Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 100
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Как е в столицата на Великобритания - "Англия" днес май дъждовно го даваха.
Ако знаеш във Варна каква жега е днес, не мога да повярвам че е есен  Laughing

# 541
Слънчо, нищо не казваш ти. мълчих кат партизанин на разпит

# 542
  • СОФИЯ
може, Фели, може. То не е лесно hahaha

не, Слънчо ич не е лесно да си Лотхен  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 543
Ама верно си е.
Постоянно да не знаеш какво лъжеш  newsm78 коя седмица си, та с единият профил, та с другият, та колко бебета имаш в личност

оооо не е лесно

# 544
Aз се върнах бе, Фели. Снощи късно късно кат писах.  По времето поне не разбра ли? Тъй е- тръгнах от столицата и заваля, додах тук и пекнах hahaha hahaha
Ко да кажа, Вико. Посвърших малко работа, записах детето в университета и се върнах. Сега ми е тъпо и ревливо, ама с тез репродуктивни работи тъй ще е. Другия месец или началото на ноември пак трябва да ходя, после януари пак, после март вече си отиваме и ще си идвам само за малко в Бг.

# 545
Aз се върнах бе, Фели. Снощи късно късно кат писах.  По времето поне не разбра ли? Тъй е- тръгнах от столицата и заваля, додах тук и пекнах hahaha hahaha

Абе и на мен ми стана странно що е такова жегаво, ама сега ми са изясни  Laughing
Пуууй не можах да та изненадам  Whistling Whistling Whistling

Аз не съм злобарка, мина ми вече, чак ми става жал като се сетя що така изригнах, ама да ме лъжат право в очите, туй не го изтрайвам  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Днес Миеринката ма провъзгласи за гадателка на БГ Мама. Слънчо, орисвам те март месец като тръгнеш за английско, да си две в едно - пу...пу...пу...

# 546
  • СОФИЯ
Ко да кажа, Вико. Посвърших малко работа, записах детето в университета и се върнах. Сега ми е тъпо и ревливо, ама с тез репродуктивни работи тъй ще е. Другия месец или началото на ноември пак трябва да ходя, после януари пак, после март вече си отиваме и ще си идвам само за малко в Бг.
Cry Cry Cry Cry Cry

Днес Миеринката ма провъзгласи за гадателка на БГ Мама. Слънчо, орисвам те март месец като тръгнеш за английско, да си две в едно - пу...пу...пу...

а така фели а така .... върши си работата както трябва  Grinning Grinning Grinning

# 547
ма Слънчо, сам отам ли ще грееш  Cry Cry Cry

# 548
  • СОФИЯ
ма Слънчо, сам отам ли ще грееш  Cry Cry Cry
сестро и аз така реагирах  Sad Sad Sad

# 549
отивам на бой с ХЕИ. като се прибера ще ви проверя

# 550
Привет банда Hug

Слънчавата крайно време беше пред замръзване бяхме Whistling Whistling Whistling

Гугето посрещнахте ли днес newsm78

И мноооо моля не мъ забравяйте че и за мен палци требват
 Бамбе все тъй да расте младежа  bouquet

# 551
Не ма, Вико, лично ша идвам да ви огрявам кат ви стане студено.  Mr. Green
Фели, а дано душо, а дано Praynig Аз си правя сметки ноември да забременявам, та да е мойта зодия Crazy детето hahaha
 Иви, стискам душо и на краката ги стискам даже Hug

# 552
Вико да не те гледаме по ТВ довечера  #Crazy много си бойна тази седмица hahaha  chef

# 553
  • СОФИЯ
И мноооо моля не мъ забравяйте че и за мен палци требват

Ивенце всичко що имам като пръсти, палци и т.н. съм стиснала  Hug Hug Hug

Вико да не те гледаме по ТВ довечера  #Crazy много си бойна тази седмица hahaha  chef

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 554
а тъй Слънце стискай и аз ша стискам  Flutter догодина всички накуп при бабето на басейна hahaha hahaha

Миеринко удари едно рамо че само ние останахме у Щеревите - ще се сблъскаме там и нема се познаем  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт