Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 072
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Тите, а на теб от Щерев някой искал ли ти е тия хормони?
Щото пак ти казвам, че са излишни и скъпи. 

# 586
  • СОФИЯ
Врачките кат сте почнали мног ва моля подред карайте  hahaha hahaha
Миеринко не става - довечера ще пробвам пак  Rolling Eyes

Иве дай ти аз да пробвам  newsm78
ох имам проблем с компа в офиса  Mr. Green Mr. Green постоянно ми забива, едва влизам в форума ... от нета ли е от компа ли е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire а и скайпа понякога не ми се включва .... абе красота ти казвам  Mr. Green Mr. Green

# 587
Миеринко, ко стана с Гугито? Чухте ли се?

# 588
  • София
Тите, а на теб от Щерев някой искал ли ти е тия хормони?
Щото пак ти казвам, че са излишни и скъпи. 

Да, знам че са скъпи (то какво ли не е  Mr. Green )
По принцип доки каза, че иска да ги повторя, но сега ще си изчакам прегледа и ще коментирам какво иска да повторя и какво не.

# 589
А при коя докторка си ?

# 590
  • СОФИЯ
Миеринко, ко стана с Гугито? Чухте ли се?

Слънчо  Naughty Naughty Naughty

Ей това Бамбито ме остави недовършена сестро  hahaha hahaha hahaha почна ме и край .... сега не разбрах какво е предчуствието  newsm78 newsm78 newsm78

Сестро надявам се сградата на ХЕИ-то все още да си е на мястото, че имам чат-пат там работа  hahaha hahaha hahaha

# 591
кои хормони точно да са излишни? Може да сте писали, ама вече се обърках newsm78

# 592
Инхибин и АМХ.

# 593
  • София

Ей това Бамбито ме остави недовършена сестро  hahaha hahaha hahaha почна ме и край .... сега не разбрах какво е предчуствието  newsm78 newsm78 newsm78

ами хубави предчувствия имам, иначе щях да си трая.
ама хич не внимавате в подробностите значи  Mr. Green

# 594
  • СОФИЯ

Ей това Бамбито ме остави недовършена сестро  hahaha hahaha hahaha почна ме и край .... сега не разбрах какво е предчуствието  newsm78 newsm78 newsm78

ами хубави предчувствия имам, иначе щях да си трая.
ама хич не внимавате в подробностите значи  Mr. Green

ей на отнесох си го, ми то кат не внимавам и не чета  Mr. Green Crossing Arms Crossing Arms  Hug Hug

# 595
  • София
Сигме, при Андреева съм

И от една страна съм съгласна с теб, че са излишни, но като знам какъв е резултата при мен и при двата и ми става весело. Доки да реши какво да ме прави  Mr. Green

# 596
аха, ясно. да, за тез питах и аз и ми каза Стаменов, че няма нужда. ама все пак ако ги иска лекар може би не са съвсем излишни. знам ли и аз вече. Май всеки си иска различни работи или изобщо нищо не иска Rolling Eyes
Миеринко, успокои ли се вече hahaha За мен явно или няма или са й лоши и затва си трае Whistling Ама няма нищо Crossing Arms

# 597
надписа на клиниката го няма отдавна,чакаме първият сняг Laughing
Шарки точно се чудех ,какви ги подготвяш пак ,ма туй е ужаст ,какви са тез цени Mr. Green
малее каква група се очертава,за старт

# 598
Оф Тите, аз кво да кажа, че с никакъв резерв успях да забременея. С по три фоликула в яйчник.
И то без никой да ме кара да пускам тия инхибини  newsm78

# 599
  • София
Оф Тите, аз кво да кажа, че с никакъв резерв успях да забременея. С по три фоликула в яйчник.
И то без никой да ме кара да пускам тия инхибини  newsm78
и аз не съм ги пускала тия хормони , никога.
и интересното е че всеки месец си имах преглед в първите дни на мц и количеството беше различно, понякога нямаше почти нищо, а на последния път Стаменов само каза много са, няма да броим и да решавам дали ще стимулираме та да извадим повече.
та според мен прегледа си е по-важен от тия хормони.

и извинете за спама  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт