Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Ели, с това мохито рано-рано сутринта само хубави работи ще му пожелаем на твоя мъж Simple Smile)) Да ти е жив и здрав и нека времето ви заедно бъде изпълнено с много любов!

# 691
Ели, да е жив и здрав твоя мъж! Да е усмихнат и да го направиш щастлив, да се обичате и да се радвате на страхотни моменти! Целувки за теб и весело изкарване довечера:) Hug Hug Hug

Моя корем много взе да натежава, та има един впрос. Мога ли да използвам масажор,но с инфрачервени лъчи? Мого ме боли гърба и имам нужда от масаж,а сега нямам възможност да отида на истински. Дали са опасни тези лъчи? Питах докторката, ама тя нещо ми смутолеви и не можах да разбера. Ако някоя от вас знае, ще ми помогне много:)

Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 692
Ели,да ти е жив и здрав! Дълги години да се радвате на семейно щастие ,късмет и любов !
Весело изкарване на празника!

# 693
  • Истински се вижда само със сърцето.
Благодаря момичета  Heart Eyes
Тази вечер обаче няма да празнуваме, че мъжо се забави с тръгването от Австрия и ще пътува тази вечер, така че утре ще си направим една интимна вечеря двамцата  Wink

# 694
  • София
Гретхен Закмайер аз те съветвам да не си правиш експерименти. Аз имам проблеми с гърба- 2 пъти чупени прешлени и в 24 г.с бях невероятно зле, не можех сама да седна в колата- мъжО ми вкарваше десния крак в нея,такива болки страшни бяха....моят лекар  ме прати на кинезитерапевт/но специален-занимаващ се с бременни!/-минах само един масаж и после забравих какво е то болка, не се шегувам.

ecoeli75 честит празник на мъжа ти! Бъдете винаги влюбени  bouquet

# 695
verabel  честито сакче  Simple Smile

Гретхен Закмайер, наистина е по-добре да отидеш при добър кинези терапевт

Аз (не)чакам цикъл в края на тази седмица. Днес звъннах да си запиша час за консултация в клиника Надежда... Цялата 2013 била вече заета  Shocked Изумих се! Дадоха ми час за май месец, който много се надявам да не се налага да ползвам...
Поне в началото на януари 2013 ще отидем с милото тук на консултация при лекарката която ме оперира преди 2 години да видим какво се случва с мойте яйца и тръби ако не съм успяла да забременея дотогава... Главата ме боли от мислене... Не знам точно да спра да мисля обаче

Прекрасна седмица желая на всички!

# 696
eli, да ти е жив и здрав мъжа! Много да се обичате и да сте щастливи още дълги години! Hug

Пусикет, за съжаление това е положението в милата ни родина. Часове се записват за месеци напред, жалко, но е истина. Confused
А ти спри да го мислиш толкова много, каквото има да става ще стане. Hug

# 697
  • София
pussycat за май месец коя година ти дадоха? Да,чака се там, но си струва повярвай ми! А казаха ли ти,че клиниката ще се мести, по-точно екипа с д-р Стаменов? Пожелавам ти моя успех-аз не дочаках часа там Wink и успях да го предоставя на жена в нужда Heart Eyes
И въпреки това с помощта на лекар от там имам детето си,през ада минахме но се получи.

# 698
Вера, честито сакче!
Ели, честит рожден ден на твоя мъж! Да ти е жив и здрав!

# 699
Добро утро   bouquet, макар че за мен е утро от 3.00 сутринта, че ММ се прибра тогава и трябваше да приготвям среднощни закуски и докато си легна, стана време да ходя на работа  Simple Smile

Сега ви каня на един есенен пикник  Mr. Green

# 700
  • София
pussycat, мерси, желая ти късмет!
white duck, мерси!

# 701
ecoeli75, magnet_for_happiness, verabel, perunika, *Звездичката сигурно е от ЕГН-то, чак сега видях и ви благодаря за топлото посрещане   bouquet Hug
Жълта Роза, опитвам се да не се шашкам.
white duck, много ти се радвам наборе  Grinning хайде, догодина  baby_neutral
magnet_for_happiness пуснах ти ЛС по повод клиника Надежда.
ecoeli75 Добре ти се е завърнал мъжа. У нас моя мъж чака мен  Joy Голямо изчисляване пада преди да замина в командировка да не изпускаме фертилни дни...
Само при мен ли е така, но с тези тестове за овулация така се стресирам, че либидото ми  придобива отрицателни стойности... При вас как е?

# 702
  • В градината...
O, Eли, че защо изобщо си лягала  newsm78 ... ааа, ама съм и аз - сещам се защо, да поздравиш рожденика  smile3503

# 703
Ааа Перу правилно си се сетила  Laughing, ще го поздравя  Simple Smile

Абе момичета я се стегнете с писането, новата тема с коледен дух вас чака  Mr. Green

# 704
МИли момичета, да знаете,че днес получих прекрасния подарък за малкия принц от Дари! ПО- хубаво одеалце не сте виждали на света!!! Топличко, мекичко, с прекрасни цветове и с толкова обич и добрина вплетени в него!!! ДАри, да си жива и здрава, тук с моя мъж съвсем вече нямаме търпение да идва човечето:) Оказа се,че моя апарат се е бъгнал и не моге да направя хубава снимка, та ще помоля Дари да качи тази снимка, която днес направихме- да видите прекрасния подарък:)

Прегръщам всички ви, а от принца  ритник в корема на мама:) Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт