Нашите second hand находки- част 12!

• 57 007
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
но досега не съм намирала дънки или панталон, които да ми стоят добре. То се дължи и на това, че не ми се рови по дънките..твърде еднакви ми изглеждат, що тъй..
И аз така, освен това съм и по-малък номер.

Иначе предимно съм си взимала блузки/тениски и поли/рокли. Дънки досега не съм, както и горни дрехи, бельо и обувки.

# 31
От днес една жълта блузка с къс ръкав.  Laughing Laughing Laughing
Bluebell O'Smallheaven, радвам се, че помогнах. Hug

# 32
Аз всичко май съм си купувала от магазини ВУ... сутиени, бикини (с хартиен етикет), бански, обувки най-редовно, чорапогащник Simple Smile ... това май са най "различните" неща .. имам и кожени яке, сако и тънко палтенце.. а и пола... чанти много... шаловете... без коментар Simple Smile
панталони и блузки ... ам чи те са лесни и задължителни Simple Smile

# 33
Аз купувам от каквото имам нужда...това по принцип. Ама се улавям, че напоследък купувам и от каквото нямам нужда, просто защото ми е харесало и е евтино. Но може би най-често са блузи, поли и чанти. А, текстил също, особено завеси и покривки за маса.
Днес отидох в Манията, за да огледам да блузки с дълъг ръкав за сина ми, че има нужда от такива. Взех му една блуза, за мен едно шалче и нацелих много готини боти, чисто нови и си ги взех. Вътре са естествена кожа, а отвън са с много интересна материя. На стелката вътре пише, че са gore-tex мембрана, каквото и да значи това. Не знам дали е находка, но са адски удобни.
Като цяло избягвам да купувам бельо, освен ако не е запечатано в опаковка. Но иначе от миналата зима имам купени два спортни сутиена, нямат мърдане като материя и цвят.

# 34
Гортекса си е находка от всякъде! Това е доста скъпа мембрана, която не пропуска влагата и водата навътре, а топлината - навън. Аз купувам такива ботуши на детето от Амазон през лятото, когато цената им е 70% надолу и е доста поносима. Краката й са винаги сухи и топли, а гази в най-големия сняг. Със здраве да си ги носиш!  Peace

Аз си купувам всичко. Купих си бански с етикет и хигиенни лепенки, купувам си сутиени с етикет, обувки също. Спално бельо не съм купувала. Още имам от Ларедутското Mr. Green Нямам притеснения особени, че като знам как мога да си купя само марков сутиен от 50 лв нагоре, че от китайските за 5 лв няма моя номер въобще...  Днес мъжо отишъл на работа с дънки и яке Левис, тениска Долче и Габана и суичер Найк, всичките купени знаете откъде... Simple Smile

# 35
Алекс, благодаря за разяснението.  Hug
Откакто пазарувам от магазини ВУ, като вляза в редовен магазини и излизам потресена. Ми то все китайски боклуци, ама боклуци, дето след първото пране стават единствено за бърсане на прах, пък с едни цени...ужас направо.
И да споделя нещо забавно - онзи ден сестра ми си купила едно болеро от трико. Много хубаво и стегнато, а като му погледнах етикета познайте какво пишеше - Произведено в България.  Simple Smile
На вас случвало ли ви се е да попаднете на български неща по магазините ВУ?

# 36
Аз отдавна се отказах да влизам в нормални магазини. Тези хора срам нямат... да плачеш ли, да се смееш ли... но докато има кой да си дава парите за боклуци, ще има и кой да им ги продава на безумните цени.

Забравих да се похваля. За 3 лв от Шик-шика на Красно село си купих страхотна възглавница за кожения стол, който е започнал да се разпада. Възглавницата е голяма, сгъва се през средата и едната част се хваща на облегалката с ластик, а другата отива на седалката. И е една шарена и пъстра...

# 37
Аз най-често си купувам ризи. Първо там отивам като вляза в магазина Simple Smile

# 38
То 3 страници навъртяла темата, докато видя, че има нова Embarassed
Всичко съм купувала, но май детето намазва най-много Peace

# 39
  • София
Блеки, благодаря за темата. ето едно подаръче от мен за теб :

Иначе откакто съм родила, детски неща купувам на първо място

# 40
violenzaa,ах!  Heart Eyes
Скрит текст:
вчера от Метро си взех сигурно 5-6 са и са невероятни! Едни хрупкави, едни топящи се в устата  Heart Eyes Имаше и със сливи, но не рискувах да взема цяла пак, него единичен ще си взема

Роси, редовно, мила Peace И има разлика между шито тук и продавано там и шито някъде си и продавано тук.

Иначе си купувам най- редовно тениски, след това дънки, след тях суитчъри и така нататък.

Аз съм на вилата и да мине 10 отивам към една тукашна ВУ да вършея  Laughing

# 41
  • Mediterraneo
Купувам всичко, детско най- често. Никакви притеснения за нищо нямам- бански и бельо съм купувала, обувки най- редовно, хавлии и спално бельо- също. Разбира се, бодита и дрешки за новородено. Пак казвам- никакви скрупули в това отношение; така или иначе всичко се пере!

# 42
Купувам най-редовно за мен и за детето. Избирам внимателно и имам доста сполучливи покупки на марки,които иначе трудно мога да си позволя. Защо да имам скрупули? Не е престъпление а и не съм сноб. Често са ми правили комплимент за някоя дреха ВУ и винаги съм казвала откъде е купена.

# 43
Толкова отдавна пазарувам от ВУ, че вече не знам какъв размер трябва да си купувам от "нормалните" магазини. Купувам всичко, което ми хване окото или от което имаме нужда в момента. Най ме радва това, че като съм си намерила правилния размер и каквото и да хвана знам, че ще ми стане. Обикновено проблем са ми панталоните. Никога не са достатъчно дълги, но във ВУ винаги си намирам някой по мярка.
Роси, искрено ти завиждам за гортексовите боти. Аз имам две якета с тая мембрана и е много добра. Купувала съм ги за по 5 лв, а цената им е по няколкостотин долара. Обувките също са доста скъпи. Виждала съм на живо реклама на мембраната в един магазин с една обувка потопена в аквариум - вътре е абсолютно суха.

# 44
Купувам всичко, което ми хване окото или от което имаме нужда в момента.
И аз така.

Общи условия

Активация на акаунт