Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 120
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • СОФИЯ
Миеринче, ти ще изчакаш още една лелка, до като разгипсират крака на принца, и се яхвате  Joy Joy Joy
Вико, първо виж днес за какво иде реч, пък тогава отсичай. Аз след петата биопсия казах край.

добре дагателко № 1 на БГ мама  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Лелееее 5 биопсии  ooooh! ooooh! ooooh! е те това е лудост вече според мен и правилно си спряла ми то това техното на нищо не прилича какво толкова за 5 биопсии не разбраха бе Фели  newsm78 newsm78 newsm78

# 511
  • София
Ние си чакаме лелката  Whistling Whistling Whistling
Я да питам, нали като дойде след два часа след обяд, следващият ден се смята за първи  newsm78

Както решиш Вико, абе дано днес е добре резултата  Laughing

Ванче ма, те всички да не са седмаци като нас  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ми май да, поне така го смятаха в Щерев, за Надежда незнам-и аз това се чудех....айде знаещите да кажат...
Що да сме седмаци, ма??? newsm78

# 512
да така се брой Фели

# 513
добре дагателко № 1 на БГ мама  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Лелееее 5 биопсии  ooooh! ooooh! ooooh! е те това е лудост вече според мен и правилно си спряла ми то това техното на нищо не прилича какво толкова за 5 биопсии не разбраха бе Фели  newsm78 newsm78 newsm78

Е не са правени за 5 месеца. В продължение на година и няколко месеца.
Ами все нещо не беше наред, после промивки, лекарства и така. Ама като минаха 2 опита и резултат никакъв, тогава ги спрях. Перси ми се разсърди малко, ама аз си настоявах своето, защото си познавам организма.

Що да сме седмаци, ма??? newsm78

защото искаме винаги бързо и на момента да се случват нещата  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 514
  • София
добър дееееен  Mr. Green

# 515
  • СОФИЯ
Добре де дори и за една година и 2.3 мес. пак са много бе  ooooh! ooooh! ooooh!
Какво пък ще се сърди Персито айде няма нужда да те набутват с пари при условие, че явно не е проблема в това .... не знам, но и за 2-ра или 3-та ще се замисля  ooooh! ooooh! ooooh! аз не разбирам ма се изказвам явно много подготвена  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 516
аз знам че след 12 се брои за първи ден следващия - ама така го броят при стимулациите

сега ще чакам да ми дойде и като пролея първа капка кръв и ще полудея ако не са се обадили и дерктно ще званя на вожда и ще ги наклепам кифлите

# 517
Казвай Барби как е младежа  Mr. Green

# 518
Мерси много, аз тъй си питам да съм подготвена, че съм на нисък старт  hahaha hahaha hahaha

Миеринче, правя това което ми кажат, нали те са докторите и за това са учили. По принцип имам проблем с имплантацията. Сега при последния опит правих РВМС, която ми помогна много, защото имаше имплантация. Когато няма имплантация търсят проблема с биопсии.
Абе минало заминало, назад не гледам  Laughing

# 519
Вие днес не трябваше ли да сте на преглед и хормони?

# 520
  • София
Казвай Барби как е младежа  Mr. Green
добре е, младеж е , даже имаме снимка на атрибута в голям размер  Crazy

# 521
Леле супер.
Да се пазят мацките от тая шпага  hahaha
Ако мойто бебе е мома го взимам за зет  Joy

# 522
а тъй бамби, от сега го изтипосваш на фото......... а като порасне.......... на филм

# 523
Вие днес не трябваше ли да сте на преглед и хормони?

ако въпроса е към мен, чакаме лелката и на 2 ден в Софето. По сметки трябваше да е днес, но нещо се бави  Laughing

Браво Бамби, само така  Laughing
То още не знае на кой свят е и го вземаха  ooooh!

# 524
фърки и аз съм в закъснение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт