Нашите second hand находки- част 12!

• 57 196
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ееее, защо сравняваме иванел с дрехи ВУ? Те са толкова различни. На първо място на иванел са нови, на второ място пращят от еднообразие, цветове и са много скучни. Там какво има да избираш? И най-важното е : губиш си удоволствието за находки  Mr. Green

# 361
  • Пловдив
Как съм изпуснала неприятната новината за цена от 35 лв. Преди колко страници долу-горе го разисквахте? Надявам се да е само слух. Иначе миналата седмица при цена 20 лв. в Мания, ъж ми се сдоби с пуловер-сладур за 6 и нещо. Но ако ги давам при всяка покупка тия пари, ще се замисля.

# 362
Аз преди време бях написала, че не вярвам цените да спаднат, най- много да се покачат. И после бяхте преиначили думите ми, къде съзнателно, къде не, че наистина щели  Laughing Така функционират клюките, както и жълтите вестници. Там се пиша "в софийския елит се шушука...", " из етажите на медията се говори..." и тн. Та историята беше, че потребителка чула жени да си говорят, че щяло 35лв. да става килото. Аз засега го възприемам като слух, другата седмица ще видя дали ще е 35, а до тогава, ако в някой град има зареждане, да казва  Hug

# 363
Силно се надявам това с 35лв/кг да е само слух. Аз просто споделих, че две жени ровещи до мен го коментираха. Пък може и те да са чули отнякъде и така... То ще стане ясно след някой друг ден, но ако пък се окаже истина, определено ще има отлив от клиенти. В събота е новото зареждане на ЗЗ в Краснодар и ще се провери.

# 364
  • София
Блеки, на Възкресение в бл. 87 отварят магазин за ВУ "Изненада". Зареждането ще е в сряда - 29лв-22лв. Май тази сряда го отварят. Ама с тези цени....

# 365
аууу, там съм! Кога го отварят?

# 366
Утре ще мина през другия магазин, че имат зареждане. ) Стискайте палци да уцеля нещо. ) за съжаление пак ще закъснея, ама дано за 1час да не са обрали всичко хубаво.

# 367
  • Хасково
Здравейте
ДНес разглеждах онлайн сайта на Ремикс - ооо незнам , те в магазина дрехите са по евтини дори в мола на намаление може да си намериш дънки по 15 лева .. ужас.....
А ей сега гледах на Ламбада сайта - ето една находка, съкровище направо !! http://www.labamba.bg/index.php?route=product/product&path=5 … product_id=114141   Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing

# 368
То в този сайт май няма как да търсиш по размер май  newsm78
ако искаш да видиш примерно панталон за дете,  трябва ли да разглеждаш всички , включително и бебешките  Thinking
и ми направи впечатление  също , че блузките с дълъг ръкав са ги кръстили "тениски с дълъг ръкав"  Whistling http://www.labamba.bg/index.php?route=product/category&path=64

# 369
Аз затова взех да ходя вече предимно в Манията- по-големите неща излизат на бройка и горе-долу изгодно...иначе понякога цените са доста високи
Иначе и аз не бих дала повече от 10 лв за дреха ВУ, е примерно за яке естествена кожа може бих дал а и мааалко повече,но не много повече
Преди повече пари давах, най- вече че моя размер основно във ВУ си намирам...но тъй като не е толкова рядко срещан във ВУ, препдочитам да не давам много пари
Иначе децата също се запалиха, дъщеря ми си ровчи с мен и си намира много сполучливи неща, а синът ми се сдоби с най- невероятни неща, като играчка от Club penguin, и пердета с Доктор Кой  Laughing и сума ти карнавални костюми....блузи с анимационни герои....маратонки Heilys с колелца ...абе намират си доста интересни нещица и те

# 370
Аууу, ще следя инфото за цената в 33, но дори и да я вдигнат за бебешкото не могат да ме откажат, пък за нас...

# 371
Аз една  дреха не я носа повече от един сезон и не ме блазни идеята да купувам дрехи с качество, които да ги нося по няколко години. Блузки, ризки, рокли, панталони- пазарят се от МОЛ-а от магазините на големите вериги, където също са маркови и така като гледам, че те са на цените, на които са обявили ВУ. Нося ги един сезон, до като са актуални, скапват се и следващите. И при тези цени на ВУ май няма да ме спечелят за клиент.

# 372
ЕлиМери, ние също си 'пазарим' (казва се пазарувам)от Мол-а, което не е нещо грандиозно и баровско, но не ни пречи да си ровим и във ВУ, където могат да се намерят нови и актуални неща на много прилични цени. И напоследък се чудя защо изобщо четеш и пишеш в тази тема, щом не пазаруваш в подобни недостойни за теб магазини. Въпросът ми е риторичен

# 373
Аз вчера най-недостойно купих нова пухенка с гъши пух Том Тейлър на мъжО от Манията в Дружба за 7.20 лв, при това минути преди да затворят за зареждане. И за мен шлиферче Мълбъри за 90 стотинки. Не знам какво правеше там до последно, като им знам цените и качеството...
Взех 2 чифта дънки за майка ми по 90 стотинки парчето, 4-5 блузи пак за нея, скини дънки за малката, някакви тениски за мен... Доволно напазарувах за без пари!

# 374
Алекс, на това му се казва удар! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт