Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честито на Милинка, да и е жив и здрав малкият Андрей   bouquet

pussycat Добре дошла при нас  Hug пожелавам ти скоро да си вече в отчетните!

# 646
  • В градината...
Пусикет, добре дошла сред нас. Никога не е късно да получиш щастието. Даже тогава му се наслаждаваме най-много  Hug

# 647
pussycat, добре дошла при нас и ти пожелавам скоро да имаш повод да се похвалиш! Hug В живота няма правила и ред, на който когато му е дошло щастието, не гледай сестра си, гледай собствения си живот, и че нещата в него се подреждат полека лека. Най-вече ти пожелавам да се оттървеш от нервите, защото това е много важно за една спокойна бременност.
Честито и от мен на мамчетата гушнали своите чакани съкровища! Да са им живи и здрави!
verabel, стискам палци за прегледа в петък, всичко да е наред! Hug
Гретхен и на теб стискам за утре  Simple Smile
Моята прословута цитонамазка още не е готова, надявам се в петък вече да е, и още повече се надявам всичко да е наред.
Хайде момичета, време е някой да се похвали с добрата новина. Аз този месец категорично няма да съм, защото бях на глобули, в горещите дни съпружеското тяло го няма...и така.
Хубава вечер, момичета!

# 648
Ето ме на, идвам да ви нагледам, мили мои. Поради липса на време се позагубих.
Кали, ще ти изпратя рецепта за изпитани козунаци. Супер стават винаги.
Даре, сиропираният ти сладкиш ще го направя някога. Много обичам сиропирани сладки, но сега трябва да се ограничавам малко според ендокриноложката. Не, че много спазвам. Нещо при обременяването с глюкоза са малко завишени стойностите.
Гретхен, много сладко коремче с малък принц си имаш! Hug
Звездичке, много хубаво, че кистата е изчезнала!
Верабел, браво! Е, да имаме и ние положително тестче в темата. Дано повлечеш крак, че много се закучи работата! Пожелавам ти да родиш едно живо и здраво бебе! Стискам палци за прегледа!
Звезди, бързо да изтребете гадината! Hug
Ира, добре дошла! Съжалявам за случилото се. Дано скоро имаш нормална бременност с пухкав финал!
Ели, много ми харесва бебето на снимката. А текста е прекрасен! Hug
Перу, ако е удобно изпрати ми и на мен снимчици, че само в гръб успях да видя хубавата булка. Той и гърбът не е за испускане с тази прическа! Hug
Луничка, Милинка да са ви живи и здрави малките мъже!
Пуси, добре дошла наборе! Дано скоро ни зарадваш с хубава новина! Не бъди тъжна, скоро всички тук в темата ще имаме бебчета! И на нашата улица ще изгрее слънце. И аз от време на време се сдухвам като хората около мен забременяват, но се старая да мисля позитивно.
Хубава вечер, мацки! Heart Eyes

# 649
Ей, ПАТОК къде изчезна бе,направо да те забрави човек  Mr. Green Hug

# 650
Звезди, къде другаде, освен при патките  hahaha
Какво да ти кажа, малко повечко съм заета. Като се наканя да седна, те се насъбрали 20-тина страници за четене, че докато ги изчета и отговоря и така  Grinning Но си ви мисля постоянно Hug

# 651
Добро утро  Heart Eyes

Ооо Пате, драго ми е да те видя  Grinning

Да сложа едно кафенце тази сутрин  Mr. Green

# 652
Ели, и на мен ми е драго Hug Хайде да пием по едно кафенце!

# 653
Ели, някакво предколедно ти е настроението с тия снежни човеци Simple Smile))

ооо Пате Simple Smile) жълтичко ли си още Wink

# 654
Дари яко ме е треснал коледния дух  Laughing, ама мен винаги си ме хваща от рано. Аз нали съм и родено около коледа и съвсем ми става едно такова еуфорично като наближи това време  People Angel

# 655
  • В градината...
Пате, да се вясваш по-често  Peace

Ели, моят любим рустик стил  Blush Ама и коледен дух  Heart Eyes

# 656
Ели, купила ли си вече подаръците, дето ще ги слагаш под елхата? Бе ти имаше план да посещаваш разни доктори. Я да те проверя кво направи ....

# 657
Перу, обещавам! Сега отивам да разглеждам  булчински красоти ! smile3508
Даре, жълтея и все още не са ме оскубали, но за коледа не се знае  Joy
Перу, много ти благодаря! невероятни сте! Думи нямам, каква любов само струи от вас! От все сърце ви пожелавам в най-скоро време щастието ви да стане пълно с едно или няколко малки човечета! Гуш!

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 10:48 от white duck

# 658
  • София
Звездичката, white duck благодаря ви. Желая и на вас скорошни две чертички!
Малко се поизнервих, защото се надявах да отида на преглед още вчера. Аз нямам почти никакви симптоми. Само гърдите ме болят, ходя малко по-често до тоалетна и по-скоро нямам апетит. Даже любимите ми сладки неща не ми се ядат. хапвам повече плодове, зеленчуци, сирене и кашкавал. И вчера имах малко болки в яйчниците. Зная, че не всички имат характерните симптоми, но въпреки всичко съм притеснена и доста изнервена.

# 659
verabel, не се притеснявай! Това в никакъв случай няма да помогне за нищо! Най-малкото няма да окаже благотворно влияние на мъника .... само още два дни и си на преглед!

Общи условия

Активация на акаунт