Нашите second hand находки- част 12!

• 57 122
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Ох, аз и още харесах, но щеше да ми дойде много. Имаше и халат с качулка на Тигър, но излизаше 6.66лв и ми досвися. Мъжа ми като чу, че съм дала 26лв и му призля, но като разгледа дрешките остана доволен и ми вика те нови ще са около 100 лв. Simple Smile

# 271
  • гр. София
Аз днес минах набързо през ЗЗ в Младост. Беше доста по-обрано в сравнениие с миналата събота, въпреки това купих едно яке от изк. кожа за мен и една блуза за мъжО, която се оказа, че ще му е голяма  Simple Smile. Всичко ми излезе точно 9,44  Grinning След малко ще снимам и ще кача, стига да успея  Blush А в този магазин на ЗЗ продават ли се обувки - аз не видях? Къде мога да намеря някакви обувки? Досега никога не съм купувала, незнам дали ще купя, но ми е много любопитно да намеря... newsm78

P.S. Не се справих с качването. Ако може някой да ме осветли как става  newsm78  Blush

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 23:13 от Leila

# 272
Халатът и ние го видяхме, но е от гадна материя и не попива добре. Баща ми има такъв, не с тигър де.

# 273
Баща ми има такъв, не с тигър де.

tooth rotfImbo

# 274
  • София
BE_YOU, много са хубави нещата, умирам за дребни момичешки дрешки - а, твоите са страхотни! Heart Eyes
Търся по спешност дрешки за 9-12м - къде да ида? Blush И аз за момиче, де Laughing

# 275
Наминавам само да ви поздравя с нещо свежо, което ми попадна

# 276

Елимери, ти кога ще се решиш да си купиш нещо ВУ?

Стига да попадна на нещо, което ми хареса ще си купя, но за сега....  Confused
Проблемът е, че работата ми изисква да ходя делово облечена. Мислех да си купя дънки, но си признавам, че съм напълно невежа по отношения на това. Повече от 10 години не нося такава дреха поради естеството на работата си. Миналата година взех една приятелка за консултант и си купих дънки от Манго. Във ВУ обаче изобщо не мога да се ориентирам за модели, марки, материи.
Но надавам по едно око, ако изкочи нещо се похваля  Grinning

# 277
Забравих да спомена за нов магазин ВУ тук. Не съм влизала, но ми прилича като магазина срещу централна автогара и този над 33. Виждаше се, че имат електроуреди, но се пада надолу и по стълбите нямаше как да сляза с количката.
Ms.Gorgeous,   bouquet

# 278
Не,не е "Берлин",не и като тоя с/у гарата,друго му беше името...миналата седмица го проверих-нищо особено-цените са на бройка,не са ниски,повечето неща са от миналия век,като модни тенденции
....а уредите бяха на нормални/имам предвид като за нови/ цени,но все пак са световно неизвестни за нас марки/.Иначе персонала беше много приветлив и любезен.
Това всъщност е приземието на "Евмолпия" и може да се слиза с количка-има слизало/рампа/.

# 279
Къде мога да намеря някакви обувки? Досега никога не съм купувала, незнам дали ще купя, но ми е много любопитно да намеря... newsm78
в Манията има

# 280
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам, дали имате представа днес какви са цените в Бултекс?
Извинявам се, ако въпроса ми се повтаря!
Поздрави! Simple Smile

# 281
  • Варна
За кои магазин по точно на Бултекс ?

# 282
гр. Варна, Колхозен пазар Simple Smile

# 283
Здравейте и от мен. Започнах работа и затова отдавна не съм влизала в темата.
Първо искам да честитя на F.a.t.e. - да е живо и здраво детенцето и много да ви радва   bouquet
Честитя и на Mirama - пожелавам ти всичко да мине леко и да имаш едно прекрасно и здраво детенце   bouquet
Да споделя - много "страдам", че не мога да ходя във ВУ в дните на зареждане и на самото зареждане. Ако реша да слизам до центъра, стигам точно, когато затварят магазините  Cry 33 в "Младост" ми е близо, но там трудно си харесвам нещо - май са по-"спортен стил" нещата там. Старая се да минавам през Манията във "Флоримонт" в петък, след работа, но избора е много ограничен. По-рано ходих да "отварям" Манията на "Йерусалим" в петък и съм намирала страхотни неща. Имам много малко придобивки и ще ги снимам по-късно. Искам да помоля за съвет: купих си преди време сако от изкуствена кожа - бяло. Един шал ми го оцвети на места. С какво да махна лекетата? Със сапун за лекета не стана.
п.п. Да отговоря на въпроса в началото на темата: оказа се, че имам най-много блузи.Не влизам във ВУ за нещо определено - то няма как. В момента си търся панталони, но от моя номер има предимно черни, а те все още ми напомнят за ученическите униформи отпреди 20 и няколко години  Laughing

# 284
  • Anywhere
Момичета, знаете ли каква е цената днес в Манията в Пловдив?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт