Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • В градината...
Снимка, снимка, снимка  newsm10

# 706
Веднага се показва

Гретхенче, много любов съм му турила и здраве на това одеалце! Чакам с нетърпение Принца да се появи!

Момичета, току що открих, че моето питие е червеното вино Simple Smile стопля ми и крачетата и душата!
( е и малко се напих, ама това е една друга тема ..... Simple Smile )

# 707
Дари, ти от сега празнуваш Коледни празници,а?Simple Smile Знам колко любов има в това одеалце, пийни си и за мен:))) Отново благодаря Hug Hug Hug Hug Hug

# 708
  • Пловдив
Привет!

Да се включа и аз,та по-бързо да стигнем до Коледната тема  Wink
Още не ме е стигнал Коледния дух ,ама го чакам.........сигурно ще дойде.
Одеалцето е страхотно!Браво на Дари!Да се появи здрав и с мнооого късмет Малкия принц на Гретхен!
А на червеното винце и аз съм му фенка.Е,като пийна една чашка и трудно ставам от дивана,но пък ми е топло и хубаво  Crazy

Цитат
Само при мен ли е така, но с тези тестове за овулация така се стресирам, че либидото ми  придобива отрицателни стойности... При вас как е?
  Така е pussycat,така е..........аз за това се отказах от тестове и БТ и т.н.И сега се чувствам доста по-добре.
Оф,детето спи,мъжо на работа и аз се чудя какво да правя по сред нощ............отдавна не ми се беше случвало такова нещо.

# 709
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Дарка браво  newsm10 одеялцето е страхотно!

Гретхенче със здраве да си го ползвате с малкият принц  Hug

Да отбележа, че и аз съм фен на червеното вино.

Пусикет аз не меря БТ и не правя тестове, имам чувството, че ако почна ще психясъм Simple Smile

Днес е 21 ноември - Въведение Богородично и Ден на християнското семейство - Пожелавам ви много щастие и здраве на вас и семействата ви. На момичетата които очакват своите рожби  леко раждане и живи и здрави дечица, а на тези които сме в очакване на чудото - пожелавам догодина на празника да гушкаме поне по едно бебче Simple Smile

Сега една закусчица  Mr. Green

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 08:17 от ecoeli75

# 710
Добро утро, Ели, благодаря за топлата закусчица  Simple Smile
Ние със сина ми днес сме си в нас, че започна да кашля нещо от снощи, да видим, какво ще каже доки като го заведа, дано не става сериозно.
Дари, страхотно е одеалцето, личи си, че е направено с много желание и топли чувства. Hug Гретхен, да си го ползвате със здраве  Simple Smile
По темата за тестовете, аз за пръв път този месец си правих тестове за овулация, макар, да не сме работили по въпроса бебеправене, защото чакахме доста резултати да излязат. Слава богу цитонамазката излезе и съм първа група, има там някакви написани неща, дето като успея да стигна до доки, или да се свържа с нея ще ми обясни, но поне дългото чакане свърши добре. Гинеколожката ме посъветва да си меря температурата, за да засечем кога що овулация и ако има проблеми след няколко месеца да мога да я насоча, но аз предпочетох по-лесния начин с тестовете. Много се надявам да не ми се налага да се психясвам на тая тема.
Има моменти, в които се чудя, дали ще се справя с две деца (сина ми има проблеми, и се налагат повечко грижи и внимание), като в момента не мога да разчитам на външна помощ, освен на съпруга ми, който все пак работи, дори се налага да отсъства от града периодично, макар за кратко. Но после си казвам, че каквото е писано ще стане, и като ми опре...къде ще отида, ще се оправям. От друга страна толкова много искам бебче, а като гледам и детето също, като дойде някоя приятелка с бебе в къщи, после дълго споменава за това. И затова си казвам, каквото е подредил дядо Господ за мен и семейството ми, ще стане това, не искам да насилвам нещата.
Хайде стига съм разсъждавала...а по въпроса за винцето аз предпочитам бялото вино, рядко пия, по мъничко, но ми харесва.

# 711
  • В градината...
Дари, дано скоро всички ние имаме повод за едно такова одеалце, а може и в розовичко  Peace

# 712
  • София
Влизам да мрънкам Crossing Arms Тия дни съм в ову..страстната седмица,но ще я пропуснем и то целенесочено за съжаление..зверски вирус покосява наред,първо мъжО, следвам аз,вчера свекървата беше в нас да помага,че бях на легло и тя се тръшна от снощи...яко повръщане,яко разстройство, лошо на стомаха,виене на свят,температура....ужас е...трети ден ми е и още ми е зле...мрън

# 713
magnet_for_happiness   spoko да оздравявате бързо  Hug

# 714
Дари, много е хубаво одеалцето. Гретхен, със здраве да го ползвате!  Hug
Магнетче, бързо да оздравявате.  Hug

Днес ММ има рожден ден. Почерпете се мислено, че днес нещо не ми върви с качването на картинки.

# 715
Фортунка да ти е жив и здрав мъжо Simple Smile

# 716
  • В градината...
Фортунка, много да си го глезите тричките   bouquet

# 717
Благодаря, момичета!  Hug
Перуника, глезим си го ние.  Laughing И той нас.

# 718
DarinaK ех, че хубаво одеалце! Гретхен Закмайер със здраве да си го ползвате!
Fortuna честит рожденик! Да е жив и здрав
magnet_for_happiness аз чакам ли чакам отговор на ЛС, а то вирус ви налегнал! Скорошно оздравяване на всички!

# 719

Момичета,почерпете се по едно питие ,че вчера имах рожден ден, но нямах време да пиша.

Общи условия

Активация на акаунт