Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Гретхен, ние сме съседки!

# 91
Сега ако живеем съвсем близо, студения чай не ни мърда, да знаеш:) НДК?

# 92
Съдебна палата Simple Smile)
Бе софийско близо сме Simple Smile)

Пък Елито е по линията на метрото

# 93
  • Истински се вижда само със сърцето.
Привет мривет  Mr. Green

Как сте момичета, гледам никви ви няма Simple Smile

Гретхен ама лоши хора да ви вземат колелото.

Дарка ама верно съм ви по линията на метрото, та когато кажете ще докуцукам  Laughing

Абе  Ася забременя и съвсем се изгуби, Патето я изшпионирах в съседната тема  Hug, я който не е писал да се яви бързо на отчет, че Бай Брадър гледа  Laughing

# 94
ecoeli75 Кое е това бебче на снимката?

# 95
Бе и аз я изшпионирах, ама друго си е и тук да се яви на отчет!

# 96
Не знам Фики, снимката е от нета, ама много ми хареса тоя кокорчо   Mr. Green

# 97
Здравейте,и аз се записвам в групата за бебеправене,ще ми е първо и съм на 38....Живея в чужбина,ако има и други като мен,пишете за да си даваме кураж..

# 98
Coccinelle Добре дошла   bouquet

А от колко време бебеправите и в кое чужбинско си  Simple Smile

# 99
  • В градината...
Привет - още един набор в темата  Peace Hug

# 100
Сега ще започваме,не сме пробвали до сега  Embarassed поради други проблеми....Но съм оптимист  Simple Smile купила съм си билки,имам и дуфастон от моя гинеколог в БГ,мога и без него да пробвам,но съм на годинки,и за по-сигурно ще го приемам по схема.Иначе живея в Швейцария,от скоро официално,ще трябва и да работя също така,ще видим как ще стане тогава работата  baby_neutral Ами това е за сега,следя ви,чета ви,ще се включвам и аз понякога мили дами   bouquet

# 101
Coccinelle привет Simple Smile

Всички трябва да работим Simple Smile това в общия случай не пречи, даже може да помогне с разсейване от темата за бебоците Simple Smile

Успех и дано бързо излетиш към отчетните!

# 102
Благодаря ти ДаринаК!!! Hug 
На всички вас и аз пожелавам успехи в бебеправенето,и сбъдване на всичките ви желания!!  bouquet stork-girl stork-boy 1stroller txtloves luvbed

# 103
Добре дошли на новите, бъдещи мами:)

Азда дам отчет: лекарката ме успокои,че няма нищо тревожно, но ме прати пак на морфология/ уж не е тревожно,ама айде де/и другата седмица ще ходя.Оффф, изчака ми се всичко с тия седмици, направоооо....ама се опитвам да се държа на ниво, иначе няма как.

Прегръщам ви! Hug Hug Hug

# 104
  • София
Здравейте Момичета,как сте?Аз започвам нов месец,след 3 дневно закъснение smile3511,точно вече мислех да вземам тест и днес БТ 36.5 и това беше.Но поне почивам днес и си направихме една супер разходка с колелата,яд ме е и ми е криво,но нов месец-нов късмет ,нови надежди и всичко отново.
Хайде да ви почерпя по едно коктейлче пък дано този месец ни донесе повече успехи...

Общи условия

Активация на акаунт