Нашите second hand находки- част 12!

• 57 112
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте,
гледах в сайта на Зиг Заг, но не намерих информация.
В Младост в Зиг Заг, каква е цената на килограм днес?
Благодаря!

Малко по-нагоре написах,че е 9.99лв Wink

# 256
  • София
Абе, ти моме не знаеш ли каква е далаверата в Продавалника? Mr. GreenАнгелът ме е изпреварил.Много собственици на ВУ магазини също зареждат от ЗЗ.Виждала съм хора с 20 суетшърта, та се питам защо са му на някой толкова, освен ако не ги препродава.

Честно казано не, защото и там не влизам  newsm78

Ама кой ще купи детско употребявано яке за 50 лв и то в Продавалника?  Shocked

Освен, ако не лъжат, че е ново  Thinking

И после сигурно им правят някаква отстъпка, защото ако ги продават на бройка цената няма да е конкурентна спрямо тази в ЗЗ и Мания? То, сега ми се виждат някой неща скъпи в тия две вериги.

ами ако якето да кажем е фирмено и   новата му цена е 150 лв, биха го купили Wink
има много хора, които от продавалника биха купили(където се предполага, че дрехата е носена от 1 дете, на въпросен потребител, а не е купена от ВУ), но от магазин ВУ никога....
Ако наистина е мн запазено, за 50 може би не, но за 30 лв , да ще се купи хубаво зимно яке...

# 257
Да, ако е носена от 1 дете- ОК. Ама, в тази тема четох, че масово се спекулирало с това и си били дрехите от ВУ. Доста деца на различна възраст трябва да имаш, че да продаваш масово дрешки  newsm78

А, за реалната цена на дадена дреха като нова и за колко си заслужава да се купи от ВУ и това е доста сложен въпрос и зависещ от мн фактори. Има маркови неща, за които и в магазина като нови не бих ги купила. Като цяло е изключително рядко да попадне човек на нещо, толкова ценно, че да е готов да даде 50 лв във ВУ за него. Поне за сега моите наблюдения са такива. Разбира се всеки има индивидуален стил на обличане, ако за един нещо е официално, за друг същото може да е всекидневно, съответно и на различна стойност биха го оценили.

# 258
  • София
ами за качествено ски яке например, ползвано за 1 седмица примерно в курса по ски, за мен си заслужава(има такива обяви)...та наистина зависи от индивидуалния случай Wink
А иначе общо взето като поразгледаш другите обяви, оценките и т.н. става ясно наистина един потребител общо взето какво продава... също ако си по-редовен, ги понаучаваш, например на мен неколкократно ми се е случвало да купувам неща от 2-3 потребителки, явно имат деца с година по-голямо от моето и така често синът ми е "наследявал" нещо от тях точно, за тях ми е било някак напълно ясно, че продават точно и само на децата си дрехите и т.н., други просто им личи че са прекупвачи(което също не е лошо, ако не изплющяват някакви безумни цени, може да спести разкарване на някой и често все пак са се и постарали дрехите да минат пералня и ютия)...но честно казано в последната 1-2 години все по-зле става продавалника и общо взето съм се отказала от него...

# 259
Еййй, това за ски яке миналата година ми беше дошло на ума. Ние не сме скиори, но решихме да се пробваме и поради тази причина се сетих да проверя по тия магазини, защото я го ползвам, я не. Обаче нямах попадение, за което мн се учудих. Изобщо не попаднах нито на дамско, нито на мъжко прилично зимно яке. И отидох,  и си ги купих като нови.

# 260
  • София
То и без друго най-добре нови, защото те обикновенно имат разни  покрития, промазки и т.н., които издържат на определен брой пранета, т.е. един вид имат "живот", ако го ползваш за топлина в града ок, но за ски, където държиш наистина да е ветро- и водо- непромукаемо по-добре ново.
Иначе аз съм виждала по ВУ, намират се.

