Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Истински се вижда само със сърцето.
Магнет палчета от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Фики  Hug браво за положителното мислене, само така  Simple Smile

Блонди как е Ками  Hug

# 16
magnet_for_happiness  айде късмет и стиснати палци от мен и да се отчетеш после,а в сряда ще стискаш за мен  Hug  ,нещо май,май си ме подгонва шубето   animal037

# 17
Хайде и аз малко да се потъркалям под прашеца - син, розов, нямам претенции Simple Smile само се надявам да се силно прилепчив.

Магнетче, няма причина да не дадат зелена светлина.

Звездичке, не мой се плаши Simple Smile всичко ще е наред!

Ние пък утре заминаваме на поредното сватбено пътешествие и така се уцелиха датите, че надали ще успея да се топла в басейна изобщо .... ама карай, поне ще се поразходим.

Току що попаднах на това Simple Smile))))))))))

# 18
Добро утро и от мен!

Дари, това коте се усмъртило горкото, много се смях. hahaha hahaha hahaha
Желая ви да си изкарате страхотно на поредното пътешествие, няма значение дали ще се топнеш в басейна, важното е да релаксираш. Hug

# 19
  • София
Здравейте,ето какво стана...ами дефакто той не ми дава зелена светлина,защото има риск ooooh! едната стена на матката е много тънка,не се е възстановила след секциото и има риск точно там да се разположи плацентата и ако стане така ще е превия и може да излезне извън матката и ще бъде много страшно в моя случай...обаче това е малко вероятно да стане,но не и невъзможно....та....имам си един прекрасен фоликул в момента,който днес-утре ще каже пук....каза,че ако му се явя бременна имам шанс да оправиме нещата и да го износя 9 месеца+ терапията от предишната бременност.... Thinkingвсе пак може и плацентата да не се намести точно на онова място,та така. Другата седмица ще имам резултатите от цитоната. Та се чудя да нагъвам или да не нагъвам мъжО след както бебсън заспи довечера Mr. Green Rolling Eyes според Сигридов сега по-бързо ще стане бебето предвид успешната ми скорошна що-годе бременност.Ако стане от раз този месец,ще бъда с термин като с малкия Laughing

# 20
Магнет ами я нагъвай мъжо, щом док е казал че има шанс нещата да се случат и да успееш да го износиш  Hug

Дари да си изкарате мноого хубаво на поредното сватбено пътешествие  Simple Smile, уф ама и аз искам така  Wink

Звездичке, неема да се пУАшиш  Hug

# 21
Магнет, ако не те е страх и не ти е притеснено - действайте и бон шанс  Hug
(добре, че махна онзи аватар, направо ме болеше да го гледам  Laughing)

Фики, супер за настроението и късмет следващия месец  Hug

Еко, добре сме, от ден-два усещам, че става по-лесничко, направо се бях озъбила отначало. Ей затова се раждат деца, докато сме млади, че иначе ужас  Joy

Жълта розкеHug

# 22
Благодаря за новата тема!  Hug
Късмет на всички!  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 23
  • В градината...
Дари, приятна почивка  Peace

Магнитче, ти действай, пък Бог възнаграждава смелите  Praynig Hug

Блонди, ттвявно наистина си се била озъбила, щом не ни навстваше  Naughty Ама като няма как, сега ще се гледат деца  Hug

# 24
Dari удари го на живот и тва е,ама как ще изпуснеш цопкането бе,слагай тапата и се гмуркай.magnet  то цялото бебеправене си е в риск,все сме си на страх,всеки от нас ще ти каже да не се отказваш,тъйче......дано всичко е наред в последствие.                                                                
Скрит текст:
иначе да ви кажа какво ми се случи днес,малко се чувствам неудобно и глупаво,ама ще си кажа.Ходих при една известна знахарка в нашия край и като ни сметна личните години излезе,че нещата не са никак розови,и ме посъветва,ако и следващия опит не е успешен да действаме с осиновяване.Направо ме зашлеви,мислех,че вече  мога да приема всичко,но ми стана доста болно  Cry .Подтиснах чувството за момента,отхвърлям го,а и моя ме нахока   341uu.Незнам какво да мисля,същата преди година преди 1 опит ме изпрати на Рупите да направя няколко бани,но аз не ги направих,а сега нищо.Дано,като е помогнала на много хора се га за мен да е сгрешила  Praynig
  П.С  ще пускам аз за хламидия и АФАТ,а ММ разширена СГ. 

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 17:29 от ZVEZDA *

# 25
Аз докато се появя та да стисна палци на магнитчето то прегледа минал и заминал. Магнет, действайте пък Господ ако е решил то ще си станат нещата  Praynig Peace

Поне за Звезда ще се наредя да стискам палци за срядата  fingerscrossed Звезди, на какъв доктор ще ходиш, какво има да става в сряда  Praynig  Flowers Four Leaf Clover

Приятна почивка на Дарито, лекинко завиждам, и на мен много ми се почива   grinning039

.....Ей затова се раждат деца, докато сме млади, че иначе ужас  Joy

Ко викаш, Блонди  Joy hahaha Joy hahaha Joy Цунки на Камито, голяма е бузанка-сладуранка  Heart Eyes
Перу, виж как попадна под прашеца на Фортуна  Wink И аз се отърквам, пък дано ни е на късмет

# 26
ZVEZDA  Hug виж сега душа, в това, което ти е казала знахарката има една ключова дума и тя е

....нещата не са никак розови,и ме посъветва,ако и следващия опит не е успешен да действаме с осиновяване....
Защото трябва да вярваш, че при вас следващия път ще се получат нещата! Аз лично на знахарки не бих имала безприкословно доверие, само могат да ти объркат вярата; тя няма как да знае какво ще стане в бъдещето; всичко е в главите ни! И ако това ще те успокои, отиди ги направи тези бани на Рупите  Hug

# 27
  • В градината...
Фики, верно под Фортунка съм била  Peace

А и си напълно права - само й объркват вярата на Звездичката. Лошото е, че ние повечето сме склонни да повярваме, че нещо хубаво няма да се случи, отколкото в обратното.
Да ви кажа, на мен така ми бяха потънали гемиите преди няколко години - бях останала без работа, без надежди, нямах стотинки за едно кафе. ММ тогава /бяхме само приятели/, който си е голям оптимист и вярва винаги доброто, все ми повтаряше - ще видиш-работа ще имаш, клиенти, всичко ще се нареди. И много такива планове ми чертаеше. А аз цъках и клатех глава - да бе, точно на мен ще ми се случи. И какво стана - стана невъзможното - собствен офис даже имам /лично мой си/, събрахме се с мъжа ми /ама колко ме беше страх родителите му да разберат за нас, аз нали разведена, по-дърта..мани, мани!/, че и сватба направихме. Къща си купихме, ремонтираме я, само мечтаем и сме щастливи с всяка глътка въздух, която дишаме заедно. Наистина, по главата да ме бяха били, пак нямаше да повярвам  newsm78 Толкова много невероятни събития ми се случиха  Blush

# 28
Перу, понякога е достатъчно и някой друг да вярва вместо нас и за нас! Подкрепата и вярата на партньора до нас е незаменима  Peace

# 29
Перу мила, ако знаеш този ти пост колко оптимизъм ми вдъхна  Hug и аз само говоря на ММ, че всичко ще се оправи и работата ще потръгне и с тези твои думи още повече ще вярвам и за двма ни и знам че ще се случи  Peace

Звезди мила аз пък си мисля че този опит ще ви е успешен  Hug

Дари хаймана такава  Hug много ти се радвам   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт