Нашите second hand находки- част 12!

• 57 005
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Отчет: днес пуловер Джак и Джоунс за мъжа ми, едни чорапи за мен - естествено с етикета и нищо повече. Премерихме едно якенце като за детето - 28 лева -запазено беше, но при ципчето леко закъсано та го оставих, прецених че ако го има на 16 лева ще го взема но на тая цена заради ципа не ми се даваха толкова пари, или може би по-скоро съм спокойна защото си имаме 2 якета и на практика това го щях да го взема ей така само защото ме сърбят ръцете Mr. Green

Честито на всички за страхотните придобивки Simple Smile

# 676
Картите не ме вълнуват много, но ми харесва че цената е ограничена до цената на бройка- така пуловер или яке или халат или дънки или чанта, или нещо друго голямо, струва най-много цената на бройка за деня, а в ЗЗ и други не е така

# 677
Гербер,къде точно е Манията на Гоце Делчев?
Момичета,в Хуманата на Сливница има страхотни неща,цените са по-високи,но всеки ден между 12-13 на обяд и 17-18 часа вечер има  голямо намаление 50 процента. казаха ми че другата седмица по цял ден всичко ще е на половин цена,после падат до левче на бройка.

# 678
Жилетка 100% кашмир, с ципче, сива, 20лв. Много ми харесва  Wink. Само ме е страх да не я направя на болеро в пералнята  Praynig

# 679
  • София
Гербер,къде точно е Манията на Гоце Делчев?

На спирката на автобусите в посока Южен парк, след 4-5 м завиваш надясно и започват няколко мгазина, Манията е по средата.

# 680
# 681
  • София
Другите магазини предлагат ли подобни карти за отстъпка?
Зиг-Заг имат ли понякога процентни отстъпки или винаги са на фиксирана цена?

# 682

Само Мания. ЗЗ са фиксирана цена за килограм. Нямат политика да правят дори процентни отстъпки за деня, часа, повода.

# 683
  • София

Само Мания. ЗЗ са фиксирана цена за килограм. Нямат политика да правят дори процентни отстъпки за деня, часа, повода.
Благодаря, Каси  bouquet

# 684
  • София

В Хумана имат т.н. "happy hour", в който всичко е -50% от цената на етикета, но за различните им магазини е по различно, според мен, нерегламентирано време. Вчера например, случайно посетих този при Халите към 13:00 и попаднах на намалението. След обед към 16:00 бях в магазин Хумана на ул. Алабин и тъкмо се канех да си тръгна, когато отново попаднах на -50%. 

# 685
Да рапортувам и аз - вчера от 33 в "Младост" една джинсова пола за 11лв. Днес от Манията в "Младост"- 1 блуза за сина ми и една тънка торба за пазар за 7лв от зала А; 2 суичера, пак за сина ми за 6лв от зала Б и пок днес от 33 в "Младост" 1 долнище за ФВС за сина ми за 6лв. Ще снимам тези дни и по-стари неща. За мен почти нищо не успявам да харесам. Пуловери не си купувам, предпочитам да си плета, но прежди има, основно по ВУ на центъра.

# 686
Днес в Хумана в Русе хванах прословутия щастлив час, но имаше 30% намаление и не беше обявен официално, а един от продавачите раздаваше талончета пред магазина, но не на всеки клиент- така че не всички успяха да се възползват. Аз вече бях в магазина и си ровех, когато майка ми дойде с талончето в ръка. На касата бързо се скри въпросното талонче, за да не види следващия клиент. Аз се възползвах от въпросното талонче, но благодарение на закъснението на майка ми.

# 687
И аз да дам отчет. Днес цялото семейство се сдоби  с връхни дрехи за зимата. За детето и таткото по едно яке от Манията. За себе си изнамерих яке от естествена кожа, вталено, над коляното от ЗЗ. Има онази странна миризма, която придобиват и кожените ми якета първа употреба след като спра да ги нося. Някой беше споделил, как се премахва тази миризма, но сега не намирам поста. Моля, ако някой се сеща, да пише. Иначе, мисля утре да го дам на химическо, но за всеки случай искам да знам номерът с измирисването.

# 688
  • София
Това е за втората седмица след зареждане в Хумана:
Понеделник
Отстъпка от 30% случайно избран час
Вторник
Сряда
Четвъртък
Отстъпка от 50% в случайно избран час
Петък

Събота

Неделя

# 689
И аз да дам отчет. Днес цялото семейство се сдоби  с връхни дрехи за зимата. За детето и таткото по едно яке от Манията. За себе си изнамерих яке от естествена кожа, вталено, над коляното от ЗЗ. Има онази странна миризма, която придобиват и кожените ми якета първа употреба след като спра да ги нося. Някой беше споделил, как се премахва тази миризма, но сега не намирам поста. Моля, ако някой се сеща, да пише. Иначе, мисля утре да го дам на химическо, но за всеки случай искам да знам номерът с измирисването.

Сапун в джоба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт