Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 153

• 36 979
  • 753
  •   1
Отговори
# 60

Аз вече съм научила наизуст двете интервюта с ЕНгин ( с розовата ризка и с арабската журналистка), защото много ми харесват и съм ги гледала по много пъти.  Но има няколко репортажа, които са много стари и още нямат превод и ме иКарват извън нерви, защото ги гледам, но не ги разбирам, а искам да знам за какво се говори в тях.. Sick Sick

За ново интервю на Енгин дори не мога да си помисля, поне в близките 5-6  месеца.

Hug съчувствам, но не мога да помогна. Намали малко срока, че и аз ще изляза извън нерви. Wink))

# 61
  • Пловдив

Няма новини, няма снимки. Петък следобед....Е, чок търпение....

Прехвърлям старите - също като теб. Simple Smile) Опитвам се да въведа ред в свалените клипове. Жалко, че спряха свалянето от ютюб. Sad

От два дни всичко в You Tube е възстановено. Може да се сваля.

# 62

Аз вече съм научила наизуст двете интервюта с ЕНгин ( с розовата ризка и с арабската журналистка), защото много ми харесват и съм ги гледала по много пъти.  Но има няколко репортажа, които са много стари и още нямат превод и ме иКарват извън нерви, защото ги гледам, но не ги разбирам, а искам да знам за какво се говори в тях.. Sick Sick

За ново интервю на Енгин дори не мога да си помисля, поне в близките 5-6  месеца.

Hug съчувствам, но не мога да помогна. Намали малко срока, че и аз ще изляза извън нерви. Wink))

Най-много да даде някое кратко интервю за новия си филм, който май няма да излезе скоро.... newsm78

# 63

От два дни всичко в You Tube е възстановено. Може да се сваля.

Ами това е отлична новина! Simple Smile   Kiss Hug отивам да си сваля отбелязаните в папка, за да наваксам снимков материал. Simple Smile))

# 64
Момичета, много сте тихи...дайте да си обсъждаме някоя темичка, ясно е , че скоро няма да има новини.... Peace

# 65
Дейзи,аз като инспектор Дюдю все си мисля,че въпреки някои плахи опровержения Енгин ще играе с Туба в "20 мин".В нейната тема момичетата преведоха,че AyYapim няма да дават никаква информация,понеже тя още не е поставила окончателен подпис под договора,а  сериалът ще започне снимки в края на ноември,тогава когато "Хари Потър" приключва!Все ми се струва,че онези безбройни колажи на тях двамата не бяха случайни и тези публикации в пресата едва ли са били съвсем измислени-може би някаква информацийка се е била прокраднала! newsm78

# 66
Дейзи,аз като инспектор Дюдю все си мисля,че въпреки някои плахи опровержения Енгин ще играе с Туба в "20 мин".В нейната тема момичетата преведоха,че AyYapim няма да дават никаква информация,понеже тя още не е поставила окончателен подпис под договора,а  сериалът ще започне снимки в края на ноември,тогава когато "Хари Потър" приключва!Все ми се струва,че онези безбройни колажи на тях двамата не бяха случайни и тези публикации в пресата едва ли са били съвсем измислени-може би някаква информацийка се е била прокраднала! newsm78

Дано си права, макар че имаше някакви опровержения и то май точно от мениджърката на Енгин, нали каза, че нямало финализиран проект. Дано да преговарят с Енгин за този сериал, интесна изглежда историята. Аз все си мисля, че може би ще снима и Джевджет  Бей и синовете , просто сценаристките ще адаптират романа спямо времето и ще направят Рафик главен герой. Мисля, че това ще е амбифиозн проект и ако го направят качествено може и да пожъне успех. А и не се съмнявам, че Енгин ще се справи с ролята.  Simple Smile

# 67
  • Пловдив

Дейзи,аз като инспектор Дюдю все си мисля,че въпреки някои плахи опровержения Енгин ще играе с Туба в "20 мин".В нейната те В нейната тема момичетата преведоха,че AyYapim няма да дават никаква информация,понеже тя още не е поставила окончателен подпис под договора,а  сериалът ще започне снимки в края на ноември,тогава когато "Хари Потър" приключва!Все ми се струва,че онези безбройни колажи на тях двамата не бяха случайни и тези публикации в пресата едва ли са били съвсем измислени-може би някаква информацийка се е била прокраднала! newsm78

