Нашите second hand находки- част 12!

• 57 108
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, тези, които са пазарували от Ремикс, може ли да кажат как е качеството на дрехите?
Мисля да се сдобия с това, онова от онлайн магазина, на снимките нещата изглеждат добре, но все пак...заслужава ли си, или не съвсем?
Мирама, не мисля, че толкова си заслужава. Днес вися цял ден в сайта и аха да поръчам.
Ами, блузката която харесах не си струва 14-те лева. Най-малкото- знаеш за блузите. Полите- грозна гледка за много пари. Харесах 2-3 рокли, ама пак-28лв Rolling Eyes И доставка.....
Много се надявах да оправдаят шумната реклама. Вярно, качеството е екстра, но все пак втора ръка.

# 331
  • гр. София
Тази седмица каква е цената в 33 Младост, Миш?
Кога е новото зареждане?

Мисля, че в момента е 9,99 лв /в събота беше толкова, което май значи, че и днес е толкова  newsm78/. А новото зареждане там ще е на 12.10. Знам, защото питах.  Peace  Simple Smile

# 332
  • гр. София

Много са хубави Crazy А откъде ги взе?

Мъпета на Д.Петков пазара. За 2ри път му купувам от там много качествени обувки B-)

Трябва да видя къде точно се намира този магазин  newsm78 Района не ми е много познат  Thinking

# 333
Ms.Gorgeous, така е, скъпичко си идва.
Но напоследък нищо, ама нищо няма по нашите магазини.
Аз едно че гледам основно рокли и туники, друго че по принцип съм си голям размер, а сега пък съвсем.
А искам няколко хубави неща, че ще има да си карам с тях цялата бременност.

# 334
Трябва да видя къде точно се намира този магазин  newsm78 Района не ми е много познат  Thinking

http://www.bgmaps.com/link/B2E6ACF083A4D8F0DDA0451CA14A0A26

Не гарантирам, че точно на този номер, но е там наоколо Wink
Невзрачен, непривлекателен и прочие... там отивам, поглеждам обувките и излизам Simple Smile и цената там е повече от прилична.
Много рядко ровча там, но се намира и там туй онуй...

# 335
  • София
Аз едно че гледам основно рокли и туники, друго че по принцип съм си голям размер, а сега пък съвсем.

И аз рокли гледам, но нещо за зимния сезон не ми харесват. Rolling Eyes
Да, за теб е основано и повече да дадеш. Дрехите за бременни са безумно скъпи ooooh!
Успех в намирането Hug

Leila, благодаря ти!

# 336
  • гр. София

http://www.bgmaps.com/link/B2E6ACF083A4D8F0DDA0451CA14A0A26

Не гарантирам, че точно на този номер, но е там наоколо Wink
Невзрачен, непривлекателен и прочие... там отивам, поглеждам обувките и излизам Simple Smile и цената там е повече от прилична.
Много рядко ровча там, но се намира и там туй онуй...

Благодаря  Peace

# 337

За бременни цените са много скъпи.
Потърси от приятелка - това са дрехи ,които се разменят .

# 338
Какъв е този магазина Ремикс?  newsm78

Намерих им сайта  Shocked

Тия, нормални ли са??????? Това са цени като за нови дрехи бе. Аз от сайта на Иванел си купувам трикотажни дрехи за тези пари, да не говорим, че са нови, модерни и изборът на цвят си го правиш ти и са с високо качество.

# 339
  • София
Какъв е този магазина Ремикс?  newsm78

???

# 340
# 341
Пловдивчанки, да сте срещали подобно черно яке: http://prodavalnik.com/italiansko-mzhko-tnko-yake-hilton---cherv … zhovo-l-i10156363 ?

# 342
Ауу, потресена съм от цените в този онлайн магазин.  Shocked
Права е ЕлиМери, това са цени като за редовен магазин, не ВУ. Определено няма да пазаря от там.
Пък и ми се убива удоволствието от изравянето на някоя находка така...

Вчера докато бях в ЗЗ на Краснодар, до мен две дами си говореха, че се очаквало цената на ново зареждане да стане 35лв. Разбира се, дано не са прави, но ако все пак стане това ще е егати оливането...направо обирджийство.

# 343
Всеки влак си има пътници... банална приказка .. ама...

Аз без да пипна избягвам да купувам ... трябва да съм много на зор...

И аз предпочитам да си ровя... но има хора, на които не им се отдава или нямат време... или им трябва определена дреха спешно .... и т.н. и съответно си плащат по-висока цена заради това, че някой е изровил нещо вместо тях... Изпрал го е, изгладил го е, ароматизирал го е ... Привел го е в добър търговски вид ....
Аз съм го правила за приятели и те от благодарност са ми оставяли повече парички отколкото реално струва нещото... или пък ще почерпят ... ей такива неща... Не им се сърдя... има взаимна полза...

А и пазаруването от втора употреба не е само заради евтиното ... не е само заради усещането че си си намерил съкровище .... за мен има и чисто идеалистични подбуди Wink

Директното сравнение ново<->2ра употреба не винаги е приложимо. Дънки за 25лв нови от редовен магазин, нямат нищо общо с дънки за 25лв от 2ра употреба... естествено ако си попаднал на нещо запазено на добра марка (макар и неизвестна по нашите ширини) и с добро качество на материята ...
За плетиво ... да не говорим... жилетка от редовен магазин... чиста вълна... ръчно плетиво... някой за 30-40лв виждал ли е? Аз не съм... Повечето "плетиво" по редовните магазини са за един сезон... после са в графата "за вкъщи".

# 344
Всеки влак си има пътници... банална приказка .. ама...
Така е - права си! Те и на това разчитат, в което няма нищо лошо, разбира се. Просто на мен ми дойдоха твърде високи цените им.
Ще излизам след малко да пазаря и отново ще отскоча до ЗЗ ей така, да видя какво е останало, че от вчера са в разпродажба. Пък може и нещо да взема - днес е 2.99кг.

Общи условия

Активация на акаунт