Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Мацки Simple Smile поздрави от Велинград! Обещавам да почивам активно и за вас! Ели, да се оправяш бързо, че докато е хубаво времето да пием по чайче / бира Wink

# 46
  • В градината...
Ели, мерси за закуската. Ти днес си почивай  Peace

Дари, айде и от нас поздрави от работните места  Hug Ех, ама как ми се иска почивка... Всички казват, че така ставали бебетата  Blush

# 47
Баш сега няма да е Wink добре че поне има вариант за ползване на басейна.

# 48
  • София
Магнитче, ти по колко мета фолиева пиеш на ден? И аз имам неусвояване и да си сверя часовника.
Да нацелуваш твоя палавник! Hug

*1 -няма нужда от повече Peace

минавам телеграфно и изчезвам да лягам,че звярко не се знае кога ще кукне, а тамън се наядох и баш ми се доспа, дет се вика-наядох се,изгубих апетит и ми се доспа.

# 49
........дет се вика-наядох се,изгубих апетит и ми се доспа.

Joy hahaha rotfImao rotfImbo Joy hahaha rotfImao rotfImbo

И на мен днес ми е поспаливо, довечера ще си легна и аз с детето в 21 ч.  Wink
Днес изпращам цикльо и се захващаме да ловим яйцето да видим този месец ще ми се усмихне ли щастието или да  Laughing

Дари, поздрави на Велинград, много е хубаво там, добре да си починете!
ecoeli, надявам се по-добре да си вече; компреси, почивка и мързелуване  Peace

# 50
  • София
Здравейте Момичета,от много време чета всичко което се пише в този форум.Моята болка е голяма,както на повечето от нас,но за жалост и годините са ми много -43.Преди 15год ме оперираха от кисти,тогава се оказа че имам запушени тръби и освен с ин витро няма друг начин да забременея.И тогава не се разбирахме със съпруга ми,но това ми стана фикс идея.исках детенце за да има на кого да дам любовта за която мечтаех,исках да е всичко за което си струва да се живее.Обикалях болниците ходех по изследвания и така ми направиха ин витро,естествено с много мрънкане от страна на съпруга ми,че съм го тормозела и така.Получи се от първия път,но на 2 месец получих силни болки,кръвотечение и се оказа че съм загубила бебето.Беше ми ужасно,искаше ми се да умра,гадна работа.Имах позната която работеше във Варна в дом за изоставени деца и така осинових една малка кукла на 6месеца,която сега е девойка на 13год.След аборта всичко в мен се пречупи,нямах желания за секс,а и мъжа ми не настояваше и така лека полека всеки започна свой живот,въпреки че и до сега живеем заедно,защото той е от провинцията и ако се разведем ще трябва да напусне жилището което е от моите родители.От 6 год спим отделно,почти не си говорим(освен скандалите които той прави когато е пиян)но това е друга тема.Преди 5год.си мислех че повече никога няма да забременея и допуснах допуснах грешка,която на 2 месец се оказа бременност и за жалост я прекъснах от глупост.Тогава лекаря в Тина Киркова ми каза че след като човек се успокой и вече не мисли за бремеността като за фикс идея тя се получава от самосебеси.Не знам точно как се случи с две запушени тръби,но стана.Преди 3год.срещах човек с когото просто се получи това което не съм имала никога-уважение,любов,разбиране и всичко.За жалост не живеем заедно,от 1год.10 месеца не се пазим,а толкова искаме и двамата бебе,аз взех билки от аптеката на Поп Богомил,от първите получих страхотна бъбречна криза.От вторите явно имах страхотна овулация защото около 14-15 ден започна едно напрежение и болки в яйчниците.Пих ги 3 месеца,сега и той пие бабини зъби.Не искам да ходя на лекар защото все пак не сме семейство и няма как да обясня това.След като спрях билките 2 месеца си мерех температурата и ми се покачваше 3-4 дена преди цикъл,сега втори месец когато правим нещо(секс)имам някакво течение много леко като пресечен белтък.Преди години от антибиотик имах такова течение,но с парене и сърбежи и тогава ми откриха гъбички и пих нистатин,но сега ми се появява само 3-4 дена по средата на цикъла.
Сега очаквам всеки момент да ми дойде,въпреки че се надявам да не ми идва,температурата ми е 37,болят ме гърдите,но и вчера по време на малко заигравка получих лека зацапване,този месец бяхме доста усърдни в опитите за бебе и ако не стане,съм решила сериозно да се разделим за да не влагаме и двамата надежди.А той няма дете и копнее всяка секунда за бебе.
Знам че станах досадна,но само тук мога да кажа болката си скрита за анонимноста на нета.
Пожелавам на всички да се сбъдне мечтата ви за бебе и скоро всяка да се похвали с положителен тест.
Извинете ме още въднъж.

# 51
Ей голям мързел ме е ударил в тази жега:)))
Сузи Бузи аз съм нова тук...но аз мисля че е време за изследвания и продължаващите процедури. За жалост възраста не ни е приятел и по този въпрос нищо не може да се направи.
Щом и двамата искате дете не отлагайте. Не чакайте времето да минава, действайте...а това че не сте женени не мисля че в днешно време е проблем. Желая ти успех и добре дошла.

