Нашите second hand находки- част 12!

• 57 031
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Леле, бейли, страхотни неща.Завиждам благородно особено за пуловерчетата и панталона за бременни, аз в ЗЗ търся такива , защото съвсем скоро ще ми трябват , ама нямаше хубави

# 571
Уааау, бейли, пуловерите, панталона, ризата, елечето... ох, всичко е много хубаво! Даже и Прасчо Heart Eyes

# 572
  • София
Много хубави неща, страхотни! Честити и със здраве да си ги носиш!
Имам същата риза, но в черно.

# 573
То и аз от кога търся още един панталон, или дънки за бременни да си купя, ама няма.
А по английските сайтове, най-евтините излизат пак по 50-60лв.
Ето и моите последни придобивки. )
Първите 2 са от днес

шал, шапка и ръкавици комплект за 6лв
детайл
пуловер НиМ   детайл ръкав   състав

тези са от преди няколко дни
жилетка НиМ    копче

черна жилетка Маркс и Спенсър чисто черна си е, кофти излиза на снимката
рокля  

# 574
  • Карлово
Във Варна на ул ''Македония''147 има малък магазин ВУ ,където се продават страхотни карнавални костюми на едро и дребно .Аз влязох да търся детски, позволиха ми да ровя дори и в чувалите, останах много доволна.

Какво друго интересно има там?

Най-много са карнавалните костюми,
Колко излиза един костюм? Ех, как не съм там.

# 575
Благодаря, момичета  Hug
Мирама, както винаги прекрасни дрешки, със здраве да си ги носиш  Hug аз усилено си търся дънки, пък все на "бременни" панталони попадам  Crazy

# 576
Много гадна история се е случила в Мъпета. Жал ми стана за женицата, но и аз да разкажа една история за този магазин, в която мен щяха да ме набутат  #Cussing out
Така... Преди този магазин за ВУ да бъде купен от Мъпет-ите имаше друг, който продаваше на килограм всичко (до колкото помня) и стаичката която сега е с обувки беше със стари дрехи пълна остонали не продадени от мин. зареждания. Тези дрехи ги подаряваха събота и неделя по определена схема. Както и да е. Сещате се... Та аз си пазарувам една събота, мисля, зимни работи и те бая тежки и после ги оставям претеглени на касата и влизам в стаичката  Mr. Green Познайте, когато се върнах от стаичката на касата какво ми казаха? Ами дали ми покупките на друга жена...
Направо лошо ми стана. А си ги бях избирала... А бяха и платени.
И си казвам, че без дрешки и без пари няма да изляза от магазина... А те искаха да ми вземат телефона, че ако тази жена се върне на нея да и го дадът да се оправяме. Направо искаха да ме набутат и ограбят. Още малко щяха да ми кажат да си ходя.  #Cussing out
Накрая отказах да си тръгна и казах, че ще си напазарувам за същата сума, която съм платила (че парите от касата не може ли да ми върнат). Еми създадох им грижи. Звъняха на шефа си, на не-знам си кой, но успях да си взема втори път дрешки и даже си доплатих малко.
От тогава се зарекох, че в този магазин няма да стъпя и после дойде Мъпета, но мисля, че и персонала и отношението към клиента се запази, така че като си припомням сега и ми минава жалостта. Подобно вдигане на кръвното се помни цял живот.

# 577
здравейте момичета  аз днес ходих до манията в русе ( карола мисля че те видях )  и си взех черно палто вълнено добре запазено за 1,67    Mr. Green  само да му  махна мъхчетата и е идеално но копчетата бяха срязани и поставени в джоба
утре ще го снимам

мирама имам такъв шал

# 578
  • София
Браво, страхотни неща видях!
Браво Браво!! Hug Hug
Станислава, то и мен се опита да ме ядоса момичето на касата, ама аз на такива изобщо не им се яодсвам Simple Smile А с тебе много кофти се е получило.

# 579
Аз в Манията си харесах ...един от продавач консултантите  Blush Grinning Laughing
Ако е този от магазина в Халите може да си го делнем, на сметка ще излезе Joy

Влизам да пооплакна окото и - нищо. Я се стегнете малко, искаме снимки! Crazy

Само Мимито & Светла се е отчела Simple Smile

Да, да , там е  Crazy Днеска бях - не го видях,а и нищо не си харесах, утре ще ходя пак , аз май май него търся повече от колкото дрехи там Embarassed шегувам се , просто имат ново зареждане хората и се надявам на по-добри неща ... Laughing
и за да не бъде ужасно безок спам , от който ме е срам , ще ви пусна роклята за която споменах
Скрит текст:

# 580
Цвети, хубава рокля изглежда.

Днес се надявах да има нещо при детското, но всичко беше така разровено, че не е истина. А и бях с Калина, а тя трудно изтрайва много време.

# 581
Честити ви придобивки момичета, страхотни нещица видях  Hug
Аз си спазвам обещанието да покажа  Peace
Вълнено палтенце Cubus от 33, цвят кафяв, снимката не е много добра.
Е, това палтенце е супер находка  Peace

# 582
  • ул. "Мечтание"
Cveti_B, роклята ти много ми допадна!  Heart Eyes

# 583
Cveti_B, роклята ти много ми допадна!  Heart Eyes

благодаря всесърдечно , тя е по хубава по природа, но снимката е с ниско качество ooooh!

# 584
страхотни неща показвате. днес благодарение на BE_YOU , че ми каза за стаичката в зз пловдив, се сдобих с маратонки адидас - 9,80 лв.,ох много са хубави като ги изпера ще ги снимам. а от манията си купих мекти топлички ботушки за 7,80лв

Общи условия

Активация на акаунт