Нашите second hand находки- част 12!

• 57 017
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Люба  Heart Eyes без думи ме остави...таива красоти ,на такова тяло ,а като спомена и малчо......поздравления  Hug
Аз днес се сдобих с гумени ботушки/почти нови,само дето са без етикет/ на Dunlop за 1 лв...иииииииии едно нещо дето не ми трябва ,но като го видях..спален памучен чувал като тези ,които се поръчват от Ларедут на Cocoon пак за 1 леееев,ще се пукн аот кеф  Mr. Green

# 631
  • гр. София
http://drehi-vtora-upotreba.alle.bg/

Някой знае ли това какво е - склад или магазин?  newsm78 Или нещо друго...........

# 632
  • София
http://drehi-vtora-upotreba.alle.bg/

Някой знае ли това какво е - склад или магазин?  newsm78 Или нещо друго...........

Цитат
За купуване на дрехи от нашия склад, моля звънете на: моб. тел.: +359 888 ....

Явно е склад

# 633
  • гр. София
Да попитам по-опитните от мен за магазините, зареждащи в петък кога е по-добре да се отиде в петък или в събота? И те в петък изобщо работят ли?  newsm78 Въпросът ми е за ЗЗ и за Мъпетите.

# 634
Здравейте момичета,от няколко дни се зачетох в темата ви и видях колко хубави неща сте си купили.
В понеделник ще ходя на Плевен и ако може да ми кажете къде има магазини около центъра.
Предварително благодаря.

Щом ще идваш в Плевен,значи направо отиди там където е новото зареждане в понеделник.Магазина се намира в центъра.Точно до мола има пресечка,която води към Булбанк.Като тръгнеш по нея,веднага в ляво е магазина.

# 635
Да де, това е точно яке на Даймънд, моето предишното беше такова, но бежаво, но му се развали ципа и го закачих на един пирон и го разпорих, та си търся някакво подобно като модел.Освен това ми е и малко, защото покрай бременността си качих доста кг, които за мое голямо нещастие не мога да сваля до предишните стойности, и якето и без това не мога да го закопчавам вече, затова му търся заместник-т.е. да си купя друго, а това ще изхвърля, може някоя ромка да му се зарадва.

# 636
Да покажа дрешките

шал на зебри Mr. Green
жилетка  Heart Eyes
пуловеръткойто май е мъжки, но пък много ми харесва

така ми седи. Дам, определено е мъжки, но пък ще си го нося с някаква риза отдолу, а и обичам широки дрехи. И един клин отдолу и съм готова  Laughing

violenza, ще има. Хората не взимаха много неща, явно цената ги спира. Тънките пуловерчета най- бързо свършиха. Имаше много долнища за ски екипи. Което си е находка, предвид, че ще излязат около 40лв., а интересуващите се знаят колко струват нови. Тръгнах за клинове- за танците, за под туника, но не ми хареса нищо. Едно кожено яке му се чудих, но го оставих. Бе малко съм разочарована, но, ако се върна, пак ще си взема нещо  Laughing

# 637
Да попитам по-опитните от мен за магазините, зареждащи в петък кога е по-добре да се отиде в петък или в събота? И те в петък изобщо работят ли?  newsm78 Въпросът ми е за ЗЗ и за Мъпетите.

За Мъпетите - работят в деня на зареждане; там зареждането реално се случва предния ден, особено следобеда; предпочитам да посещавам ден-два след зареждане, идеално ми пасва и с почивни дни и обикновено докато хората спят аз ровя Wink

# 638
Блеки, много сладко шалчето със зебрите, обожавам шалове  Heart Eyes и жилетката много ми хареса....
И аз основно тънки пуловерчета и жилетки гледам, то дебелите излизат много скъпо  Rolling Eyes
Сега съм се сетила да си изнамеря 1-2 клина и няколко туники, дано ме чакат някъде  Party
Пуловерът, ако имаш сушилна го пусни да го преправиш малко  Mr. Green но и така става за носене  Peace

# 639
  • София
Да попитам по-опитните от мен за магазините, зареждащи в петък кога е по-добре да се отиде в петък или в събота? И те в петък изобщо работят ли?  newsm78 Въпросът ми е за ЗЗ и за Мъпетите.

За Мъпетите - работят в деня на зареждане; там зареждането реално се случва предния ден, особено следобеда; предпочитам да посещавам ден-два след зареждане, идеално ми пасва и с почивни дни и обикновено докато хората спят аз ровя Wink

Именно! И аз така най-обичам /или в повечето случаи просто тогава ми се отдава възможност/ Simple Smile

Блеки, как си търся такъв цвят нещо, като пуловера ти. Много е готин. Шалът също много ми хареса. Страшно свеж. Жилетката е страхотна.Браво!

# 640
Пуловерът, ако имаш сушилна го пусни да го преправиш малко  Mr. Green но и така става за носене  Peace

Нямам сушилня. Даже щях да питам как да го смаля малко, с пране на високи градуси дали ще стане? 50% акрил, 50% вълна е.

violenza, благодаря ти, мила  Peace Утре по- хубави неща да си намериш!

# 641
  • Sofia
Този магазин ЗЗ в люлин, къде точно се намира. Гледах на сайта им няма точен адрес...
Имам път към люлин и ми се щеше малко да се поровя  Simple Smile

# 642
  • гр. София

Нямам сушилня. Даже щях да питам как да го смаля малко, с пране на високи градуси дали ще стане? 50% акрил, 50% вълна е.

violenza, благодаря ти, мила  Peace Утре по- хубави неща да си намериш!

Ооо с 50% вълна доста ще го смалиш  Mr. Green.

# 643
Два часа бях разводач из младостките секън хендове. Доклад:
1. Мъпет маг на Никола Генадиев- ми... беше ме гнус като влязох. На земята се търкалят износени, прашасали обувки, детски захабени дрешляци нахвърляни в кошове. Якета и палта- 7 лв. брой, дънки май по 5. Има някакви закачалки с уж отбрани дрехи, но ако на това във ВУ му казват отбрани дрехи....  Stop Яке по 35 лв. Че то прилично ново може да се вземе за тези пари.
2. Зиг Заг- само аз липсвах там.  Mr. Green Много стока и трижди повече народ. Имаше хубави неща, НО пуловер излизаше към 20-на лв. Детско яке над 25. Палто около 40. Ако не ви пречи да давате толкова за носени дрехи, определено има какво да си купите.  Simple Smile
3. Мъпет маг до метрото- по-малък от другия, но с по-отбрана стока, но честно казано нищо не ме грабна. Гледах основно детското обаче.

# 644
Здравейте на всички! От известно време се опитвам да следя темата, тъй като сравнително наскоро се запалих по ВУ. До момента съм ходила основно в Мания, но планирам да посетя и други магазини от така добре оформения списък. Основно се хвърлям на блузки, ризки и по-широки неща, защото хич не обичам да пробвам. Благодаря на всички за прекрасната тема, продължавайте в същия дух!

И един въпрос (знам, че някъде подробно е обяснен, но доста рових и се надявам да ми простите):
На Стамболийски (София) има два Мъпет Маг-а, нали така?

Общи условия

Активация на акаунт