Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 045
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • СОФИЯ
мани, мани, Миеринко. Явно е комбинирала МОР, сминдух, ХЕИ и някой друг хап за разкош. И ся не знам какво ще я правим  ooooh! ooooh!

Слънчо, закъсахме го  ooooh! ooooh! ooooh!

ей я на .....
ша ма търпите. скоро ще размине!

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 691
Кат са върна Слънцето и глей ко става  Joy Joy Joy

Пък и много пред цикъл, бая кръв ще се лее тези дни  Whistling Whistling Whistling

# 692
я да питам кифлите аз.

тъй като съм една модерна особа, днес се сдобих с нов лак и с разни красоти (2 шишенца с ню ню топченца) дето се лепят по лака. тъй, до тук добре - едното връз другото. а сега дайте идея как да го направя и най-вече, как да не ульоскам цялата къща в топченца

# 693
Кат са върна Слънцето и глей ко става  Joy Joy Joy

Пък и много пред цикъл, бая кръв ще се лее тези дни  Whistling Whistling Whistling

като на революция и въстание едновременно

# 694
  • София
я да питам кифлите аз.

тъй като съм една модерна особа, днес се сдобих с нов лак и с разни красоти (2 шишенца с ню ню топченца) дето се лепят по лака. тъй, до тук добре - едното връз другото. а сега дайте идея как да го направя и най-вече, как да не ульоскам цялата къща в топченца
то си има един инструмент за топченцата-мажеш инструмента с лепило и поставяш топчетата и отгоре замазваш с безцветен лак...

# 695
Вико, оня синия лак много хубаво ти стоеше, що са прайш сега на модерна не знам  newsm78

# 696
  • СОФИЯ
я да питам кифлите аз.

ох не  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
сестро чекай и аз да четем, че туй нЯщо не съм ползвала ..... аз нокти тц, тц ... ям си ги  hahaha hahaha hahaha

# 697
  • София
Вико, оня синия лак много хубаво ти стоеше, що са прайш сега на модерна не знам  newsm78
и лилавия... hahaha

# 698
  • София
я да питам кифлите аз.

ох не  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
сестро чекай и аз да четем, че туй нЯщо не съм ползвала ..... аз нокти тц, тц ... ям си ги  hahaha hahaha hahaha
то пред постния ориз на ЛоМдончанката и аз бих предпочела да вечерям нокти rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 699
е сега съм с петролно зелено със златно, ама искам и топчЕта отгори  Crossing Arms

не можем, ноктИ, не са ми в менюто.  ще прекалцирам

# 700
Миеринче, ти вече на нокти ли го докара  ooooh!
Свекито и принца ушите ти изядоха тц...тц...тц...

# 701
е па фърки, те не зазимява кат тебе за сцепление

# 702
  • СОФИЯ
Миеринче, ти вече на нокти ли го докара  ooooh!
Свекито и принца ушите ти язядоха тц...тц...тц...

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ей на душице кво да направя  Crossing Arms Crossing Arms

# 703
е па фърки, те не зазимява кат тебе за сцепление

мани.....мани.....мани.....

# 704
аре бееееее, кво стана. дайте идея. каке къв е тоя уред ся?

Общи условия

Активация на акаунт