И аз храня същите надежди. Рейтингът който получиха в оная анкета за няколко часа - трябва да им говори нещо на продуценти и сценаристи и други подобни. Новината не беше пусната случайно...а отговорът за това, че не е говорено с Енгин - беше публикуван в един спортен вестник....Тогава пък ПР-та на Енгин писа, че няма финализиран проект. Туба си има своите съображения, а Енгин вече е бил обвързан с трилогията....Както и да е. Няма къде да избягат новините. Ако ще има "20 минути" все ще разберем.

# 68
В темата на Туба момичетата преведоха,че до сега тя е имала някои претенции относно снимките(може би свързани с нейните бебчета),но вече всичко е удовлетворено от страна на продуцентите,така че тези дни се очаква тя да подпише.От друга страна админката на EA USA FANS,която се срещнала с Енгин и публикува онази снимка,която не всички харесахме написа,че няма право да издава никаква информация за бъдещи планове,но въпреки това написа феновете да бъдат в очакване на скорошна информация!

# 69
Попринцип Енгин е толкова желан от феновете в момента, че в който и серисл да се включи , ще го направи хит, толкова много фенове има от различни държави, които ще искат да го гледат.  Продуцентите трябва направо да се състезават кой ще го покани в проект, защото Енгин ще им гарантира визок рейтинг, тоест пари .

# 70
В темата на Туба момичетата преведоха,че до сега тя е имала някои претенции относно снимките(може би свързани с нейните бебчета),но вече всичко е удовлетворено от страна на продуцентите,така че тези дни се очаква тя да подпише.От друга страна админката на EA USA FANS,която се срещнала с Енгин и публикува онази снимка,която не всички харесахме написа,че няма право да издава никаква информация за бъдещи планове,но въпреки това написа феновете да бъдат в очакване на скорошна информация!

Така е, може и да има шанс. Иначе във USA фейса не са много доволни, защото админката не еразказала повече за срещата, не говоря за инфо за ЕНгин относно професионални планове, а по-скоро лично впечатлени.я от срещата.  newsm78

# 71
Мене ме впрегнаха пак в служебни задължения...

А феновете в САЩ ненапразно са недоволни от постнатото за последната среща с Енгин. Можеха наистина да понапишат нещичко срещналите се. Sad

# 72
Дейзи,така си мислим ние,които се възхищаваме на Енгин,но май действителността е различна-как пък и куцо и сакато се уреди с проект,само нашето момче-йок.Не че повечето от новите проекти няма да се провалят с гръм и трясък,ама хубаво беше Енгин да ни зарадва с присъствие.Много се дразня и на това,че дори да снима този детски филм пак всичко се изреди да дава интервюта,дори и малките актьори,но нашият пак никакъв го няма.

# 73
Мене ме впрегнаха пак в служебни задължения...

А феновете в САЩ ненапразно са недоволни от постнатото за последната среща с Енгин. Можеха наистина да понапишат нещичко срещналите се. Sad

Да, друг път някой като се срещне с Енгин цял роман се изписва, сега две изречения... При това информационно затъмнение това е просто скандално....

# 74
Дейзи,така си мислим ние,които се възхищаваме на Енгин,но май действителността е различна-как пък и куцо и сакато се уреди с проект,само нашето момче-йок.Не че повечето от новите проекти няма да се провалят с гръм и трясък,ама хубаво беше Енгин да ни зарадва с присъствие.Много се дразня и на това,че дори да снима този детски филм пак всичко се изреди да дава интервюта,дори и малките актьори,но нашият пак никакъв го няма.

Аз все си мисля, че Е.А. е обиден на медиите. Ви сте казвали, че са му спретнали някакъв скандал в края на снимките на АБО във връзка с военната служба. Затова той не желае да дава интервюта на турските медии. Вероятно това е причината да няма такива и относно КВФ. За АБО има поне три пространни интервюта със смислени въпроси на турски тв.

Общи условия

Активация на акаунт