Нашите second hand находки- част 12!

• 57 115
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
blackisback, и мен ме интересува същия въпрос за индийските магазини, особено след като сестра ми си купи много хубава, очевидно не индийска блуза с отрязан етикет. Аз си купих суичер на desigual /също с отрязан етикет/ и за тази марка знам, че са дрехи, шити на ишлеме у нас.Като моя суичер имаше всички размери.

# 316
  • София
Блеки, ишлемета са, други стари колекции, но нови. Шият се в Индия Simple Smile

# 317
Не съм ходила в индийски магазини, но мисля, че ги шият в Индия, защото много често Х и М съм ги фиксирала, че ги шият в Турция, Камбоджа или Индия, както и Мунсуун.

# 318
Не съм ходила в индийски магазини, но мисля, че ги шият в Индия, защото много често Х и М съм ги фиксирала, че ги шият в Турция, Камбоджа или Индия, както и Мунсуун.

На дънките ми от магазин Манго пише Камбоджа  Peace

В наше село няма такива индийски магазини  Sad

# 319

Много са хубави Crazy А откъде ги взе?

Мъпета на Д.Петков пазара. За 2ри път му купувам от там много качествени обувки B-)

# 320
  • Около Костинброд
Някой да има представа какви ще бъдат цените в събота и неделя в Зиг Заг в Дружба?

# 321
В неделя беше 21.99, каква е следващата цена че много се обърквам - 15,99 може би  newsm78

# 322
*Люба*, а има ли бебешко в магазина?
Радвам се, че ви харесват дрешките  Hug

# 323
искам да питам имал Мания в София?
напиши в гугъла "магазини Мания" и ще получиш изчерпателен отговор  Laughing

# 324
  • София
Ето вчерашния улов:
Спортен панталон отзад пак последно
Дънки  Heart Eyes обожавам ги  Mr. Green отзад пак
блуза за сина ми отблизо
суичър за щерката - Свекърва ми беше учудена, що така момиче пък със синьо  ooooh!  Mr. Green.
туника за щерката отзад отблизо
дънки пак за нея отзад отблизо
Това от ЗЗ в Младост, струваше ми около 15 лева.

Суичър за сина ми
От зала Б в Мания в Младост, струваше около 3 лв.

Дънков клин за мен  Heart Eyes пак
Блуза за мен с цвят на горчица  Heart Eyes, излезнала е жълта  Crossing Arms заедно с клина  Heart Eyes
От зала А в същата Мания, към 13 лв. двете.
Много, много съм доволна  Heart Eyes.

# 325
Миш, страхотни неща, честито на теб и на дечицата! Фаворити са ми дънковия ти клин и блузката в цвят горчица  Heart Eyes

# 326
ква е разликата между ляво и дясно закопчаване  newsm78 - не е ли мъжко/женско ?

# 327
  • ул. "Мечтание"
ква е разликата между ляво и дясно закопчаване  newsm78 - не е ли мъжко/женско ?

Някои фирми/марки си го спазват това за мъжко-женско закопчаване, но има и много, които не го спазват... На мен не ми дреме особено. Интересува ме кройката, обикновено тя показва достатъчно ясно дали е мъжки/женски модела.

# 328
  • София
Миш, искам всичкоооо Crazy Ама няма да се натъпча пусто.... Hug
Няма вече мъжко/женско. Всичко вече е едно. Милитъри, денди стил, овърсайз.....само в дънките има значителна разлика Peace

Тази седмица каква е цената в 33 Младост, Миш?
Кога е новото зареждане?

# 329
Момичета, тези, които са пазарували от Ремикс, може ли да кажат как е качеството на дрехите?
Мисля да се сдобия с това, онова от онлайн магазина, на снимките нещата изглеждат добре, но все пак...заслужава ли си, или не съвсем?

Общи условия

Активация на акаунт