Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 952
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря на всички за милите думи,не съм се надявала на толкова мили думи.Веднъж се пробвах в един друг форум дори не помня кой беше и така ме оплюха,че ми стана още по гадно.Но сега разбрах че не всичко е черно и докато има хора като вас,човек не може да спре да се надява. smile3525
Благодаря ви от сърце,и пожелавам на всички щастието да дойде и на вашата врата....
А колкото до адвоката,наистина ще ми трябва някой който се занимава с домашно насилие и заплахи.

# 61
Сузи, само не го отлагай, иначе сама ще се закопаеш. Вероятно е много трудно да започнеш, но не трябва да забравяш целта си:) Стискам палци всичко да ти потръгне Praynig

# 62
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звезди всичко ще е наред мила  Hug

Лелее Сузи, действай и не се оставяй на такъв човек и скоро да се оправя всичко  Hug

Дари разказ чакаме  Crossing Arms

Айде и една закусчица да не ми заслабнете  Mr. Green

# 63
  • София
Добро утро Момичета,днес закуската е от мен...Уф и после на работа...но няма начин...Хубав ден ви пожелавам и много положителни емоции

# 64
Добрутро (прозяв)

Изпратила съм големия и малкия келеш на разходка в парка и аз се глася за женски полуден с една приятелка (косми, нокти, маски .....) отдавна не сме разпускали така с нея, все не остава време.

Сузи Simple Smile ние можем и да те "наритаме", ако така ще ти бъде по-добре. Редовно тук някоя от нас се скапва по една или друга причина и другите колективно вадят точилката Simple Smile))

Звездичке, нищо не разбрах и аз от твоите емоции, ама важното е на вас да ви е светнало и да са ви намислили правилното лечение, че да продължавате напред. А относно тръбите - моята сестра като са я приели приели в МД с кървенето преди спонтанния е имало с нея в стаята една жена - само с една тръба и един яйчник (и то запушена), която е била с напълно естествена и случайна бременност. Та не се отписвайте така .... нищо, че докторите са скептични.

Нашто поредно сватбено пътешествие (щото ние си ги правим от преди сватбата) беше екстра! Времето се оправи като по поръчка! Хотела беше близо до ез.Клептуза. Чист въздух, тишина, слънце ...... басейни-масейни, жакузита-макузита, масажи, сауни .... ех, какво да ви разказвам Simple Smile мързел, лежане от кълка на кълка Simple Smile Иначе във Велинград няма какво толкова да се види. По-скоро е място за пълноценна почивка и релакс. Ама повече от три дни щяха да ни дойдат байгън за лежане. Аз тамън се бях схванала в кръста преди това и масажчето ми дойде много на място. Сега съм направо като нова и мога с пълни сили да продължа с важните задачки - предстои ми ремонт на фасата на кооперацията ни. Това напълно е в състояние да ме извади от другите мисли.

А и между другото да ви споделя - отказвам докторите и минаваме заедно с мъж ми на хомеопатия и подобни.

Та това е в общи линии.

Софийските девойки, какво правим с чайчето/бира?

# 65
  • София
Хайде малко нокти и от мен

Не стана много добре,но на бързо толкова.Ако не е нахално може ли за среща и аз?Стига да не съм на работа че работя на смени и е гадно.
Сузи съм за всички,така че няма проблеми.
 DarinaK,къде бяхте във Велинград,аз мисля за 2 дена да отскоча до там,но не знам нищо за хотелите,чета разни оферти и обмислям.

# 66
Ето тук
Само не приемайте моля линка и описанието като реклама, не ми е това идеята.

Бяхме в доста голяма стая с голяма баня и малък балкон.  В стаята има - двойно легло, гардероб, закачалка, телевизор, минибар. В банята - душкабина, тоалетна, умивалник и сушоар. Големият басейн е голям басейн, отделно до него джакузи и малък басейн. В спа-центъра към нощувките се ползват - сауна, парна баня, леден душ и стая за релакс. Отделно има платени масажи, хидромасажни вани и др. Закуска и вечеря на блок маса. Не е нещо кой знае какво храната, но на нас ни беше ОК. Има си отделно меню към ресторанта, ако искаш да поръчаш нещо друго и цените са прилични. Не ти се изправят косите. Има си зала с билярд, боулинг и др. И там цените са нормални - 1 билярд 1 лв, 1 час билярд - 5 лв. 1 бг джин 1,50 лв ....

Малко оспамих темата, ама дано не ме биете Simple Smile

# 67
Дари, добре завърнала се! Хубавичък е този спа-хотел, починали сте пълноценно. Hug

Сузи, добре дошла, мила! Захвърли предразсъдъците и смело напред към твоето щастие, един път се живее. Какви са тези приказки, че не ти се ходело на лекар защото с твоя човек нямате брак? Знаеш ли колко приятелки имам, които нямат брак с половинките си и правят репродуктивни процедури. В БГ никой не те пита имаш ли брак или нямаш като отидеш да правиш процедури. Peace

Звезда, всичко ще е наред миличка! Какво като нямат преживяемост сперматозоидите,нали затова е ИКСИ-то. А ти тази гадната хламидия трябва да я утрепеш, че е много гадна и упорита гадина това.

Ели, радвам се, че си по-добре! Hug

# 68
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сузи и ние нямаме брак, което ама хич не ми пречи  Peace

Дари мноого хубаво туй хотелче  Simple Smile, за излизането още малко да раздвижа крака и съм на линия.

Розичке, а ти как си  Hug

# 69
Чакайте малко!
Аз останах с впечатление, че Сузи все още не е разведена! Което е проблем. Перу сигурно ще цитира дословно закона, но по спомени беше нещо такова - дете, родено до 9 месеца след прекратяване на брака и в случай, че не е сключен друг брак се счита за дете на първия съпруг.

Така че нещата трябва да почнат от другаде. Иначе ще бъде много, много по-сложно.

# 70
  • София
Да,DarinaK,правилно си разбрала,не съм разведена,въпреки че от 6-7год.дори не спим в една стая,да не говорим за друго.Опитвам се да се разведа,но е сложно защото не познавам по злобен човек от него.Но да не разводняваме темата.
На всички пожелавам весел ден и потеглям за работа,уф някой беше казал че българина няма пари-а в Икеа е лудница винаги Laughing

# 71
Дари, а добре дошла! Да те видя сега с ремонтите как ще се оправяш:)За чая офертата важи, но и аз съм на работа. В някои от дните съм до 18:00, в други от 18:00. Ако искате да мислим за конкретни дни и тогава да съобразяваме с графиците,а?Simple Smile

Хубав ден ви желая- съботен, топъл и кротък!!! Hug

# 72
  • В градината...
Звезди, както са ти казали момичетата - успокой малко топката и всичко ще се нареди стъпка по стъпка  Peace

Дари, наистина за младоженците времето е било по поръчка  Hug И си напълно права по отношение на презумпцията за бащинство по въпроса за Сузи.

Сузи, първо те съветвам да започнеш с една жалба за домашно насилие, в резултат на което ще получиш ограничителна заповед. Все пак, накарай го тоя темерут да се стресне  Peace

Сузи, Ели, Фики
и всички  Hug Hug

Аз днес с колежката ходих до http://www.kai.bg/bg/ за плочки. В един от дистрибуторските магазини намерихме страшни плочки 3 и 4-то качество от 19 на 10 лв. /ако вземеш първо, са 19лв. кв.м., а иначе, са по 9-10, само майсторът трябва малко да се потруди повече, но пък така си спестяваме парите за майстор с плочки на 1/2 цена/.

# 73
Да,DarinaK,правилно си разбрала,не съм разведена,въпреки че от 6-7год.дори не спим в една стая,да не говорим за друго.Опитвам се да се разведа,но е сложно защото не познавам по злобен човек от него.

Ох, аз за този досадник съпруга ти изобщо не помислих, но понеже в поста си пишеш, че не сте семейство и това няма как да го обясниш на лекаря останах с впечатление, че само това е проблема в случая. Изхвърляй ненужните хора от живота си колкото и да е трудно. За начало започни от това, което Перу те е посъветвала. Peace Не би трябвало да жертваш собственото си щастие заради някого когото не можеш да търпиш, че той ти живее и в къщата на всичкото отгоре. ooooh!

# 74
Перу, хубави са им плочките. Само внимателно избирайте за банята да не се пързалят!!! Иначе такива промоции има доста често по големите вериги. Ние през юли от Баухауса в Бургас намерихме за 10 лв/кв.м гранитогрес за цокъла на къщата на село. Ама за нас беше лесен избора - нямахме особени претенции за цвят. Само, ако знаеш колко полезно би било една моя приятелка да си поговори с теб по повод нейният предстоящ развод ..... днес женското парти отново бе наситено с негативни емоции по въпроса. Това мъжете понякога напълно изперкват! 20 години не я пускаше да работи, че да гледа 3те деца в къщи ... ревности, безпаричия .... сега почнал да я заплашва. Кошмар!

Та във връзка с това - момичета, ние сме щастливки, че мъжете до нас не са такива. Е може би Сузи не чак толкова, ама пък на нея й предстои нова щастлива връзка!

Гретхен, просто не ми се мисли .... турям ги мислите някъде в страни и оставям нещата сами да се свършат Simple Smile което е малко трудно щото всички останали в кооперацията са възрастни или без интерес към случващото се. Ама поне шефа на строителите изглежда читав и се надявам да няма някакви ексцесии.

Ох, малкия келеш и големия келеш са се разположили в хола и зяпат поредния тинейджърски филм .... аз се чудя как да си запълня времето. Толкова малко време са двамата заедно, че все гледам да ги оставям сами. Че иначе малко им се губи връзката и им е трудна комуникацията. Отивам да чета разни забавни теми.

Хайде лека ви вечер и наздраве с едно джинче!

Общи условия

Активация на акаунт