Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 047
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • СОФИЯ
Сигме пиши и мен че чакам лелка  hahaha hahaha hahaha на Миеринка любимата дума  Joy

Ивенце мани ти казвам това Сигмето като напише менз...... и направо ми се повръща  ooooh! ooooh! ooooh! то една красива е тая дума, пък и много звучна .... абе мани ти казвам  hahaha hahaha hahaha

# 631
  • София
ми толкоз. 3200км. са. ми ние сме свикнали ма Ванче. не е убийствено. на- живи сме си hahaha
знаех си, че сте луди hahaha hahaha hahaha ма сега се потвърди.... smile3534
то така не е ли и по-скъпо, освен, че е ужасно далече newsm78

# 632
  • София
и кво ся ша си мълчим всички и накрая вкупом ще си покажем коремите или бебоците  hahaha   hahaha hahaha няма лошо кой както го усеща  Naughty то верно че много народ зяпа от балкона Shocked

ха ха това е идея  hahaha правим сбирка след 2-3 месеца и гледаш всички с томбаци като за предродилното  hahaha hahaha hahaha

Или да си направим една чат-стая и да си клюкарстваме без други да ни четат  hahaha

Слънчо,усеща се като грейнеш  Hug

Искам да си ходя и следващите дни да не идвам на работа  Rolling Eyes Другия вариант е да ида да си взема домакинско въженце   hahaha

# 633
хаха, ми мен и Стаменов така ме пита."Кога трябва да ти дойде менз...." Не цикъл, не нещо ми направо ей тъй hahaha И аз викам "цикъла ми е ...." той пак "да, добре. кат ти дойде менз.. да се обадиш да запишем за ЦС"  Mr. Green

не е по-скъпо, Ванче. ние бяхме 3-ма на отиване. а и е по-весело така. Mr. Green
Нали, Тите, сега кажете "горещо е" и да си фащам пак дърмите да си ходя  hahaha

# 634
  • София
хаха, ми мен и Стаменов така ме пита."Кога трябва да ти дойде менз...." Не цикъл, не нещо ми направо ей тъй hahaha И аз викам "цикъла ми е ...." той пак "да, добре. кат ти дойде менз.. да се обадиш да запишем за ЦС"  Mr. Green
ми кво й е на думата newsm78 newsm78
Вико, още ли не са ти се обадили....? Незнам как издържаш да не ги смлатиш newsm12

# 635
е неприятна е, кво да й е

# 636
Сестро, ХЕИ са си на мястото, живи, здрави и сговорчиви и отзивчиви. свърших по-важната работа!

тъй, от всичките варива, бобови култури, кристални топки и кой на квото го влече, нищо не чух аз да се споменава за предсказания за Виката  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

направо ме игнорИрАхте

# 637
Ванче, много ти е хубава картинката  Heart Eyes

Вико ти си ясна, хубава биопсия, успешен опит, чакай че туй с пръчката не мога да го намеря  newsm78

# 638
  • София
Сестро, ХЕИ са си на мястото, живи, здрави и сговорчиви и отзивчиви. свърших по-важната работа!

тъй, от всичките варива, бобови култури, кристални топки и кой на квото го влече, нищо не чух аз да се споменава за предсказания за Виката  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
то и за мене няма предсказания newsm78
Ама виж аз ква вълшебна пръчка си имам- ся почвам да изпълнявам желания Simple Smile
Ванче, много ти е хубава картинката  Heart Eyes
нали?

# 639
каке, онуй с метлата си беше супер

# 640
Вико, и за мен няма. Ма нищо- ний ще си предсказваме ко да прайм hahaha
Много си разгологъзена ма Ванче. Да не настинеш hahaha

# 641
Как ма Слънце, нали та орисах, тоя Лондон ти е изпил акъла  Whistling Whistling Whistling

# 642
  • София
Вико, откак съм на новите хапове съм кротка и спокойна кат оФчица....
почвам да оценявам предимствата им....
па ако взема и да заслабна от тях-нема да е лошо.....поне сърцебиене днес нямам, и ПМС също newsm78 а, и дет Гугито говореше за странични ефекти-аз нямам newsm78

# 643
  • София
Как ма Слънце, нали та орисах, тоя Лондон ти е изпил акъла  Whistling Whistling Whistling
те така четат, избирателно  Crossing Arms

# 644
а да! Мен ме ориса Фелиндрата  smile3534
Ма то и теб та е орисала, ма Вико.

Общи условия

Активация на акаунт