# 52
Сузи, само не разбирам защо трябва да се разделяте???? Минали са ти през главата какви ли не събития, а сега,когато се чувстваш ок- щастлива и разбрана и обичана, ще се разделяте. Я пак помисли. Желая ти да вземеш най- доброто решение:) Hug

Дари, как е във Велинград?Simple Smile Така да ти завиждаааааам:) Ама с благородна мисъл де:) Hug

# 53
  • В градината...
Зравей и добре дошла, Сузи!

Аз също не мога да разбера защо пък ще се разделяте, ако бебето не стане  ooooh! На първо място - разкарай досадника от апартамента. Ако ти трябват адвокатски съвети, ще помагаме с каквото можем.
Второ - това течение по средата на цикъла най-вероятно е засиления цервикален секрет, който спомага на сперматозоидите и им осигурява благоприятна среда за оплождане. Но! Направи си изследвания и отиди на преглед - много важно, кой ще разбере пък по какъв повод си отишла, просто профилактично.
Трето - това за забременяването, след като се успокоим, сигурно е напълно вярно. Само дето си постъпила супер глупаво преди време, но всеки греши. Дано сега намериш вътрешен мир със себе си и скоро да постигнете с любимия човек желаните неща  Peace

# 54
Момичетаааааааааааааа върнах се Simple Smile Чудесно си изкарахме, ама сега ме чакат багажи, вечери, дрън, дрън та утре ще ви разправям. Ако остане време, че моят мъж ще е с детенце и мисля да ги оставя сами да са си повече време и мисля да забегна при една приятелка за женски полуден.

Ели, как е крачето?

Сузи Бузи, добре дошла! Достатъчно си пораснала, за да взимаш сама решения за живота си Simple Smile Само не прави половинчати неща и преди да почнеш нещо - довършвай предишните! Е, даже и адвокат гледам си намерила вече Wink

Звездичке, как минаха прегледите и изследванията в сряда?

Бе, много топло в тази София .... сега пак трябва да вадя летните дрехи ....

# 55
  • В градината...
Дари, добре дошла  Heart Eyes Ще разказваш после за почивката  Peace

# 56
  • Истински се вижда само със сърцето.
Оооо Дари, добре завърнала се  Hug

Сузи Бузи добре дошла   bouquet

Аз съм доста по добре, даже сега ходих до магазина с ММ, болката доста понамаля, остава да спадне отока и съм на шест  Grinning

# 57
Сузи Бузи   добре дошла,нали знаеш за птичката,че кацала веднъж на рамото,може би при теб е за втори път.Т.е за аборта може би е по-добрия вариант,защото щеше да се чувстваш още по обвързана с мъжа ти,ок приемам го.НО,този човек няма място в живота ти,отстрани пречките.Мила намерила си щастието,живееш своя си живот и не си длъжна никому.Това е най-тежкото бреме да влачиш някой си...за твоя сметка.Разкарай го,трудно е,ама как ще ти олекне(+това той не си заслужава).После двамата с любимия човек  се консултирайте с репродуктивен специалист и каквото стане.Знаеш ли как ми потрепна като сподели,че си със запушени тръби,а си забременяла и аз съм,знам ли значи и на мен е възможно да ми се случи,божа работа.Не се давай,бъди щастлива мисля,че си добър човек.                                                                                                Еко  скок-подскок полежа си май,не видях дали ни нахрани днес  no                                 Дари утре подробности мила,така няма да се измъкнеш по терлици  box         иначе кво да ви кажа,затъвам си,ама няма да се дам(е,поразхлопах се от нерви и претиснение  ще драсна в скрит,че както ми върви приказката   typeuu
Скрит текст:
Тъй след 2 разминавания с док за резултатите за хламидия днес ми казаха,че ИгМ(+),ИгИ(+),ИгА(-),т.е излиза,че имам стара не излекувана инфекция,в това ми бяха съмненията и ето,сега антибиотик за мен само(ZMAX и кекса ще го бъркаме с ръкавици  Laughing  ,после контрола да сравниме стойностите).Тъй,продължава ме за моичкия,подвижност около 20%,крюгер 7%.Занишена оплодителност.Честито ни.Иначе материал да искаш.За следващия опит иска МАКС,аз  мисля и + ИКСИ.И това мое претиснение се сбъдна.Ама не разбирам сами се оплождат,а после да нямат преживяемост  newsm78 ,знаех си.другото единсвено положително,ама в наша полза е АФАТ-а,добри.Не съм разпитвала този отговор ме задоволи категорично,не изпитах нужда,после и без това бях като лист разтреперена.ММ вика,ето това искахме да чуем,че проблема излезе и за теб и за мен,ще направим каквото зависи от нас.Ако съм ви досадила,че се олях,(ако не ме ритнат операторите  Mr. Green ) споделете какво мислите.Ааааа,и тая мопя живинка след днешния ден с новини,идва,че бях на Рупите,киснах въвъ водораслите,пекох г....  запалих свещичка.Невероятно място,силна енергия...спиииирааааам  Hug

# 58
ZVEZDA, спри се малко момиче с тез емоции  hahaha че трудно те разбрах  Embarassed Значи малко инфекцийка имаш ти и АБ ще гълташ, значи ще се оправиш - това е най-важното  Peace За СГ-та на мъжо ти - това сами се оплождат пък нямат преживяемост не го разбрах  newsm78 Правилно ти е казал мъж ти - поне сега знаете какво ви е и имате план за действие. А надежда винаги има - дори и при запушени тръби  Peace

Дари, много добре звучиш, отпочинала, хвърли по някоя снимка де, ако може  Laughing

ecoeli75  Hug

Сузи Бузи  wavey Добре дошла   bouquet

# 59
Звездичка, удави ни в емоции Hug Разбира се, че трябва да вярваш,то иначе за какво е всичко. Аз вярвам в това, че трябва да се вярва. Сигурно ще се намери някой да каже- "да бееее",ама вярвайки в това се чувствам по- добре.  Hug Давай по- ведро. Не се оставяй да те хваща самосъжалението, че от него отърване няма!!!

Дари, добре дошла, и няма да се измъкнеш без да дадеш точен отчет за Велинград:)

Прегръщаме ви с малкия принц Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт