Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 116
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • СОФИЯ
а тъй бамби, от сега го изтипосваш на фото......... а като порасне.......... на филм

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
сестро, сестро с тебе човек не скучае  Joy

Фели правилно миличка аз също съм на този принцип каквото доки казва това правя  Peace аз нали видя какво написах, изказвам се но не съм подготвена за това  hahaha hahaha hahaha

Бамби супер мила много се радвам  Hug Hug Hug пич та дрънка ще е младежа   bouquet

# 526
Фели, тебе питах.
Останах с впечетлението за днес  Hug

# 527
  • СОФИЯ
Ако мойто бебе е мома го взимам за зет  Joy

Сегме дано да е мома, че Бамби нема си даде младежът ако ще го играе мека китка  Joy Joy Joy Joy Joy

сестро айде да ви идва лелката и на двете, че да се задействате ..... трябва да има разнообразие, трябва да се почват процедури, че много се зъдържахме ей така мързеливо .... заглавието на темата трябва да се оправдава  Praynig Praynig

# 528
фърки и аз съм в закъснение  newsm78

ами ти са изля предния цикъл, сега ша чакаш  Whistling Whistling Whistling

Миеринче не се изказваш неподготвена. До като не ти дойде до главата, никой не знае какво да прави  Laughing
Това, че аз така съм решила е в резултат на наблюдение от моя страна. Щом и док се съгласи накрая, значи съм била права.
Тъй съм са задействала, на нокти стоя изправена  hahaha hahaha hahaha

# 529
  • СОФИЯ
Това, че аз така съм решила е в резултат на наблюдение от моя страна. Щом и док се съгласи накрая, значи съм била права.

Hug Hug Hug Hug Hug
И при мен на първия опит нямаше имплантация  ooooh! но се надявам когато дойде моментът да почна да се получи  Praynig Praynig Praynig
Та да се върнем на лиготията сега.......че нещо мнооо на сериозно го почнах  Joy Joy Joy

# 530
[
Тъ съм са задействала, на нокти стоя изправена  hahaha hahaha hahaha

ама изрязала ли си ги, или ги отглеждаш за сцепление при ниския старт

# 531
Тъ съм са задействала, на нокти стоя изправена  hahaha hahaha hahaha
ама изрязала ли си ги, или ги отглеждаш за сцепление при ниския старт

не съм ги изрязала, да изглеждам малко по-висока като се изправя  hahaha hahaha hahaha

Миеринче ма, идваш в наща клиника и та мятат с биопсиите, да видиш хубо ли е  Joy Joy Joy
Веднага ще поискаш пак при Щереви  hahaha hahaha hahaha

# 532
а тъй! а и при бой са си полезни. а сега като се засими нема да се лъзгаш

# 533
Стига ма Вико, смятам да съм у Варна като са заледи  Joy Joy Joy

В края на май месец, четири дена дъжд ма валя, сега остана и да заледи и вече ша са гръмна  Whistling Whistling Whistling

# 534
  • СОФИЯ
Миеринче ма, идваш в наща клиника и та мятат с биопсиите, да видиш хубо ли е  Joy Joy Joy
Веднага ще поискаш пак при Щереви  hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

а ич не искам да знам дали е убау  ooooh! Joy Joy Joy да ме дерат .....  Joy ох да не дава господ  Praynig Praynig Praynig

# 535
а ич не искам да знам дали е убау  ooooh! Joy Joy Joy да ме дерат .....  Joy ох да не дава господ  Praynig Praynig Praynig

гледам, че си прихванала от стила на писане на Лотхен  newsm78
ко ли прай, сигурно чете скрита от нейде  hahaha hahaha hahaha

# 536
  • СОФИЯ
гледам, че си прихванала от стила на писане на Лотхен  newsm78
ко ли прай, сигурно чете скрита от нейде  hahaha hahaha hahaha

ох аз да не вземете да я забравите та постоянно ги слагам тия търкаляците  hahaha hahaha hahaha чакай пак ще сложа  Joy Joy Joy

# 537
таркаляците и туй  Sick й бяха любими на нея ooooh!

# 538
Слънце, то туй зИленото щот и се повръщаше много от онуй розовото дето го носи  hahaha hahaha hahaha

# 539
може, Фели, може. То не е лесно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт