Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Къща си купихме, ремонтираме я, само мечтаем и сме щастливи с всяка глътка въздух, която дишаме заедно.
Перу, направо ме изпълни с тези си думи.  Hug

Магнитче, давайте смело пък когато е правилния момент тогава Богородичка и Господ ще ви дарят с второ чудо. Hug

# 31
Зравейте мили мои!
Мина, Хоуп, добре дошли!
Гретхен, не се притеснявай мила! Всичко с бебо ще е наред! Задължително в най-скоро време потърси друго мнение! Hug
Магнитче, много специален твоя звярко, частни кухни не харесвал  Joy А иначе по въпроса и аз съм на мнение да действате, щом има терапия след това.
Перу, смени сливовата с грозова  Mr. Green Перу последният ти пост е невероятен! Вдъхва надежда на всички ни.
Даре, само така свиквайа с малчугана, че после да ти е по-лесно! Пожелавам ти най-влюбеното и романтично сватбено пътешествие! Hug
Блонди, много се радвам да те видя! Недей така с ранното ражане, че всички тук не сме първа младост Laughing
Звездичке, имаш моите палчета! На преглед ли ще ходиш? Hug

# 32
  • София
Магнитче, много специален твоя звярко, частни кухни не харесвал  Joy А иначе по въпроса и аз съм на мнение да действате, щом има терапия след това.
[b
Гадни са,пробвала ли си? Измъчихме се август,когато държавната почиваше.Да не разказвам и изцепката на Хер бебе,добре че пробвам преди да дам храната...

Аз още съм в размисли,малко ме тресе шубето да не взема да пукна с новата бременност...а и ТСХ трябва да пусна да видя как е все пак,да не ми докара нЕкой спонтанен отново този хормон...

# 33
Бяло пате, записах си час за другата седмица, защото нямаше други свободни. но вече се успокоих, а и малкия принц пак си ме рита вътре като нищо да не е било:) Така че ще почакам малко и ще видим какво ще каже докторката;)

Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 34
Перу,Фики,Еко,Пате благодаря ви  Hug  знам,че изглеждам смешна,ама си знаех,че ще ми вдъхнете кураж,а и да ме нахокате нямаше да ви се разсърдя.То който си го търси си го намира,та и аз се наредих сама.Аз по принцип исках да ме види заради дископатията(е там поне каза,че е ок,още имам слаби болки де),и понеже преди година ходих пак заради бебеправенето преди 1-вото инвитро и не й се вързах да ходя на Рупите в гьола и като съм със запушени тръби какво да ми помогне,а и по скоро се страхувах да не направя някоя беля и да усложня нещата(и каза проблема е другаде).А сега ми  обясни така ,имаме раздалечаване в личните години получавало се в повечето случаи когато преди това един от партньорите е имал дълга връзка(но не винаги).Нооооооо,в сряда сме на София за част от изследванията и в четвъртък живи и здрави отивам на Рупите,там поне се зареждам положително и усещам присъствието на баба Ванга. Hug Hug Hug

# 35
Едно сънливо добрутро ... че ние сме отпускари и го даваме мнооооооооооого лежерно тия дни.

Относно "нагъването" (Магнетче!) - Господ си знае работата, ку е писано баш са да стане - шъ стани, ку не е - няма. Ама "нагъването" си е екстра работа винаги Simple Smile Пък и така както ти го е описал дофтора - то риска е да се залепи баш там или на друго място. Демек - въпрос на късмет Simple Smile За кухните не знам, щото до сега (са зъжаление) хич не ми се е налагало. Ама помня след една коремна операция как захранвах баща ми с бебешки пюрета и тия зеленчуковите бяха яко гадни (бър).

Перу! Агнешко, а? Хъм .... да ти се ненадява човек на тия години Simple Smile Бе да сте живи и здрави и да се обичате! Надали имате 10 години разлика, че чак да се възприемаш като кака. Пък и то някак подмладява цялата тая работа (..... от собствен опит, преди да срещна мъж ми бях забърсало едно ... ама мнооого агнешко Simple Smile само за определени работи ставаше Wink )

Звездичке, отивай на Рупите. Мястото е хубаво и нищичко не ти пречи да пробваш, това дето ти е казала знахарката. Обаче е вярно - те виждат това, което е в мислите ни. Ако ти имаш страхове от неуспешен опит и някакви дълбоки мисли за осиновяване - тя ги вижда. Което води до мисълта - избий си страховете, за да могат да станат нещата.

Гретхен, футболист значи, а? Поне има ли някакви индикации от кой отбор мисли да бъде тоя момък?

