Нашите second hand находки- част 12!

• 56 988
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Темата Ви е страхотна, чета Ви от скоро, реших и аз да се включа Simple Smile
Вчера и днес посетих Мания 3 пъти - на мен дънки - около 10 лв.
 А на мъжа ми 3 якета на бройка 34 лв - страхотни.
Пожелавам Ви успешни покупки

# 691
  • Пловдив
Днес милото забърса чудесни маратонки Nice Air Max за скромната сума от 13 лв Mr. Green Чака ги пране и ще ги покажа. Той каза, че са много удобни, екстра за сутрешното бягане.
За съжаление нищо друго не успяхме да разгледаме днес, а и той не обича да ходи по магазините. Целия свят явно се беше втурнал на пазар - събота е все пак.

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 23:17 от mama mariana

# 692
  • Варна
И аз да дам отчет. Днес цялото семейство се сдоби  с връхни дрехи за зимата. За детето и таткото по едно яке от Манията. За себе си изнамерих яке от естествена кожа, вталено, над коляното от ЗЗ. Има онази странна миризма, която придобиват и кожените ми якета първа употреба след като спра да ги нося. Някой беше споделил, как се премахва тази миризма, но сега не намирам поста. Моля, ако някой се сеща, да пише. Иначе, мисля утре да го дам на химическо, но за всеки случай искам да знам номерът с измирисването.

Сапун в джоба Simple Smile
Абсолютно! Изпробвано съвсем скоро - мен ме съветваха тук да си обезмирися яке, благодаря на Coma! Моето яке има само 1 джоб, но за по-бърз и сигурен резултат може да се сложи и в двата джоба (или в повече)

# 693
  • София
Здравейте Simple Smile В Борово дали има такъв магазин?

# 694
Това е за втората седмица след зареждане в Хумана:
Понеделник
Отстъпка от 30% случайно избран час
Вторник
Сряда
Четвъртък
Отстъпка от 50% в случайно избран час
Петък

Събота

Неделя

Това е ясно, но го обявяват с табелка върху магазина-а вчера събота-нямаше такава табелка и намалението беше 30%. Просто някои правила, явно си имат изключения....

# 695
Хихи, радвам се, че съм помогнала. Което ме подсеща да сложа в зимното яке сапунче.

В петък майстори монтираха кухнята, но сърце маниашко не трае и по едно време се изнизах. Отидох до Мания и взех една многооо мекичка блузка с къс ръкав Laughing, а на касата си спечелих талонче за -25% намаление до края на октомври. Grinning

# 696
  • София
Здравейте Simple Smile В Борово дали има такъв магазин?

Има магазин за втора употреба на гърба на 223 блок, има Шик-Шик на Красно село, Манията на Гоце Делчев също е близо. Отделно има малки магазинчета, разхвърляни из квартала (сещам се за такива на Солун, на Ястребец срещу 36-то, нагоре около Севън също имаше).

# 697
  • София
в манията на г. делчев още ли е зле положението? поне в началото и на зареждане бяха мн зле дрехите?

А мъпетите в младост от скоро ли са? освен около гарата, на последната спирка на трамваите там по пиротска ли беше и в младостите има ли други магазини в СФ? изобщо има ли и м някъде събрани адресите на магазините, нещо като сайт ако е откривал някой или те не са обща верига??

# 698
  • София
в манията на г. делчев още ли е зле положението? поне в началото и на зареждане бяха мн зле дрехите?

А мъпетите в младост от скоро ли са? освен около гарата, на последната спирка на трамваите там по пиротска ли беше и в младостите има ли други магазини в СФ? изобщо има ли и м някъде събрани адресите на магазините, нещо като сайт ако е откривал някой или те не са обща верига??

Виж първа страница.

# 699
  • София
да аз питам освен тези на първа страница, има ли други, Касита спомена 2 в Младост, което ме наведе на мисълта, че може и още да има Wink

# 700
Благодаря за отговора, момичета   bouquet Тъкмо днес щях да ходя да купувам сапуни, шампоани и др. подобни, та ще заредя повече сапун. Надявам се, химическото да се справи с проблема, но то не пречи да пусна по някой сапун в джоба за всеки случай.

# 701
Здравейте, може ли някой да ми каже цената за днес в ЗЗ?  bouquet

# 702
  • София
Здравейте, може ли някой да ми каже цената за днес в ЗЗ?  bouquet

Кой 33, поне уточни града...
Оф, нищо вчера от ЗЗ Sad Един мохеров пуловер и два чифта дънки на малката. Нещо не ми харесаха нещата за 28лв/кг, извинете ме Sad

# 703
Вчера от Манията в Дружба си купих страхотни кафяви дънки, готино сиво пуловерче, 2 жилетки на мъжо, 2-3 блузи на детето и блуза Дизел пак за мъжо за 13 лв всичко. На работа съм, няма как да снимам.

Много се издразних, обаче. Една кака беше събрала на 2-3 колички всички детски дрешки и си ги отделяше, а останалите клиенти като сирачета обикаляха наоколо. Викнах управител, естествено, та решихме проблема! Ай, сиктир!

# 704
Момичета,намаленията в Хуманата са всеки ден около 12-30 за един час и около 17.30-18.30. Вчера на обяд към обяд точно хванах. Другата седмица от понеделник до сряда цял ден  40 процента,от четвъртък -50 процента.

Общи условия

Активация на акаунт