Нашите second hand находки- част 12!

• 57 011
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Привет и от мен!
Купувам всякакви дрехи за мен, ризи за мъжа ми, дрехи за малките. Миналата година в един магазин бях намерила купища чисто нови детски завеси, станаха на страхотни чаршафи за кошарките на децата, шарени, хубави цветове, не са мръднали. Пердета, завеси, покривки за хранене също купувам. И обувки съм взимала - чисто нови сандали с етикет отдолу за 110 евро за 10 лева, по-хубаво от това, здраве му кажи.
Днес минах през кварталното магазинче - блуза на Atmosphere за мен, страхотна бархетна пижама, панталонче некст и долнище на анцунг за хлапетата - 5.50 лева.

# 16
  • София
  bouquet
най-често май за детето и блузета за мен....

а притеснения - обувки, бельо, кърпи,хавлии,чорапи, спално бельо...не бих...

# 17
аз си купувам всичко което ми хареса независимо дали ми трябва  Joy ,но напоследък се поограничих.веяе имам само около 20 рокли.днес бях до зз пловдив.ами много обрано,само за дънки и панталони си заслужава,даже блузите и анораците,якетата всичко го беше хванала липсата.
п.с. ходихме и до складовете ву,че нали се каним да отваряме магазин.

# 18
  • гр. София
  bouquet

а притеснения - обувки, бельо, кърпи,хавлии,чорапи, спално бельо...не бих...

И аз.  Peace

# 19
  • София
п.с. ходихме и до складовете ву,че нали се каним да отваряме магазин.

И? Grinning

# 20
дрехите не са чак като на зз на зареждането,но пък са по-ефтини. за да не спамя темата ако някой се интересува от нещо с радост ще помогна.

# 21
  • София
дрехите не са чак като на зз на зареждането,но пък са по-ефтини. за да не спамя темата ако някой се интересува от нещо с радост ще помогна.

Не, не, едва ли ще натежиш на темата. Интересно ми е просто. На килограм ли са, имаш ли право да си избираш или са на чували.....ей такива неща. Hug

# 22
А, имате ли притеснения да купувате нещо? Thinking
Аз обувки, бельо и като цяло панталони без етикет едва ли бих взела newsm78
Аз не желая да взимам бански и бельо , обувки също  Sick
За дънки и панталони не се притеснявам , но всичко отначало изпирам по 2 пъти , чаршафите ги минавам през белина и после се изпират в пералнята ...Покривки също съм взимала , не са бели и не могат да се накисват в белина , но пък след изпиране ги изглаждам много щателно на висока температура с пара  Simple Smile така постъпих и с готините пердета за детската стая - дето ви ги показах в предната темичка  Heart Eyes

# 23
Взимам каквото ми хареса - нужно, ненужно...  Laughing Усещам се, че попрекаляявам вече, но като ми хареса нещо, пък и излезне някакви стотинки не мога да се удържа.  Embarassed

# 24
  • София
о да, вярно, бански - също не бих взела...

# 25
Най-много купувам дънки,блузи и ризки.И... newsm78  като се замисля имам от всичко по много.И доста връхни дрехи.
Относно посещенията в магазините-Да,ходят съдии,прокурори,юристи на разни институции.Нямат притеснения.С една от съдийките се виждаме във всеки магазин,когато е зареждането.Днес сутринта пред манията си говорихме,че вече почти нищо не купува,но не може да спре страстта си към тия магазини и ровенето в тях.

# 26
Скачам и аз в новата тема да ви следя.
Най-често гледам за малката. За мен повече спортни стоки ако има интересни.
Утре ако е хубаво времето яхам количката и в Манията да вида за дебело яке на дребната Grinning
Щеше ми се да намина през ЗЗ в първата Дружба, но са ме оставили без кола Sad

Има много добри обувки които нямат етикети но са чисто нови, то си личи дали е носена една обувка или не  Peace Аз от ВУ имам едни уникално сладки и семпли пролетно-есенни кожени обувки, утре ще ги щракна. Последният път имаше доста бельо в Манията , но не съм го погледнала даже.

# 27
Аз почти винаги купувам само блузки. Лятото наблягам на рокличките и потниците, но досега не съм намирала дънки или панталон, които да ми стоят добре. То се дължи и на това, че не ми се рови по дънките..твърде еднакви ми изглеждат, що тъй..

# 28
Аз като се замисля май повечко блузи купувам... Стар фен съм на ВУ, запален от леля ми, която от години ни подарява някакви находки и повечето от тях все още са ми в гардероба. Като студент с една приятелка ходехме на лов за съкровища, беше си като мини традиция. От там имам една жилетка на.. ъъ.. сигурно 5 години вече. Не е мръднала. Просто ми омръзна вече  Mr. Green Сега си преоткривам лова  Crazy За съжаление напоследък все нямам време, но тази неделя съм я отредила за търсене. Ако не ми мине котка път  Whistling Тези дни ще кача някои находки, да споделя и аз  Blush

# 29
  • Варна
От нашите магазини май само бельо не съм купувала. Иначе каквото ми хареса - взимам: дрехи, чанти, колани, шалове.

П.С. Благодарности на дамата, която ме посъветва да сложа сапун в джоба на коженото яке - наистина действа, няма я вече миризмата на ВУ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт