Нашите second hand находки- част 12!

• 57 113
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Специално ще те следя за снимки. А жилетките колко излизаха?

не знам точно плащах на куп
последния пуловер за над риза със супер плетки и елегантни черни паетки беше около 450гр

а забравих да кажа и едно яке на HM , което излезе около 750 гр , но си струваше 20 те лв

иначе някъде напред бяха писали , че и големите жилетки идват на тази цена около 20лв особенно когато са с вълна/тя си тежи/ , но и те си струват според мен

на детето 3 те суичера с 2 та чифта дънки бяха общо около 55лв
моите 2 жилетки с един чифт панталони, една риза и якето на НМ бяха около 60

# 301
Неприятна новина е, че в ЗЗ са оставили 28лв за максимална цена. Не че съм вярвала кой знае колко, че ще намалят за зимния сезон, но все пак таях някаква надежда... Щом жилетките излизат 20 лв, едно обемно зимно палто сигурно няма да е по-евтино от 50-60 лв.
Дано като видят, че малко хора купуват на високите цени и не печелят в първите две седмици, да им дойде ум в главата. ooooh! Трябва да направим бойкот  Sunglasses

# 302
Преди малко се върнах от лов в 33. В началото така се бях отчаяла, като се качих да търся яке за бебка. Обиколих по кошовете и гледам само големи, реших да се разходя навътре и след малко видях, че стаичката е отворена, а вътре - два коша с куп и очите ми станаха като понички  Laughing Е, купих много неща, но якенце така и не намерих... оставих 26лв. Снимала съм и малко по-късно ще се пофала  Joy

Ето ги покупките:
Роклички на H&M от предното зареждане: 1 и 2
Дрешки с етикети: Туника name it и жилетка carter's
Клинчета: H&M, Lindex, без етикет, H&M, плетени шалварки Rose Lille, leggings Lindex и отзад
Бодита: name it, claire и отблизо, babble boom отблизо
болеро в бордо mohini
суитчер Cubus
шапка и ботушки reima

Страхотно сладки попаадения Hug Браво   bouquet

# 303
Тези се излагат за ЗЗ става въпрос, само боклуци има при тях и то на цена 30 лв кг.Ново и хубаво има само бебешко, затова при тях отивам направо, когато е кг 6 лева.
В Берлин отгоре има много по-хубави неща, при това 50 ст бр.Майка ми си взе един панталон, а на детето взех долнище H&M и две почти нови клинче и блузка за лятото в жълто.
Много са хубави нещата на Би Ю, чак ме хваща яд, че моето като беше бебе никой не ми беше казал за този магазин, щеше да бъде облечена като принцеса.

# 304
Имам си находка Simple Smile
Малкият ми мъж намаза есенно-зимни боти (нямат пух вътре...), видимо нови, без следи от носене по пометката, ест кожа вътре и вън Simple Smile

ей ги

и най-важното в случая ... 3лв!!!

# 305
Бях до ЗЗ  в Пловдив, вярно цената идва скъпичка, но пък имаше 5 чифта дънки  Volcom на милото, ама той си хареса само едни.Имаше и едно страхотно палто, но ми беше холямо иначе щях да го взема независимо колко пари излиза, защото беше уникално и направо ново

# 306
  • София
Вчера преслушах 33 и Мания в Младост. Снимки по-късно. Много съм доволна  Laughing. Само да кажа, че в Мания имаше Черен Конвърс до глезена, но номера беше 36. Със сигурност не беше нов! Понеже знам, че има и други фенове на тези кецове та за туй да споделя  Hug.

Снимки на мойте неща след обяд  Party.

# 307
  • Пловдив
Лазуритче - новички са си обущетата - със здраве да си тропка детето с тях. Много сладки.

# 308
20 лв за жилетка ВУ е много. Миналата зима, когато пак бяха на мода плетивата всякакви модели и варианти за нова дреха бяха около тази цена. На разпродажбите дори и под 20 лв. Разбира се, че тази година цените ще са по-високи, но пак не ми се вижда изгодно цената във ВУ. На която и марка да е това е плетиво все пак.  За якетата също особено пък шушляково.

Миналата седмица разглеждах новите зареждания в магазините и то в центъра на града. Жилетки и плетени блузки  се движеха в диапазона 15-30 лв.

# 309
  • гр. София
Имам си находка Simple Smile
Малкият ми мъж намаза есенно-зимни боти (нямат пух вътре...), видимо нови, без следи от носене по пометката, ест кожа вътре и вън Simple Smile

ей ги

и най-важното в случая ... 3лв!!!

Много са хубави  Crazy А откъде ги взе?

# 310
Не е много по темата, но ми направи впечатление, че в магазин Берлин, докато бях там една жена купуваше дрехи ВУ за децата от един детски дом, значи все пак може да се носят такива дрехи там, нали?Защо аз знам, че искали само нови с етикет. newsm78
Все пак 50 ст дрешка си е направо без пари.

# 311
Аз да питам знаете ли каква е историята с индийските магазини? Продават ли ВУ и те? Защото онзи ден бях в един и дрехите бяха все на марки, които имат магазини у нас, а същевременно цените са различни, както и моделите. Видях Vero moda, H&M, Sisley...

# 312
Днес пак нищо не си харесах от зареждането.
Имаше няколко хубави жилетки и те все малки.
Детското, или малко, или голямо като за щерката.

Сега се мъча с онлайн магазина на Ремикс. Харесах 2рокли, но...така и не мога да си вляза в акаунта.

# 313
  • София
искам да питам имал Мания в София?

# 314
  • София
Ееее, този въпрос ме разби. Блеки се е постарала да оформи хубава първа страничка, а някой изобщо не си е направил труда да я погледне Sad
Страхотни бебешки нещица, БИ Ю. Първата рокличка на Н§М - имаме същата, но в цикламено и розово вместо сините тонове Simple Smile
Страшни малчовски обувки и страхотни дрехи видях също. Браво!
Днес малката ми душичка тръгна на ясла и ми е едно такова свито, свито...  Днес се захванах да чистя, че уж последен толкова топъл ден, така че в следващите дни - обещавам снимки.
Блеки, абсолютно съм на мнение, че са ВУ. Те винаги имат само един размер от дрехите, което ме навежда на мисълта, че са ВУ.
Сега ще се върна две-три странички назад, че някой беше казвал каква е цената днес в 33 и забягвам натам.
Целувки и спорни покупки!

Общи условия

Активация на акаунт