# 261
  • Пловдив
Онзи ден видях безумна цена във ВУ. Ама това според мен. Мъжът на приятелката ми беше възхитен, добре че нямаше толкова пари в себе си, че щеше да го убие жена му. Яке за мотор с панталон ли, гащеризон ли беше и ботуши. Като тези на състезателите с кросови мотори, протектори както се полага, ама .... 250 лв, бе. Shocked Но момчето твърди, че било повече от добре, понеже и марката била ....

# 262
Онзи ден видях безумна цена във ВУ. Ама това според мен. Мъжът на приятелката ми беше възхитен, добре че нямаше толкова пари в себе си, че щеше да го убие жена му. Яке за мотор с панталон ли, гащеризон ли беше и ботуши. Като тези на състезателите с кросови мотори, протектори както се полага, ама .... 250 лв, бе. Shocked Но момчето твърди, че било повече от добре, понеже и марката била ....

Ако  моторите са му мания може и за него да е супер, но аз и 5 лв няма да дам  Joy

Ако било кожа+ кожените ботуши .... Thinking може и някак си да се докара до 250 лв.

# 263
  • ул. "Мечтание"

Доста съм далеч от експерт в областта, но доколкото съм попадала на такива дрехи, са си бая цифра! Много бая над 250!  Crazy

# 264
Преди малко се върнах от лов в 33. В началото така се бях отчаяла, като се качих да търся яке за бебка. Обиколих по кошовете и гледам само големи, реших да се разходя навътре и след малко видях, че стаичката е отворена, а вътре - два коша с куп и очите ми станаха като понички  Laughing Е, купих много неща, но якенце така и не намерих... оставих 26лв. Снимала съм и малко по-късно ще се пофала  Joy

Ето ги покупките:
Роклички на H&M от предното зареждане: 1 и 2
Дрешки с етикети: Туника name it и жилетка carter's
Клинчета: H&M, Lindex, без етикет, H&M, плетени шалварки Rose Lille, leggings Lindex и отзад
Бодита: name it, claire и отблизо, babble boom отблизо
болеро в бордо mohini
суитчер Cubus
шапка и ботушки reima

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 21:52 от BE_YOU

# 265
  • София
Признавам си с две ръце, че си купувам повече блузки, отколкото други неща. Меренето им ми е по-лесно  Mr. Green)

Хаха и аз така Simple Smile

# 266
Преди малко се върнах от лов в 33. В началото така се бях отчаяла, като се качих да търся яке за бебка. Обиколих по кошовете и гледам само големи, реших да се разходя навътре и след малко видях, че стаичката е отворена, а вътре - два коша с куп и очите ми станаха като понички  Laughing Е, купих много неща, но якенце така и не намерих... оставих 26лв. Снимала съм и малко по-късно ще се пофала  Joy
Май си минала преди мен, защото аз НИЩО не харесах.
Пък за МЕН с 300 зора взех една МЪЖКА жилетка, която става и на съпруга ми Mr. Green. Каквото ми хареса или беше лекьосано, или ми беше къса в областта на корема. Депресирах се мн здраво Tired.

# 267
  • София
А защо пък дрехите за деца ВУ да са носени от повече от едно дете, а в продавалника - не?

Елимери, ти кога ще се решиш да си купиш нещо ВУ?

# 268
А защо пък дрехите за деца ВУ да са носени от повече от едно дете, а в продавалника - не?
Това са предразсъдъци, които аз не разбирам. Купувала съм и от продавалника, стига да ми хареса и цената да си заслужава.
Шушулче, те бяха две големи камари и голямо ровене падна  Joy. Дори си платих една част от дрехите и направих втори тур на бебешкото. А за мен и мъжа не съм гледала, защото е болен и го оставих с малката набързо, че  да не я разболее.
п.п. голям зор видях, докато ги публикувам  Laughing

# 269
Би ю, минала си преди мен, аз такива дрешки не видях там. То и нищо не харесах на нашия бебешондел.

Общи условия

Активация на акаунт