Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 953
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ах, Дари с това джинче ме разби:) Не съм предполагала,че така ще ми се допива алкохол....ама аз никога не съм била от пиещите,обичам по едно винце или уиски да си сипя,а сега като не трябва се усещам,че често си мисля за това.Пфуууу,а дано да премине. Успех с ремонтите, знам какво е да си единствения млад в кооперацията и при нас е така...е почти,ама моя мъж поправя тлевизорите и сменя крушките на половината съседки:)

Сузи, взимай се в ръце и действай! Виж тук даже и правни съвети се дават!! Не отлагай!!!

Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 76
Днес аз ще ви нахраня,че мойта любов има Р.Д  айде за здраве.      и десерта   да вие сладко момичета.

# 77
  • София
 Zvezda,весел празник!Много здраве,щастие.късмет и какво nbirthdayто Вие на  сърце,това да Ви е в ръце!

# 78
  • Истински се вижда само със сърцето.
Звезди, да ти е жив и здрав и скоро щастлив татко   bouquet

# 79
  • В градината...
Звезди, жив и здрав и много да те слуша  Hug

# 80
Zvezdi, да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича! Hug

# 81
Звезди, да ти е жив и здрав момъка и много да се слушате! Hug Hug Hug

# 82
Зведзичке  Joy с това узо ми видя сметката Simple Smile мойто мъж много се забавлява с мен като сме на мастика или узо Simple Smile от едно малко и ме носи после да спя.

Да ти е жив и здрав мъжа, много да се обичате и винаги да се подкрепяте!

Гретхен, една приятелка така като теб ..... ама си сипваше 20 грама вино и доливаше газирана вода.  От време на време де, колкото да не се мине съвсем като се събирахме по партита. Иначе - специални извинения за джинчето, ама има някои дами дето не сме ти в положението и сме като волни птички все още Simple Smile

Ако е минало пълнолудието вече се надявам да спя тази нощ. Тоя месец направо ме побърка тая луна!

# 83
не мога да не го споделя с вас

# 84
аааааааа Simple Smile така бих могла да си седя, да си плета, да люлея и кеееееееееф Simple Smile или пък да си чета книжка, пък който му е ред да спи - да спи!

# 85
Звезда, желая ви любов и всичко останало, което ВИЕ желаете! Praynig

Дари, аз иначе не се сещам,ама като видя тук разни питиенца или неща за хапване направо ми се свива душичката.

В сряда съм на док, стискайте палци всичко да е ок с малкия принц!

На нас неделята ни започна критично- тази нощ велосипедите ни са сменили своите собственици, т.е. откраднаха ни ги....Не питайте, думи нямам.От общото помещение на входа, а родната полиция каза, че нямат екипи и е ясно,че за две колела няма кой да си даде зор.Ама.....криво ми е, не че сега съм за колело, ама бива ли....Здраве да е.Сега вече със сигурност ще има да качвам и свалям количка като му дойде времето.

Прегръщам ви! Hug Hug Hug Hug

# 86
Аз малко със закъснение, но пък от сърце да пожелая на Звезда да й е жив и здрав мъжо, Честит му рожден ден на патерици! И скоро да стане горд татко!

Гретхен, много неприятно за колелата, ама кво да прайш, станалото-станало, само да се ядосваш, а няма смисъл. Стискам палци за прегледа в сряда и после да споделиш какво са ти казали.

# 87
От вашите усти в божиите уши  Praynig  Hug Hug Hug благодаря ви от сърце да ви се връща.Ние от днес и двамата сме на АБ,това предното много не ме обнадежди.И да ви кажа тази хламидия ще я разкарам до дъно,явно преди години детска му работа толкова съм я излекувала и ето я на,имала съм си я.И аз си правя ли,правя опити.Не искам да зачеквам,че ще полудея.На контрола сме на 31-ви.Иска ми се някакси някакъв (+) да видя вече тук,кво се запънахме бе   Animal Snail

# 88
Гретхен, колко етажа ще я качваш тази количка? Нямате ли асансьор? Виж сега - това ще бъде за бързо възстановяване на формата Simple Smile))) Гледай от тази гледна точка Simple Smile))

Живот и здраве някой ден ще имам да качвам 4 етажа на стара кооперация (разбирай - тясно стълбище и високи стъпала), пък сестра ми цели 5 Simple Smile))) То и сега месечния пазар идва бая зор ....

Бе Ася нещо ми се загуби ....

# 89
Дари, нямаме асансьор- стара кооперация в центъра на София- забрави. И стълбите са теснички,ама нямам избор:) Ще се носи и ще се отслабва, че и без това съм се закръглила доста:)

Звезди, мисля, че ще видиш + на 31ви, то много време има дотогава:) Praynig

Успешна седмица ви желая:) Hug

Общи условия

Активация на акаунт