Нашите second hand находки- част 12!

• 57 121
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Дам и аз погледнах в сайта на Remix, погледнах-погледнах пък го затворих, аз за тези пари колко други неща мога да си купя ... не само от ВУ. Днес преди зареждане в Манията беше много обрано, но изрових едни уникални дънки на pieces и едно якенце за малката  Hug Ще снимам и ще пусна , много съм доволна  Heart Eyes

# 346
В този Ремикс хем моделите са бабешки, хем е и скъпо.

# 347
и на мен са ми доста високи цените на сайта
аз вчера ходих до хумана русе но нищо не ми хареса аз и не търсих нищо разглеждах избиратерно но имаше много хора беше на 1.50 лв/ бр
предната седмица разглеждах и мъпет маг  русе     .... допадна ми  взех едни джинси за дребното за 3.50 нови с етикет  Laughing пак ще го посетя

# 348
Има и нещо друго ... сега си мисля ... повечето в темата вече сме се понаситили ... и съответно много отбираме... гардеробите пълни... не е като дойде новия сезон и дрехите от миналата година да не стават... вадиш ги и те като нови... пак си ги носиш с кеф... само дозареждаш ... че да не изтървеш някоя красота ...

# 349
Има и нещо друго ... сега си мисля ... повечето в темата вече сме се понаситили ... и съответно много отбираме... гардеробите пълни... не е като дойде новия сезон и дрехите от миналата година да не стават... вадиш ги и те като нови... пак си ги носиш с кеф... само дозареждаш ... че да не изтървеш някоя красота ...
колко точно казано  Peace

# 350
Днес минах през новата Фрея, ами магазина си е направен много лъскаво, но... за малката нямаше нищо, ще трябва да изчакме до другата година. Имаше интересни зимни якета по 22-23лв, но не съм гледала много. Грабнах една книжка и изчезнах. Минах и през този на Евмолпия - нищо особенно. Бебешко има, но го изваждат след 16:30 всеки ден и в събота и неделя по цял ден Simple Smile

# 351
А някой знае ли цената в Мания Пловдив, че ги изпуснах напоследък?
Онзи ден транзитно минавах през Стара Загора и видях поне 4 магазина ВУ... За съжаление нямах никакво време, но си обещавам при следващо минаване да направя една обиколка Simple Smile

# 352
  • София
Разкошева, Блеки мерси  Hug.

Разкошче, Младосткия ЗЗ в петък пада на 5,99 и така всеки ден надолу. Мисля в петък да отида да позяпам пак. Имаше доста добри неща  Peace. Освен това и там и в Манията беше пълно с панталони и поли за бременни. Предимно H&M Mamma  Peace.

# 353
По повод Ремикс и цените му, за определени неща и марки, вероятно си заслужава.
Аз сега дебна за хубави и интересни рокли като за мен. От 3седмици ходене на зареждането, нищо свястно няма.
Та бих дала едн 15-25лв за нещо интересно, защото иначе нова такава дреха е по 70-80лв.
Другото, което мисля да направя е просто да си взема 1-2рокли от ибей, но следващият размер на този, който нося. Едва ли ще е проблем да ми станат. .)

# 354
Аз раждах зимно бебе- ами най- голям проблем беше якето, накрая просто носех това на съпруга ми
Иначе е супер лесно с горните дрехи- пуловери, блузи- те се разтягат и обхващат корема съвсем лесно
1-2 панталона и 1-2 анцуга за вкъщи и готово

# 355
Аз раждах зимно бебе- ами най- голям проблем беше якето, накрая просто носех това на съпруга ми
Иначе е супер лесно с горните дрехи- пуловери, блузи- те се разтягат и обхващат корема съвсем лесно
1-2 панталона и 1-2 анцуга за вкъщи и готово

Аз за в къщи дрехи имам много, но ще ми трябват по-прилични за работа. )))
За сега имам 1панталон с ластик нов, 1пола плетиво, 2жилетки, 1рокля чистак нова, която е по-голям номер и ще ми е ок.
И за есента имам 2рокли, които могат и с корем да се носят, от разтеглива материя са.

# 356
  • Sofia
В Ремикс съм си харесвала много неща от ФБ,но в магазина нищо подобно не виждам...

# 357
Минах набързо през ЗЗ на Краснодар и се отчитам с една пола и един дънков панталон, уж само щях да гледам...

# 358
Малко конспирация да вкарам.
Не съм мн сигурна, но защо този сайт на Ремикс ми наподобява по стил на сайта на ЗЗ. Което пък ме кара да си мисля, че тия от ЗЗ са решили по-модерните дрехи да ги пускат в сайта на доста по-високи цени от магазините си.

От сайт аз не бих купила дреха ВУ, защото не мога да я пипна и огледам, за да преценя дали си заслужава.

А, това че цените в магазините на ЗЗ ще станат 35 лв/кг, ами както се казва- никой на сила не го карат да купува. За себе си съм сметнала,  повече от 20 лв/кг не излиза сметката да са ВУ.

# 359
Аз също мисля, че 35лв/кг е прекалено. Собствениците на магазини ВУ се взеха много на сериозно.Наистина, всеки сам си решава, но все пак.............. Аз съм почти пристрастена към тези магазини но, с предполагаемите нови цени, май ще се откажа от пазаруване там, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт