Нашите second hand находки- част 12!

• 57 016
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Два са.
Единият е на пазара Димитър Петков на спирката на трамвая в посока Люлин.
Другият е пак на спирка, само че в посока Центъра, на спирката преди Мола.
Миналата седмица ги обиколих и двата. От този преди Мола купих блузка на детето. От другия - нищо. Харесах един суичер, но излизаше 16 лв и се отказах. Скъпо ми се видя.

# 646
Два са.
Единият е на пазара Димитър Петков на спирката на трамвая в посока Люлин.
Другият е пак на спирка, само че в посока Центъра, на спирката преди Мола.
Миналата седмица ги обиколих и двата. От този преди Мола купих блузка на детето. От другия - нищо. Харесах един суичер, но излизаше 16 лв и се отказах. Скъпо ми се видя.

Благодаря! Аз тепърва ще ги разглеждам и разучавам, та ще видим. Знам, че там има и трети магазин за ВУ, предстои опознавателна обиколка. Днес в манията имаше отстъпки, а казаха че утре също пускат нови неща, пак с намаления. Аз ходих до тази на Красна поляна, не съм очарована, но все пак успях да изровя няколко неща.

# 647
  • Sofia
Да се отчета и аз от днешната ми обиколка Simple Smile В Манията люлин пълно разочарование, тези хора направо ми развалят удоволствието от ровенето...само парцали. ЗЗ така и не го открих и си останах без покупки. Дано вие да сте си намерили нещо хубаво Simple Smile

# 648
Пуловерът, ако имаш сушилна го пусни да го преправиш малко  Mr. Green но и така става за носене  Peace

Нямам сушилня. Даже щях да питам как да го смаля малко, с пране на високи градуси дали ще стане? 50% акрил, 50% вълна е.

violenza, благодаря ти, мила  Peace Утре по- хубави неща да си намериш!

Ооо с 50% вълна доста ще го смалиш  Mr. Green.
Блеки, недей мила с високи градуси, че няма да го познаеш после  Peace Тя центрофугата степва вълната, може да го врътнеш леко...ама лееко  smile3506

# 649
  • София
Блеки, недей с много високи градуси. Аз бих пробвала с 40 и без центрофуга. Ама ти си знаеш, ако искаш изобщо не го прави нищо, ами си го носи така.
Касита, ти ако знаеш аз къде бях днес... за никакви прахоляци няма да пишеш. ХХААХА. УЖАС ви казвам. Дрехите бяха по левче на брой. Ама то не гнус, ами имах чувството, че ще излязат буболечки от тези дрехи. След като излязох имах чувството, че всичко ме сърби. Но пък си купих нещо  Embarassed Embarassed Яке за 1 лв. Еми, какво. Ей сега го пуснах в пералнята и утре снимки. Как да го пропусна за 1лв. На всичкото отгоре имаше 10 евроцента в джоба, така че ми излезе 80ст яке!
Айде стискайте палци за утре в ЗЗ. Аз не, че търся нещо определено, ама едно 20-30лв ще оставя там. Освен това ще наобиколя Плюса и Мъпета на Стамболийски.

# 650
Нямам сушилня. Даже щях да питам как да го смаля малко, с пране на високи градуси дали ще стане? 50% акрил, 50% вълна е.

Миналата година така смалих с няколко размера една туника за сестра ми. Изпрах я в пералнята на 60гр и от туника до коляното, накрая излезе блузка до кръста. Ама на нея ѝ лепна идеално като р-р.  Simple Smile
Аз съм в затишие, че нямам време да обикалям по магазините.

# 651
За Пловдивчанки - магазина, който е до събота пазара има и още два "Всичко за всеки" - верига май ще стават. Единият се намира на бул. Христо Ботев срещу Ла Фиестата (в която днес имаше зареждане, гледах как свалят чувалите, докато чаках в задръстването  ooooh!), а другият не го запомних  Embarassed На Ла Фиестата имаше и надписи за намаления -50%, ако някой знае повече да пише Simple Smile

# 652
Блеки, недей с много високи градуси. Аз бих пробвала с 40 и без центрофуга. Ама ти си знаеш, ако искаш изобщо не го прави нищо, ами си го носи така.
Касита, ти ако знаеш аз къде бях днес... за никакви прахоляци няма да пишеш. ХХААХА. УЖАС ви казвам. Дрехите бяха по левче на брой. Ама то не гнус, ами имах чувството, че ще излязат буболечки от тези дрехи. След като излязох имах чувството, че всичко ме сърби. Но пък си купих нещо  Embarassed Embarassed Яке за 1 лв. Еми, какво. Ей сега го пуснах в пералнята и утре снимки. Как да го пропусна за 1лв. На всичкото отгоре имаше 10 евроцента в джоба, така че ми излезе 80ст яке!
Айде стискайте палци за утре в ЗЗ. Аз не, че търся нещо определено, ама едно 20-30лв ще оставя там. Освен това ще наобиколя Плюса и Мъпета на Стамболийски.

Laughing Joy hahaha

Чакаме снимки, ама не се притеснявай, първо мини през 33, ние ще те изчакаме  Mr. Green

Иначе пуловера го сложих в много гореща вода в едно легенче и го сложих на топка да се отцежда. Като че ли малко в раменцете се посви  Rolling Eyes В неделя( че не съм си вкъщи) ще видя какво е станало. Ако не, както каза майка ми, ще се поразтегли още малко и ще го дам на приятеля ми  Laughing

# 653
Здравейте, момичета! Много Ви се радвам на покупките. Аз не бях влизала в такъв магазин от мноого отдавна, откакто откриха Ремикса и за да не съм капо си взех няколко неща, тогава. Днес, някак така ми се нагласиха нещата че в 10.30 се озовах до Манията в Гоце Делчев, и трябваше да чакам цял час, е познайте, какво се получи?! Купих си едни ластични дънки, които направо ми заспаха на дупето и един уникален сив кашмирен блузон- изглежда нов, малко тежичък дойде, само той беше 11лв, няма никакви следи от носене, но няма етикет; бяло поло-пуловерче Street one, с етикет- много му се зарадвах, защото точно такова си търсех, лилав кашмирен пуловер Н&М, шпиц, кариран отпред, в перфектно състояние и той е като нов; черно тъничко поло, пак Н&М, и то с етикет; Всичките дрешки си ги взех за дънките  Mr. Green и голямата ми девойка намаза с един плюшен, снежно бял суитчер и пуловерче лилаво с къс ръкав.
Еми, дадох 37лв, Embarassed ама страшно се изкефих, на всичкото отгоре спечелих и талонче за 25% намаление до края на месеца  newsm44

# 654
  • Варна
МИШЕЛ честити покупки ,чакаме снимки  Simple Smile
Много ти е сладка принцеската на снимката  Hug

# 655
Почти всичко вече е на простора, това което още не е, е в пералнята. Утре на светло -фотосесия, не мога да не споделя  Laughing
Благодаря, това ми е големия сладкиш, на малкия някъде му зачезна снимката

# 656
Мишел, точно днес си мислех за вас, че отдавна не си писала във второкласната тема. Радвам се да те видя тук! Гуш на принцесите! И чакаме да покажеш находките!

# 657
  • Пловдив
Не съм се отчела в тази тема,а и снимки не съм качвала.Та да се поправя.
http://media.snimka.bg/s1/1227/028697095-thumb.jpg?r=5

Всичко от този склад,дето не мога да го обясня къде е.Има много вехти неща.Ровене му е майката.Още 2 блузи дебели за мъжа за вкъщи взех,едни дънки за мен,още едни за детето,една тениска за него нова/не можах да я снимам/ и това за 20 лв общо.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 13:45 от petia_1130

# 658
Е,Мишел...и аз се радвам да те видя/и тук/!  bouquet
Петя,давай го вече обяснението за тоя склад...или направо организирай група и ни води,че да видим ние какво ще си изровим Wink
BE_YOU,намалението в Ла Фиеста на Сточна гара е 50% на всичко за цялата седмица,а в Тракия е 50% на мъжки и дамски панталони само/но не разбрах дали е за цялата седмица или само за вчера/.
Аз днес пропуснах.....ама като постнах снимките и си дадох сметка,че наистина вече от "келешлък" купувам.....не от нужда....та,да взема пак да се повъздържа/да видим колко ще издържа тоя път Mr. Green/

# 659
  • Пловдив
*Люба*,теб ще те водя лично,белким ти обясниш на съгражданките.Аз не мога.Пак ще прегрешиш като отидем ми се дава! Laughing До вторник,сряда някъде!

Общи условия

Активация на акаунт