Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 118
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мина ли ти гърба?
Вико, кво стана с резултатите от биопсията?
Бамбито май днес е на преглед? newsm78

# 496
търпи се болката,тооо няма да мине,не се лекува , Mr. Green

# 497
Добро утро и от мен Simple Smile

# 498
Добро утро
Успях тая тема да изчета
Стискам палци на Елла за успешна процедура, на Фели също. Гуге, дано всичко е ок днес. Миеринко, принца да се взима вече в ръце, че... Вико, не разбрах с биопсията какво стана? Пуки, дано си вече по-добре Hug Ванчето гледам пак кръжи в ниска орбита, защо? Не знам нещо важно има ли друго, което съм пропуснала?  newsm78

# 499
  • СОФИЯ
Добър Ви ден  Hug Hug Hug
Ехеее Слънчо се появи  newsm68 newsm68 newsm68  Hug Hug Hug
Елла хайде миличка успех и дай боже  Praynig Praynig Praynig това да е последната процедура   bouquet  bouquet
Алексче  Hug Hug Hug

ох от това ходене от единия офис до другия направо се разбивам и все нещо си забравям в другия .... сега пък ключовете  ooooh! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms смотана работа  Joy Joy Joy

# 500
ами чакам си обаждане. не ми е спешно, ама ме дразнят вече

# 501
  • София
ООО Слънчо......ти се вясна....
Не кръжа, само картинката ми е такава....кръжах преди няколко дни, че ми се провали старта на опита, заради ТСХ 3.2, ма се примирих и си пия хаповете Crossing Arms

# 502
Добър ден  Laughing

Еее най-после се появи Слънчасалото  Hug Мерси дано и ти почнеш скоро.

Вико, дано ти е хубава биопсията, че да не те дерат повече  Hug

Пепи, дано ти помогнат баните и скоро в редиците на чакащите  Hug

Елла, аз като ти казах че ще се печем скоро на един огън, ти не ми вярваш  Joy Joy Joy

А тъй Ванче, няма да са оплакваш, пийш хапове и мезиш с алкохолец  hahaha hahaha hahaha

# 503
фърки, решила съм - максимум още едно дране и до тука!

# 504
  • СОФИЯ
Елла, аз като ти казах че ще се печем скоро на един огън, ти не ми вярваш  Joy Joy Joy

А тъй Ванче, няма да са оплакваш, пийш хапове и мезиш с алкохолец   hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Фелито кажи сега на мен какво ми предстой  newsm78 newsm78 гледам гадателка си падаш  hahaha hahaha hahaha

# 505
Миеринче, ти ще изчакаш още една лелка, до като разгипсират крака на принца, и се яхвате  Joy Joy Joy

Вико, първо виж днес за какво иде реч, пък тогава отсичай. Аз след петата биопсия казах край.

# 506
е аз ще кажа край след максимум третата

и не ще да ми доде и те това е.снощи така ме боля корем та чак нош па пих.

# 507
  • София
Миеринче, ти ще изчакаш още една лелка, до като разгипсират крака на принца, и се яхвате  Joy Joy Joy

Вико, първо виж днес за какво иде реч, пък тогава отсичай. Аз след петата биопсия казах край.
Ти пък да не мислиш, че днес ще й се обадят....познавам една мацка дето чака 1,5 месеца обаждане от Вожда за биопсията....записвай час, че иначе не става....
дано да е добър резултата и да не се налага ти да взимаш такива сложни решения!

# 508
Вико атака и терор ,действай да разбереш резултатите ,щото ако са красиви ,можеш да почнеш ,старта

# 509
Ние си чакаме лелката  Whistling Whistling Whistling
Я да питам, нали като дойде след два часа след обяд, следващият ден се смята за първи  newsm78

Както решиш Вико, абе дано днес е добре резултата  Laughing

Ванче ма, те всички да не са седмаци като нас  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт