Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
verabel  Hug честито и търкул!

# 676
  • София
perunika, Darina, благодаря ви!

# 677
verabel, честито ти сакче  Hug
Гретхен, поздравления за изпита, ама така е, вие сте двама, затова резултата е блестящ Laughing Успех и на следващия!
luni4ka_77, честито ти бебче Ивелин, само да ви радва  Hug
При мен нищо интересно, размотавам се по зъболекари.

# 678
  • София
verabel, честито сакче и от мен,хайде другия път и сърчице Heart Eyes Съветвам те да ходиш в клиника с модерна апаратура и да те гледат с вагинален ехограф в началото за да може да се вижда всичко както трябва Simple Smile

# 679
verabel честито и от мен! Hug

# 680
Съветвам те да ходиш в клиника с модерна апаратура и да те гледат с вагинален ехограф в началото за да може да се вижда всичко както трябва Simple Smile
Напълно подкрепям казаното от Магнитчето.
Честито сакче и от мен, Вера. Hug

# 681
  • София
Звездичката, magnet_for_happiness, Ira, Жълта Роза, благодаря ви!
Вчера ходих в Св. София, при д-р Панова /шефка е на клиниката по патология/. Моя близка роди двете си деца при нея и е доволна. Втората бременност й беше много тежка - с постоянно вдигане на кръвно, лежа на два пъти в болница и накрая роди в 7м-ми месец, защото тръгна обратен поток от бебето към нея.  детето се роди само 900гр., но сега е живо и здраво и е голяма сладурана.
На вагинален ехограф ме гледа.

# 682
verabel, честито тихичко и от мен.  Hug
А д-р Панова е страхотен специалист.  Peace

# 683
Вера, честито сакче и от мен! СТрахотна новина!

Желая ви на всички хубав и спокоен ден! Hug

# 684
  • София
verabel, честито тихичко и от мен.  Hug
А д-р Панова е страхотен специалист.  Peace
О знам я,при нея ми беше медикаментозния аборт с кухото ми яйце....добра е,но твърде е заета обаче,на мен не ми допада това,беше ме викнала в Света Ана, тя е и там...в 16 часа и така още 10-тина момичета като мен всички за един час ooooh! Outta Joint

# 685
Познавам д-р Панова покрай моя позната (тя е следила бременностите и` и е раждала при нея). Аз не съм ходила на преглед при докторката, но се посъветвах с нея за генетичните изследвания и ми подейства успокояващо, защото една друга известна докторка ми беше казала, че трябва да направя хорионбиопсия ( предвид възрастта ми и това, че имам един аборт), за да съм сигурна, че всичко е наред с бебето. Така че това са ми контактите с докторката.  Peace

# 686
  • Пловдив

# 687
  • София
Fortuna,  Гретхен Закмайер, благодаря!

# 688
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Влизам да почерпя, че днес ММ има рожден ден Simple Smile Да ми е жив здрав!

# 689
  • В градината...
Ели, да ти е жив и здрав половинчо и да сте много щастливи винаги   bouquet И скоро да му подариш един много вълнуващ подарък   Peace

Общи условия

Активация на акаунт