Бяло пате, аз обичам да тренирам Simple Smile Обаче нямам много възможности за това Simple Smile Ама все пак се надявам да се справя като му дойде времето - все пак съм кака и колкото и да не помня съм имала някакви задължения към по-малката си сестричка едно време. Виж от 14 годишни знам какво да ги правя (бях на 18 като ми се наложи да поема май почти всичко женско в къщи).

На всички ви - пожелавам ви много, много любов докато ме няма Simple Smile

# 36
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здавейте момичета, първо много  Hug за всички

Аз пък днес сътворих беля, като слизах от трамвая какво стана и аз не знам ама паднах и резултата е пирогов, снимка и малкия дявол силно навехнат глезен на който едвам стъпвам.  Добре че ММ се прибра от австрйско сутрина та си ме прибра в къщи после (на 5 етаж без асансьор  Crazy).
Обаче лекарството което ми изписаха в листовката пише че пречи на забременяването, та и тоя месец няма да е нашия.

Та сега съм се опнала с лаптопа, пускам по някоя сълза от болка и се надявам бързо да мине  Simple Smile

# 37
ecoeli  Hug добре поне, че не е счупено. Бързо да се оправяш и повече почивка сега  Peace

Гледам Дарито цял ферман написала  Laughing Дари  Hug

.......А сега ми  обясни така ,имаме раздалечаване в личните години получавало се в повечето случаи когато преди това един от партньорите е имал дълга връзка(но не винаги).....
ZVEZDA  Hug извинявай мила, но това са бабини девитини; не ми казвай, че вярваш в подобни неща. Не виждам никаква логика в това, което знахарката ти е казала  Peace

# 38
Даре, благодаря миличка за хубавия поздрав! Хайде, отдайте се на любов през от пуската и не само! Hug
Ели, каква си я свършила само, наистина малкия дявол. Виж какво яко момче си имаш, а ти забравяш да му сложиш половината багаж! Hug
Звездичке, какво да ти кажа. И аз преди вярвах в такива неща и доста се разочаровах. Вярно, че всичко е индивидуално. Но е вярно и че тези негативни неща, които ти е казала малко или много ще останат в твоето съзнание и ще ти пречат. Моят съвет е да изхвърлиш това, което ти е казала от главата си и да постъпиш така, както ти ще се чувстваш най-спокойна! Hug
Магнитче, аз съм опитвала такива манджи преди много години, когато нямаше частни кухни. Имам кофти спомен от супичките Mr. Green По другия въпрос те съветвам да пробвате, ако е писано ще стане. Обсъди още веднъж с док рисковете за твоето здраве.

# 39
  • В градината...
Елинка, миличка  Hug Дано болката бързо да премине, но поне имаш подкрепата на твоя мъж Peace

# 40
Елииии, дано скоро да мине болката:)))

Дари, моя футболист не дава индикации за пристрастия, ама татко му никога не е гледал мач, няма и да гледа, та как ще се разберат идея нямам:))))

Прегръщам ви:) Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 21:05 от Гретхен Закмайер

# 41
  • София
Привет, аз съм крива та крива Crossing Arms
Звярко ме подлуди просто,вдигна ме в 4 сутринта-игра до към 6,после спа до 9, след това с клизма заспа към 15 до 17 и чак сега заспа....да видиме до кога...нещо се продриска днес, мисля,че е от кучешките..но дадох илачи за всеки случай и лека диетка ooooh!
Мацки мерси да подкрепата да рискувам,но няма да е от този месец, та аз едва сега от 1.9 започнах неофолик метата/фолиевата/ а имам генетично неусвояване на фолиева..та поне да има месец да съм я пила и може би следващия /от следващия ще започнем..ако сме здрави Peace ъъъ грипове-ала-бала,сополи да няма,че с малкия сме постоянно с деца в парка, а там и болни си ги влачат,дреме им ooooh!
Еликофти случка,то навехнатото боли повече от счупеното Confused бързо отминаване на болката Praynig
Бяло пате супичките от държавната са си супер да ти кажа,детето много ги обича...

# 42
Eco бе какви ги вършиш,айде да ти мине бързо  spoko

# 43
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро милички  Hug

Снощи успях горе долу да поспя след компресите които ММ ми направи, болката понамаля чувствително.

Магнитче ама ти голям палавник си имаш  Simple Smile

Гретхен радвам се че малчо е добре и ритка като за световно Simple Smile

Перу, Звезди, Фики, Пате и на всички много  Hug

Сега така и така съм в къщи една закуска да ви сложа  Mr. Green

# 44
Ели, радвам се, че си поспала и се чустваш по-добре.

Магнитче, ти по колко мета фолиева пиеш на ден? И аз имам неусвояване и да си сверя часовника.
Да нацелуваш твоя палавник! Hug

Гретхен, ама наистина голям футболист вашия малък принц. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт