm78

# 138
Лошото на Рибите е,че имат моменти в които много се колебаят накъде да тръгнат! И мисля,че с Кенан малко обърка посоката! А и с него си имат стабилна разлика в годините! Докато тя има още какво да постига като актриса,то Кенан иска да има семейство  деца! Хайде сега,иди хвани златната рибка! Ако тя има желание да си зареже бъдещето заради поклонника на чая...лошо...много лошо...
Права си! newsm10 И аз така мисля. Но живот....ще видим!Винаги има обрати! Да си призная искам обрат.

# 139
  • В Града на Липите
Марица  Naughty действаш подмолно и с нечисти, т.е. разголени средства.

Малчева, съкън! Аз съм си ходещ компромат  Embarassed  Joy

п.п. НОвата тенденция в прическите:
Скрит текст:

# 140

Пу - гадното ми асоциативно мислене...

Небето плаче. И с прозрачна свила
разделя ме от хората, света.
Аз, златна рибка, в къщи съм се скрила –
не ми се ще да правя чудеса.

-----

Не искам заместители!
Не искам
да се залъгвам
със ерзац и екс!
Инфарктно да живея,
да обичам,
да съм човек,
и може би творец –
това за мен е смисълът, от който
нуждая се.
А не да се смиря.
Не ми сервирайте отрова –
не ме убивайте с изкуствени цветя.

# 141
Марица  Naughty действаш подмолно и с нечисти, т.е. разголени средства.

...

Как нечисти, бре, джанъм? Къпани даже!... Енгински. Simple Smile)) Ама ти се стопи желязото. Simple Smile))

# 142
Марица,страхотно е! Браво! Много живот има в него,много хъс! Hug

Хриси,търся ти подходящ компромат! Докъде стигна със загадката? newsm78
Ха,сега,да те видя колко си ЖилезнЪ!
Скрит текст:
Свободно време и интереси / Романтични сериали, теленовели / Re: Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70    : Съб., 21 Ян. 2012, 20:23
... Не мога да спра да го гледам, не вярвах, че нещо подобно може да ми се случи. Благодаря на преводачките за труда им и се надявам да не се откажат при условие, че ще се излъчва.
....
п.п. Това е първия турски сериал, който гледам и не знам защо съм ги подценявала толкова. Невероятна актьорска игра.
Отговор

# 143
  • Пловдив
 wavey Здравейте, момичета!
Маричке, пак си се присетила за изрязаните кадри от промото на канал Д  Joy Joy JoyПреди време доста се рових из нета и успях да открия това...има я дори целувката по рамото!!!

За мен тук те са на гребена на вълната - удовлетворени от успеха на първи сезон и със самочувствие на печелившата екранна двойка.
Според моите усещания в този етап от живота си те имат връзка. Това не може да се скрие, колкото и да показват игра. Но и имат голям хъс за продължението на сериала. Както се и забавляват, така и показват превъзходно партньорство и симбиоза. Вижда се във всяко действие, във всеки жест и поглед. Щастливи са , а не само радостни, а това вече е влюбеност. В този момент от връзката им той е още ловецът, още я следи и наобикаля, но се усеща и лекото му поведение на превъзходство и най-вече на лидерство.
По зодия Енгин е лидер и не признава друг да му определя поведението. В това везните са доста сложни. И той не прави изключение. Берен е зодия Риби. Те са предимно приемащи не са лидери, но са изискащи. Не напразно тя търси във връзките си лидери или хора, които да я водят. Забележете и в отношенията с Есра как е. Есра е водещата, Берен е около нея. Рибите обичат тайничко да управляват лидерите, в чийто ореол обичат да са. Те търсят силата на известния.Не напразно тя харесва Къванч. Той е известен и е лидер. Харесва Кенан, защото той също в ксвоята сфера е лидер и известен. И двамата са показни, те задоволяват нейните нужди от силата на известността. Не , че тя не е известна, но е жена-актриса в Турция и според техните разбирания  да е по-кротка и тиха, но тя не може и затова й трябва такъв мъж, покрай който да е в медиите. При Енгин нещата с известността не са показни, но е лидер и става сложно за нея, защото това не я удовлетворява. Това ги разминава на много дълбоко ниво и емоционално и духовно и ако щете на снобарско ниво.
Твърдо съм убедена, че той се е отдръпнал първи. Абсолютно са различни, а той не би позволил да бъде в нечия сянка.
Искам да намеря един свой пост от старите теми, но не ми се получава да го намеря. Там бях изложила позицията си за тяхното разминаване, чрез конкретни примери от тяхната среда.
Ако го намеря ще го постна.

