Нашите second hand находки- част 12!

• 57 022
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • гр. София
А в Мъпет маг кога зареждат? И освен на Стамболийски и в Младост на изхода на метрото другаде има ли в София?

# 601
Днес ходих в Манията в Дружба и си взех късо палтенце, едно пуловерче, блуза, ризка и чанта, а за ММ взех жилетка. Всичко ми излезе 40 лв. Довечера ще покжа снимки  Wink

# 602
Мъпетите зареждат различно... този на Стамболийски и Одрин - утре; на Стамболийски и Димитър Петков - сряда; на самия пазар Д. Петков (м/у Стамболийски и Т.Александров) - четвъртък (май каквото е останало от други магазини там го изсипват...) за други Мъпети не се сещам ... тези са ми в района.

# 603
  • нейде там, където ....
А в Мъпет маг кога зареждат? И освен на Стамболийски и в Младост на изхода на метрото другаде има ли в София?

В Младост 1 видях днес още един, до бл. 49А (или в него  newsm78). На съседната сграда имаше табелка "Никола Генадиев" 7 - ако може да ви бъде ориентир. Пише, че зареждането им ще е в понеделник. Работно време от 9 до 19:30.

# 604
Да питам тези, които посещават магазин Мания - прави ли ви впечатление в деня на зареждането,че стоката е с много ниско качество?.. Питам, защото не мога да си обясня дали само в нашия град е така, тъй като е по-малък и цената е 25 лв за килограм при зареждане, но такива боклуци и без пари не бих ги взела. А пролетта и лятото стоката беше отлична, толкова много неща си харесвах и купувах..а сега почти нищо не мога да си харесам в деня на зареждането Thinking

# 605
Мдам, и на мен не ми харесва качеството на дрехите. Затова нищо смислено не съм си купувала..макар,че и рядко ходя вече..

# 606
Да питам тези, които посещават магазин Мания - прави ли ви впечатление в деня на зареждането,че стоката е с много ниско качество?.. Питам, защото не мога да си обясня дали само в нашия град е така, тъй като е по-малък и цената е 25 лв за килограм при зареждане, но такива боклуци и без пари не бих ги взела. А пролетта и лятото стоката беше отлична, толкова много неща си харесвах и купувах..а сега почти нищо не мога да си харесам в деня на зареждането Thinking

И аз това съм забелязала, най-много на малката да взема нещо, иначе за мен и моя мъж нищо не ми допада. Все си намирам хубави неща в дните с по-ниски цени за кг. Последния път ММ си купи страхотни спортни обувки, имам чувството, че не са обувани за 17 лв

# 607
Палтенцето  и пак - 11,60 лв. ми излезе, но после прегледах в интернет марката, защото не я бях чувала и видях почти същото за 135 $ Grinning Липсват три копчета, но това да му е проблема Wink Ще ги сменя всичките, много ми хареса и много добре стои.

Чанта  и пак - чантата е нова, взех я за 5,40 лв.

Ризка  и пак

Пуловерчето  пак то

Блузка

Последните три неща взех общо за 11,40 лв. Много съм доволна от днешния пазар, ако имах още пари в себе си, щях да си напазарувам още неща Laughing

# 608
Честито Evridika със здраве да си ги носиш  Hug
Палтенцето е супер, много добри покупки.
 Манията в Пазарджик също е много зле, аз рядко ходя, но само парцаливи дрехи виждам там. Вчера извадих голям късмет с джинсите. Имаше обувки, но  Sick Казаха, за днес че зареждат обувките, но аз не съм ходила.

# 609
Честито Evridika със здраве да си ги носиш  Hug
Палтенцето е супер, много добри покупки.
Мерси Hug
Аз понеже ходих в Люлин в Манията събота - втори ден от зареждането, и днес в Дружба пак втори ден от зареждането, определено има много голяма разлика. В Люлин нищо не харесах и ми се видяха много парцаливи дрехите, а днес в Дружба имаше доста добри неща - жалко че имах само 40 лв. в мен, но не е късно - тази седмица има големи намаления и може пак да намина Laughing

# 610
Аз да си призная,че издържах почти месец без да ходя във ВУ и бях много горда от себе си....до днес,когато се оказах до ЗЗ и имах към час за убиване.....В крайна сметка си излязох с една раничка за малкия-със Шрек  за  ДГ е перфектна.....но,си набелязах доста неща-дето утре,ако ме чакат ще бъдат закупени/понеже днес е последен ден на 21,99лв,а от утре е 15,99лв/.И,понеже Ви е позната крастата-като ме"засърбя" и оттам-в "Ла Фиеста"-та на Сточна гара/в момента имат 50% на всичко и определено има какво да се хареса на тези цени/-оттам три ризки за по левче,раница/много практична,с много хубаво разпределение,макар и малко светла на цвят,но ни е за трета резерва/,суичър,яке и панталон за баткото+ една дълга и много плътна жилетка за мен/точно такава дължина-нямах Embarassed,незнам как съм оживяла до сега/.....и мъж ми и без това вече гледаше лошо,та го замъкнах и в "Ла Фиеста" в Тракия-но там имаше 50% само за панталоните.....и понеже той не си хареса-аз си взех 2 чифта....цялото пазаруване ми легна 20лв....а настроението ми е на макс.
Одеве се понаснимах малко  и понаснимах малко дрешки от ВУ/предимно от последните месеци,че иначе трябваше да снимам цяла нощ/ и ще пусна малко снимки..,но отсега се извинявам,че някоии от тях не са много изгладени,но поради липса на място в долапите......се гладят преди ползване Mr. Green .
Ето и линк към албума,ако някой има време за губене:http://kabranska.snimka.bg/other/vtrora-upotreba.706577.28707181

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 23:06 от Анонимен

# 611
Дрехите във ВУ ще стават все по-зле като качество и съвсем демоде. Очакваше се, предвид намалената покупателна способност и пестеливата смяна на гардероба всеки сезон на онези, които осигуряват основната стока за този тип магазини.
От около половин година се нагледах на толкова боклуци, че чак се чудя на цената им от по средно 30 лв. за кг. в дните на зарежданията. Но това и обяснява по-високите цени- преди се правеше оборот, сега се разчита на надценката.

# 612
Утре какви са цените в ЗЗ Дружба? Confused

# 613
Касита, аз явно съм улучила последни свестни неща, от както се запалих по този тип магазини.
Все още се намира тук, там по нещо интересно. Вчера ми останаха очите в една жилетка, но малък номер. С ръчно втъкани цветя, пълен разкош.
Вече дори шалове свестни не се намират много, много.

# 614
  • Sofia
Здравейте, аз от  скоро съм фен на ВУ и така попаднах на вас докато търсих един магазин в нета Simple Smile
Голямо удоволствие ми доставя да се ровичкам докато намеря нещо хубаво и почти ново Simple Smile
Като ви гледам снимките имате наистина добри попадения.
Днес в Манията на халите големи боклуци имаше, та нищо не можа да ми хване окото, дали заради тези намаления са ги напускали .... Но добре, че минах през Хумана, и попаднах на някакво намаление 50%  happy hour, и си взех няколко неща. Иначе на нормални цени там без намаление скъпичко ми се вижда....

Общи условия

Активация на акаунт