Нашите second hand находки- част 12!

• 57 367
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Не мога да не се похваля с придобивката от преди малко:

Умрях от кеф на тези ботушки. Излязоха 12 лв. Бордо са, лачени.

# 76
  • София-в сърцата на моите деца
Страхотни са ти ботушките и със здраве да ги носиш!! Peace

# 77
Ехаа,Алекс1,страхотни са!!! Crazy Heart Eyes Да са ти честити и с кеф да си ги носиш! Wink

# 78
Честито, Алекс! Със здраве да си ги носиш! Аз за съжаление не мога да се похваля със същия късмет като твоя от днес  Confused

# 79
Мерси, момичета! И аз много им се зарадвах, защото нямам равни ботуши и не мога да си намеря високи, които да успея да закопчая на прасеца!

blackisback, не се ядосвай, просто не ти е било ден днес. Другият път ще се похвалиш със страхотни нещица, сигурна съм! Peace

# 80
  • Варна
Благодаря на Киса и saudade . Ориентирах се. ВУ на Колхозния работи ли в неделя?

# 81
От днес едно якенце. Излизаше 16 лева, но имаше 30% намаление в Мания и пратих 11.20 пари. Mr. Green
Почти новичко, само дето на единия ръкав е отрязано едно нещо за пристягане и сега седи само една част от лепката, но нищо, нали съм над тези неща. Laughing Laughing Laughing
Пише, че е ветро и водо устойчиво.

1  2  3  4  5  6

Честити ботушки на Алекс.

# 82
Coma, харесва ми якето!!!

Киса, честити ти убийствени ботушки!

На Лятната любов, сакенцето бих го откраднала Mr. Green

# 83
violenzaa,ах!  Heart Eyes
Скрит текст:
вчера от Метро си взех сигурно 5-6 са и са невероятни! Едни хрупкави, едни топящи се в устата  Heart Eyes Имаше и със сливи, но не рискувах да взема цяла пак, него единичен ще си взема

Роси, редовно, мила Peace И има разлика между шито тук и продавано там и шито някъде си и продавано тук.

Иначе си купувам най- редовно тениски, след това дънки, след тях суитчъри и така нататък.

Аз съм на вилата и да мине 10 отивам към една тукашна ВУ да вършея  Laughing
Откри ли нещо ? Последния път нищо не ми хареса.
Какво купувам ? - Всичко,което ми хареса за мен и мъжете ми !

# 84
На Лятната любов, сакенцето бих го откраднала Mr. Green[/color]
мммм не си го давам  Mr. Green наистина стои страхотно и сякаш за мен е създадено  Laughing
Сигурна съм, че ще си намериш подобно с малко повече разходки до нашите магазинчета  Wink

# 85
Откри ли нещо ? Последния път нищо не ми хареса.

Не, мила. Беше доста обрано. Имаше обувки, но носени. Само една покривка. Нали за този срещу книжарницата говорим?

# 86
  • Варна
Благодаря на Киса и saudade . Ориентирах се. ВУ на Колхозния работи ли в неделя?

По принцип всичките Бултекси работят в неделя, единствено неделята в края на седмицата на разпродажба не работят, защото зареждат с нова стока.

Киса, честити ти убийствени ботушки!

Мерси, ама аз днес само мерих! Joy

# 87
Ауууу, те ботушките били на Алекс Blush Извинявам се за грешката. Но да го приемем като знак, че и Киса ще си намери убийствени ботушки Mr. Green

Лятна любов, надявам се, надявам се Sunglasses

# 88
  • София
Алекс, страхотни са ти ботушките Heart Eyes Със здраве да си ги носиш Hug

Кома, якето е страхотно!

Аз днес ходих за риза в Манията, ама н-и-щ-о! Rolling Eyes
Мисля да ходя през седмицата до 33 в Младост. Един път съм ходила и жестока риза си взех. Общо взето, само в един магазин ходя и не мога да кажа, че нещата ми харесват последните пъти. Rolling Eyes

# 89
  • София
Саси, добре дошла Simple Smile Хайде чакаме скоро да се отчетеш със снимков материал.
 Embarassed Embarassed Аз напоследък нищо не съм снимала. Изложих се!!!
Страхотни ботушки - и на малката на Диди и на Алекс. Браво! Нямам аз тоя късмет Sad

Общи условия

Активация на акаунт