Прекрасен пост. Само че това промо е за 1 сезон. И по това време Енгин има приятелка. Ама знае ли се. Може след това да е връзката с приятелката, защото на сватбата на продуцента К.Чатай - м.декември 2010 е с нея...Объркана работа.

# 144
  • В Града на Липите

Марица  Hands Clap

Малчева, помня я тази мацка, но й забравих ника  newsm78 Смили се над бедната ми душа и не ме черви  Embarassed Стига ми, че веднъж съм се излагала, да не го правя втори път.  Joy

# 145
Малчева тук от желеани, по-железни сме се събрали, само въздишаме по гласа, косата, погледа на Енгин Joy Joy

Какво мислиш за изрязаните кадри, джанъм?? Не ти ли се струва Енгин малко палав?? newsm78 newsm78 Mr. Green newsm78

# 146
Права си! newsm10 И аз така мисля. Но живот....ще видим!Винаги има обрати! Да си призная искам обрат.

Аз пък искам още от това... 

...варианти, варианти... Simple Smile само да са повече! Simple Smile))

# 147
Хриси,отговорът е:
BeReN_SaaT_85 ,дето ни качи на черешата за няколко часа,докато не я разконспирираха ! Беше се взела на сериозно,милата! Joy Joy Joy

# 148
 wavey Здравейте, момичета!
Маричке, пак си се присетила за изрязаните кадри от промото на канал Д  Joy Joy JoyПреди време доста се рових из нета и успях да открия това...има я дори целувката по рамото!!!

За мен тук те са на гребена на вълната - удовлетворени от успеха на първи сезон и със самочувствие на печелившата екранна двойка.
Според моите усещания в този етап от живота си те имат връзка. Това не може да се скрие, колкото и да показват игра. Но и имат голям хъс за продължението на сериала. Както се и забавляват, така и показват превъзходно партньорство и симбиоза. Вижда се във всяко действие, във всеки жест и поглед. Щастливи са , а не само радостни, а това вече е влюбеност. В този момент от връзката им той е още ловецът, още я следи и наобикаля, но се усеща и лекото му поведение на превъзходство и най-вече на лидерство.
По зодия Енгин е лидер и не признава друг да му определя поведението. В това везните са доста сложни. И той не прави изключение. Берен е зодия Риби. Те са предимно приемащи не са лидери, но са изискащи. Не напразно тя търси във връзките си лидери или хора, които да я водят. Забележете и в отношенията с Есра как е. Есра е водещата, Берен е около нея. Рибите обичат тайничко да управляват лидерите, в чийто ореол обичат да са. Те търсят силата на известния.Не напразно тя харесва Къванч. Той е известен и е лидер. Харесва Кенан, защото той също в ксвоята сфера е лидер и известен. И двамата са показни, те задоволяват нейните нужди от силата на известността. Не , че тя не е известна, но е жена-актриса в Турция и според техните разбирания  да е по-кротка и тиха, но тя не може и затова й трябва такъв мъж, покрай който да е в медиите. При Енгин нещата с известността не са показни, но е лидер и става сложно за нея, защото това не я удовлетворява. Това ги разминава на много дълбоко ниво и емоционално и духовно и ако щете на снобарско ниво.
Твърдо съм убедена, че той се е отдръпнал първи. Абсолютно са различни, а той не би позволил да бъде в нечия сянка.
Искам да намеря един свой пост от старите теми, но не ми се получава да го намеря. Там бях изложила позицията си за тяхното разминаване, чрез конкретни примери от тяхната среда.
Ако го намеря ще го постна.

Прекрасен пост. Само че това промо е за 1 сезон. И по това време Енгин има приятелка. Ама знае ли се. Може след това да е връзката с приятелката, защото на сватбата на продуцента К.Чатай - м.декември 2010 е с нея...Объркана работа.

Гюлфер каза, че с Енгин много са се събирали и разделяли , така че не се знае какви са им били отношенията към този момент.  Simple Smile

# 149

Марица  Hands Clap
...

Хриско, с тая снимка мен ли ще топиш? Simple Smile)) Ми то вече изгорях, бе, джанъм! Simple Smile)) И пепел не остана с тоз Булут! Simple Smile)) Кво да подпаля или топя ся на фона на това прекрасно  и леко подигравателно лице? Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт