Нашите second hand находки- част 12!

• 57 020
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
 ooooh! една дреха ще купя от ву и тя ще се окаже греда.
Направо ми иде да им пусна една жалба. Големи боклуци в тия магазини.  Crossing Arms

# 616
днес да не ми е гол записа съм снимала палтото което си взех в сряда за 1.64  от мания русе
http://denica3.snimka.bg/hobby/vu.692004.28708572
това е преди да го изпера   и после си взех и машинка за махане на бобчета за 5 лв  Mr. Green
това са новите аква на детето--http://denica3.snimka.bg/hobby/vu.692004.28708571http://denica3.snimka.bg/hobby/vu.692004.28708571
а това са дънките които са ни много големи но ще им дойде реда http://denica3.snimka.bg/hobby/vu.692004.28708573

# 617
Утре какви са цените в ЗЗ Дружба? Confused

9,99лв./ кг. по мои изчисления. Зареждането им е на 26-ти.

# 618
Искам да попитам дали във всички ЗЗ магазини цените падат по схемата на първата страница на темата, ако е така, значи 6 лева кг ще бъде на 26.10.
Някой ходил ли е в Берлин над ЗЗ, как са цените там, на кг ли са или са фиксирани за всеки артикул?

# 619
Направо ми иде да им пусна една жалба. Големи боклуци в тия магазини.  Crossing Arms

Сподели де...

А и на мен ми се е случвало... пък и не само във тия магазини ...

# 620
  • гр. София

Днес в Манията на халите големи боклуци имаше, та нищо не можа да ми хване окото, дали заради тези намаления са ги напускали .... Но добре, че минах през Хумана, и попаднах на някакво намаление 50%  happy hour, и си взех няколко неща. Иначе на нормални цени там без намаление скъпичко ми се вижда....

За Манията в Халите - да, големи боклуци. И аз бях вчера. Незнам каква е причината, но за втори път ходя там и повече едва ли ще се разкарам до този магазин, а и може би до друг на тази верига. ЗЗ и Хумана са с много по-добри и качествени дрехи. Намислила съм да посетя и Мъпет маг /досега не съм посещавала нито един/ да видя там какво предлагат.  Peace

# 621
  • СВИЩОВ
Здравейте момичета,от няколко дни се зачетох в темата ви и видях колко хубави неща сте си купили.
В понеделник ще ходя на Плевен и ако може да ми кажете къде има магазини около центъра.
Предварително благодаря.

# 622
Люба, страхотни дрешки си си намерила..със здраве да се носят  Hug Много обичам дрехите на манекен да се показват, иначе не им се вижда красотата  Peace Джинсите ти стоят страхотно както и всичко останало. Пък като се има предвид цените, направо си късметлийка. Аз смятах до ходя до Пловдив този уикенд, но още не е сигурно. До кога е намалението в Лафиеста и все още ли е до сладкарница Неделя, че една позната каза че го изместили  Thinking

# 623
  • Карлово

Ето и линк към албума,ако някой има време за губене:http://kabranska.snimka.bg/other/vtrora-upotreba.706577.28707181

Благодаря за ревюто. Страхотни находки, а тениската с мечката просто ще ме остави без сън. Wink

Evridika,
И твоите неща са находки. Пдобно палто си взех от намаленията на Ларедута за 15 евро, преди 2 години. Не бях съобразила, че кафявото не е моя цвят и сума шалчета изпокупих за него.

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 11:45 от chatNoir

# 624
*Люба*, нямах време за губене, но разгледах албума ти  Joy
Супер дрешки и на твоето тяло Wink
Продължавай все така. Снимай и споделяй   bouquet

# 625
  • Пловдив
Люба - страхотни попадения, все едно, че си направих днешния шопинг - насити ми се оченцето.
Някой по-нагоре питаше относно Берлина над ЗЗ в Пловдив - цените забелязах, че се движат по същата схема, както са в ЗЗ - просто съвпадаха и двата пъти когато ги посетих и двата магазина. Иначе относно стоката - разна е, но има и нови неща. От въпросния Берлин(макар, че не знаех да се казва така) се сдобих с много хубав анцунг за сутрешното бягане - нищо особено като разцветка, но с етикетите - същата марка анцузи сега има редовно в Лидъла. Цената на бройка беше по скъпа, спомням си че на килограм излезна под 8 лв целия комплект.
Да се похваля - миналата седмица си взех пак за бягането чудни маратонки на Кларкс - след прането са като новички, и много удобни. Сумата - 18 лв.

# 626
Аз се връщам от ЗЗ в Люлин, разбира се не с празни ръце. Взех си пуловерче, шал и жилетка. Имаше мноооооооого якета и палта, пуловери основно, готини чанти, много шапки и шалове. Снимки- след обяд.

# 627
Блеки, не се съмнявам ,че няма да откриеш находка !
Би ли споделила къде в "Люлин" се намира ЗЗ ? Никога не съм влизала в ЗЗ ! Благодаря!
Забравих да пиша за "нашите" магазинчета на вилите - нищо не харесах и
високи цени.

# 628
Може ли някой да ми каже колко е цената в ЗЗ утре?Търся си яке, но на високата цена няма смисъл да купувам.Не съм претенциознаи, искам нещо по-спортно, да не е някакво бабешко и да става за зимата най-вече.

Нещо такова търся като модел

Поръчах си същото от Даймънд!

# 629
  • София

Сподели де...

А и на мен ми се е случвало... пък и не само във тия магазини ...

Сигурна бях  Party

Блекиииии, чакам снимки. Аз с нетърпение чакам да стане утре, за да отида. Дано да сте оставили нещо за мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт