Нашите second hand находки- част 12!

• 57 024
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
( карола мисля че те видях )

Не е изключено, ако си видяла една девойка със син тюрбан..аз бях Simple Smile Реших да се покажа пред света,че само у дома не си е работа..

# 586
Аз вчера се разходих до един магазин. Мисля си, че е този, който коментирахте на предишната страница. Намира се почти на самото кръстовище на "Стамболийски" и "Одрин". Зелен е.
Нали си търся яке, само това огледах.
Имаше тънки и дебели якета на цена 12 лв./кг.
И кожени якета на цена 12 лв./бройка  newsm78
Обаче аз нищо не си харесах  Sad
След това видях един магазин, в посока МОЛ-а, вдясно. Червен. Отдолу имаше голям детски магазин. Не знам как се казва. Имате ли впечатления от него?
Аз продължавам с четене за вашите прекрасни находки и в търсене на моето яке.

# 587
  • Пловдив
Вместо запис  - От La fiesta Пловдив си купих две жилетки и два пуловера на H&M. Имаха намаление на пуловери 50%, така че ми излезе 9лв. всичко. Mr. Green Сега очаквам зимното зареждане.

# 588
Зеления е Мъпет Маг. Аз съм редовна там и намирам често "неща". Зареждат в петък.
Червения е Плюс. И от там минавам.

# 589
В червения( Плюс) има много интересни неща: последното, което ме впечатли, бяха порцеланови кукли- от онези, които в хорър филмите обикновено са опасни и жестоки  Laughing Точно, защото съм прекалено облъчена, не мога да си купя, но пък са много красиви. Има и порцеланови клоуни. А също така и пазарски торби.

Което ми напомня да ви кажа, че торбичките в 33 вече са по 40 стотинки, затова си носете свои.

# 590
Може ли някой да ми каже колко е цената в ЗЗ утре?Търся си яке, но на високата цена няма смисъл да купувам.Не съм претенциознаи, искам нещо по-спортно, да не е някакво бабешко и да става за зимата най-вече.

Нещо такова търся като модел

# 591
  • Най-красивата страна
Във Варна на ул ''Македония''147 има малък магазин ВУ ,където се продават страхотни карнавални костюми на едро и дребно .Аз влязох да търся детски, позволиха ми да ровя дори и в чувалите, останах много доволна.

Какво друго интересно има там?

Най-много са карнавалните костюми,
Колко излиза един костюм? Ех, как не съм там.

Всеки костюм си има цена-рокля на Камбанка-5лв размер за 3-4 годишно дете.
Има рокли на Снежанка, на принцеса Ясмин, костюми на тигърче, на лъвче, на жаба ,
костюми за възрастни-огромен костюм на мечка, на баба Яга -с рокля и шапка Mr. Greenмноого страшен около 10лв.Всеки костюм е с различна цена, към някои има и перука .
Може да се купи и на едро-един чувал - 4лв килограма.

# 592
Леле, бейли, страхотни неща.Завиждам благородно особено за пуловерчетата и панталона за бременни, аз в ЗЗ търся такива , защото съвсем скоро ще ми трябват , ама нямаше хубави
За бременни има хубави панталони в магазините на "Руен" - 10лв.

# 593
  • София
Блеки, и мен ме впечатлиха порцелановите кукли, но аз иам богата колекция, защото едно време събирах. Тези там не ми харесаха, защото бяха много раздърпани Simple Smile
Аз утре няма да мога да присъствам на ЗЗ Sad, защото излязоха някакви харчове и нямам една стотинка. Ще имам в събота и ще отскоча, макар да знам, че повечето неща вече няма да ги има, но нейсе...
Бясна съм, защото за пръв път не сложих цветоулавящи кърпички и всички бодита на малката са се оцветили от бяло в някакви сиви тонове от едно нейно яке...... Ще полудея. Ама ми свършиха и викам, айде нищо няма да стане и ето сега  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 594
  • София
С риск да подразня бременните, ще покажа и моята находка за бременни, която нося с удоволствие :
Скрит текст:

# 595
Аз утре няма да мога да присъствам на ЗЗ Sad, защото излязоха някакви харчове и нямам една стотинка. Ще имам в събота и ще отскоча, макар да знам, че повечето неща вече няма да ги има, но нейсе...
Бясна съм, защото за пръв път не сложих цветоулавящи кърпички и всички бодита на малката са се оцветили от бяло в някакви сиви тонове от едно нейно яке...... Ще полудея. Ама ми свършиха и викам, айде нищо няма да стане и ето сега  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Ee, здраве да е  Hug Аз понякога обичам да имам спънки да отида, защото харча пари. Разбира де, не обичам когато пречките са харчене за други неща.

Иначе аз винаги новите придобивки ги пера на ръка, не знам кое как ще реагира.

# 596
  • Карлово
И аз днес отидох за яке, пък се върнах с костюм на ЗАРА, който не ми трябва, вече не работя в офис, ама стои страхотно и се изкуших.... Confused Снимки после.

# 597
С риск да подразня бременните, ще покажа и моята находка за бременни, която нося с удоволствие :
Скрит текст:

Определено ме подразни Hug.

# 598
  • гр. София
А утре в ЗЗ на новото зареждане няма ли да е много висока цената на кг за зимни дрехи?  newsm78 Сигурно ще има много хубави неща, ама се чудя дали да не се въздържа от посещение? А не разбрах в ЗЗ има ли обувки?

# 599
Утре цената е 27,99лв./кг. в Младост и Люлин, обувки няма. Аз мисля да отида.

Общи условия

Активация на акаунт