Нашите second hand находки- част 12!

• 57 106
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Утрепах се да търся такива анцузи във втората и няма и няма Sad Купих нови, но абсолютни боклуци

# 241
  • Пловдив
Цената беше 27,99лв. Аз едвам намерих панталон/нещо като джинсов е/ за моя юнак дето е на 6.Имаше предимно или за по-големи или за по-малки.На нашата възраст трудно се намират.
Аз търсих яке-имаше 1,ама беше голямо.Теглих го излезе 15 и нещо Thinking Харесах и едно пуловерче,ама и то голямка и ги оставих,че не ми се даваха пари...

# 242
Миналата година й взех ето този, на Теско е, размер 3-4, но вече й е късо, изкарахме цяла зима с него, май по спомени го взех за 1 левче.

http://prikachi.com/images.php?images/460/5315460O.jpg

Тук изцяло е облечена от ЗЗ без ботушите, якето ми излезе точно 1.50 лв

http://prikachi.com/images.php?images/833/5322833a.jpg

На тези цени бих взела само , ако е нещо ново с етикет и при условие, че даденото нещо ми идва по-евтино от редовните магазини.

Зимата например откривам ето такива блузки, поларени, много са удобни за студените зимни дни и хубавото е, че са унисекс/защо ли ми се струва, че дамата май от там ги е взела, ама това е друга тема, да не се отклонявам/

http://prodavalnik.com/dve-polareni-bluzki-za-4lv-i10201253

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 14:16 от gitadam

# 243
  • София
Прекрасна е малката кукла Simple Smile Simple Smile Simple Smile Да ти е жива и здрава! А иначе и аз поларени купувам много. Но качеството им, за разлика от полара, който се продава в обикновените магазини е далеч далеч нагоре Simple Smile

# 244
Благодаря, много!

http://prikachi.com/images.php?images/888/5322888T.jpg

Това ни е една от любимите блузки, май и тази година ще я носи, но не се знае.При повече късмет дори и на по-ниските цени може да се намери нещо хубаво.Например съм купувала супер дебели панталони за зимата за смешни пари.

# 245
Аз да се обадя скромно, скромно  Laughing От любимите ни магазини си взех работно панталонче, чисто ново с етикета Greiff. Гледам им на сайта работно облекло за ресторанти, хотели и такива, а на мен за лаборатория ми трябва. Обаче много се радвам, ново и е моят размер, че предишното се оказа с три номера по голямо и ми стои като торба.

Фейт  Hug добре дошла.

Блеки и Вили, вчера като сте ходили до мъпета на стамболийски и одрин, стаичката с обувките беше ли отворена. Аз в четвъртък ходих, но вместо врата, бяха опънали 1 чаршаф и обувките бяха разпилени по пода. та ходих сред обувки. Shocked

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 15:11 от Stanislava Velikova

# 246
  • София
Да, беше отворена, но отстрани на нея имаше чаршаф, опънат уж да скрие друга стая, явно с другите обувки от чифтовете. Беше ми смешно, защото имаше доста "промъкнали се" там Simple Smile
А специално за теб в Плюса гледах за ски екипировки, но имаше само ски обувки и водолазни костюми. Грейки и т.н. нямаше

# 247
  • София
Ооо,аз вчера и в неделя голям късмет извадих от 33 в Младост.
Понеже баткото много е дръпнал и почти нищо не му става от преди,та в неделя за 12лв му взехме шушляково есенно яке и 2 суичъра,но е единия е супер дебел.А аз вчера за 6.36 се сдобих със супер дънки и 2 блузи-довечера ще снимам и ще се похваля,както му е реда.От вчера цената в 33 е 9.99кг.Имаше доста хубави неща,така,че ако имате път,нападайте Mr. Green

# 248
Аз все още съм само наблюдател по тези магазини. За сега нищо не съм си купила, защото не съм попадала на нещо, което да си е заслужавало- да е ново и актуално.

Обаче, мн силно впечатление ми прави, че в малко пъти, в които съм влизала засичам всеки път едни и същи хора, които винаги пълнят кошниците до горе. Първия път забелязах една мн натокана мадама, която мн усърдно подбираше и слагаше в кошницата. Казах си на акъла- тая, мацка явно е влезнала да се облече за есента. Браво, ако я срещна на улицата няма да предположа, че са ВУ. Следващия път отново я виждам с пълна кошница и така няколко пъти.  newsm78 Виждам и мъже с препасани чантички около кръста, които и те ходят и ровят на ред и добре пазарят. Вече започвам да с мисля, че се правят някакви далавери с тия дрехи  Rolling Eyes

# 249
  • София
има прекупвачи, пълнят кошниците и после си ги продават в магазинчета на бройка или в продавалника....

аз поларчета мн рядко взимам... някак винаги им личи като са носени и то доста бързо им проличава и на малко стои добре, т.е. да не изглеждат изхабени.

# 250
Абе, ти моме не знаеш ли каква е далаверата в Продавалника? Mr. GreenАнгелът ме е изпреварил.Много собственици на ВУ магазини също зареждат от ЗЗ.Виждала съм хора с 20 суетшърта, та се питам защо са му на някой толкова, освен ако не ги препродава.

# 251
  • София
здравейте момичета.И аз последно време доста си пазарувам дрехи втора употреба.Най-вече от манията но напоследък големи боклуци карат.Има и зз в квартала ми.Наскоро открих и едно магазинче в младост 4 близо до фантастико и там има хубави неща.Взех си една пола.Трябва да я снимам и да ви я покажа.Прави ми впечатление ,че хората масово вече пазаруват дрехи втора ръка.
А в нашата мания ма 2-3 майки,които в сряда на зареждане пълнят чувалите с детски дрехи и после в продавалника на безумни цени.Едно яке ,което бях харесала на малката и и беше голямо го видях на другия ден за 50 лв в продавалник.Направо унемях.Ама всеки гледа да изкара някой лев май.
Приятно пазаруване на всички.

# 252
Днес ходил ли е някой в Манията в Гео Милев,има ли интересни неща
чудя се дали след работа да мина
Лятото имаше много приятни неща, сега откакто започна зимното зареждане, са страшни боклуци

# 253
Здравейте,
гледах в сайта на Зиг Заг, но не намерих информация.
В Младост в Зиг Заг, каква е цената на килограм днес?
Благодаря!

# 254
Абе, ти моме не знаеш ли каква е далаверата в Продавалника? Mr. GreenАнгелът ме е изпреварил.Много собственици на ВУ магазини също зареждат от ЗЗ.Виждала съм хора с 20 суетшърта, та се питам защо са му на някой толкова, освен ако не ги препродава.

Честно казано не, защото и там не влизам  newsm78

Ама кой ще купи детско употребявано яке за 50 лв и то в Продавалника?  Shocked

Освен, ако не лъжат, че е ново  Thinking

И после сигурно им правят някаква отстъпка, защото ако ги продават на бройка цената няма да е конкурентна спрямо тази в ЗЗ и Мания? То, сега ми се виждат някой неща скъпи в тия две вериги.  Сака и връхни дрехи на 28 лв/кг никак не е изгодно да купуваш.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 16:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт