Нашите second hand находки- част 12!

• 57 189
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Той и плата стои един такъв .... Женска е определено. Ако не си я предложила на баща си, недей, да не се обиди. Извинявай, но моят щеше да вирне нос и за това така говоря.

# 106
В момента толкова много ме е срам, че няма да изляза от вкъщи вече  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Как може още да не познавам дрехите, а за внуци съм вече  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed Embarassed

Като купих преди от зз тениска на сестра ми тя ми се скара, че имала нациски символи, а аз да не ги знам  Embarassed  Embarassed   Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 107
В момента толкова много ме е срам, че няма да изляза от вкъщи вече  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Как може още да не познавам дрехите, а за внуци съм вече  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed Embarassed

Като купих преди от зз тениска на сестра ми тя ми се скара, че имала нациски символи, а аз да не ги знам  Embarassed  Embarassed   Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Стига де, аз винаги като оглеждам нещо с копчета, гледам хората около мен ако са с ризи или сака, от къде са копчетата от къде илиците. Дори вчера жилетката която си взех, въобще не се замислих, но вечерта излизах на простора да й гледам копчетата дали пък не е мъжка, въпреки че когато я мерих и я взех въобще не ми хрумна, че може да е мъжка:stop:

# 108
То за ризите, мъжки или дамски си личи и по кройката, не само по копчетата. )))

Аз се чудя утре дали да ходя на зареждането. Не съм сигурна дали ще е изцяло нова стока, или само ще допълват и ще е на по-ниска цена. Че миналата сряда така се прекарах да отида, а те само бяха допълвали.

# 109
ММММдда, наблюдателен си, не може ти се отрече, и на мен ми се вижда женска  newsm78
нали и аз се бутам из магазините. модната линия не я следа , но мъжко-женско ... няма как.  Joy

# 110
  • София
Здравейте отново:)
Показвам последните покупки все за малката:)

Рокля
И още една
Поличка
Яке
И още едно
Гащеризон
И отзад

Приятен неделен следобед!

Не се отварят линковете...

Сега вече трябва да са наред.

# 111
@tzveti 1
Тц!

# 112
И няколко чифта обувки. Черните са ми от 2 години и съм адски доволна!
Скрит текст:

# 113
дааааа, виждат се. само последното не се отваря

# 114
Днес,най-накрая се наканих да видя новата "Мания"-ми пак нищо не ми хвана окото-цялостното впечатление е за много вехти и морално остарели дрехи......Един колан само си взех-метален/който определено е находка,но предвид факта ,че беше доста тежичък и цената беше 22лв/кг  сигурно заради цената не си беше намерил собственик досега/....дано тия дни да се наканя ,вече, да поснимам и да покажа,но те моите дрехи повечето седят добре,като са облечени/имам предвид,че трудно могат да се оценят ,без манекен/,та май ще трябва да хвана някой да снима....Иначе от обрания ЗЗ в сряда забърсахме суичър на мъжа/голям номер,ватиран и много нов-точно в любимите му цветове/,яке и панталон за баткото-промазан плат/от тия с обработките с/у вятър и дъжд/ и дънково сако с качулка за мен/което си доразкрасих малко с розовко конче на малко попротритите ръбчета-но това не е от носене,а просто сакото беше с такъв ефект/ и една блузка с едно рамо-всичко за 15 пари.

# 115

Да отварят се, чак след като цъкна на извеждащият линк и добавя ":" след http

# 116

Да отварят се, чак след като цъкна на извеждащият линк и добавя ":" след http
[/quote]
отиди  на нейният пост - редактирала го е. там се отварят. на цитатите не се отварят

# 117
За първи път в ЗЗ няма нищо интересно и като цяло много захабена стока.Но в магазина отгоре има много запазени работи-за 4.50 лв си купих анцунг за зимата, 3 блузи на детето, едно долнище за вкъщи пак за него и една блуза KappiAh.направи ми впечатление, че има цял стелаж с нови дрехи, т.е. с етикет, като има мъжки, дамски и детски, цената им варира от 7 до 14 лева, дори има дрехи за дама с марката на Лидл Есмара.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 20:51 от gitadam

# 118
  • София
Много се извинявам, сега вече всичко се отваря.

Рокля
И още една
Поличка
Яке
И още едно
Гащеризон
И отзад

retrodoll, първите са много хубави.
Аз все не успявам да си намеря чанта или колан които да ми харесат, но пък и не съм ходила в ден на зареждане, може би заради това така не ми се получава:)

# 119
За първи път в ЗЗ няма нищо интересно и като цяло много захабена стока.Но в магазина отгоре има много запазени работи-за 4.50 лв си купих анцунг за зимата, 3 блузи на детето, едно долнище за вкъщи пак за него и една блуза KappiAh.направи ми впечатление, че има цял стелаж с нови дрехи, т.е. с етикет, като има мъжки, дамски и детски, цената им варира от 7 до 14 лева, дори има дрехи за дама с марката на Лидл Есмара.
какъв е този магазин отгоре ?

Общи условия

Активация на акаунт