Тази есен две черти, догодина пелени - Бъдещи мами над 35 (Тема 37)

• 26 935
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ира да си жива и здрава и много щастлива и скоро да сбъднеш мечтата си   bouquet

# 721
На всички, които празнуват- да сте здрави и мъдри! Одеалцето е великолепно- от вчера не мога да му нагледам. А бебока само подритва и иска да се завива с него:)

Само да взема английския тия дни и ще ми стане коледно и може да обменяме рецепти, идеи и подаръци:)

Стискайте палци:)

Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 722
  • В градината...
Ирка и ти да си много щастлива  newsm51

# 723
Хайдеее, още малко и новата темичка е тук:)

Желая ви хубава и спокойна нощ:)

# 724
Добро утро  Heart Eyes

Уф ама много ми се спи днес  Crazy

Гретхенче ще обменим коледни идеи Simple Smile, успех на изпита  Hug

Сега една закусчица да ви сложа  Mr. Green

# 725
  • Пловдив

Ето кафенцето  Grinning
Хайде момичета,дайте малко активност и да започваме новата празнична тема!
Нова тема,нов късмет! Peace

# 726
  • В градината...
Kali, мерси за хубавата закуска  Peace
ама то вярно било време за нова тема. Спомням си, доскоро една тема я влачехме почти година. Значи нещата отиват на добре - има много повече кандидат-мами и успели мами  Naughty

# 727
А така пишете че не остана  Laughing

# 728
  • София
Kali, мерси за закуската, аз току-що изядох една меденка...
Бях на преглед сутринта - имам си живо ембрионче с туптящо сърце! Казаха ми да се обадя към 10.12., за да ми запише час за ЖК.
Смених си лентичката, защото ми каза, че съм в 7ма седмица и 2 дни.

# 729
  • София
Aйде побут побут темата Party ние сме здравиии Simple Smile)) онова което ни връхлетя,както бързо дойде така и бързо си отиде,а детето не го хвана и съм 100% сигурна защо-добре,че сложихме ротарикса Flutter

Ние в нас отдавна сме на коледна вълна, с малкия слушаме коледни песнички,пеем, той танцува, голяма забава е Simple Smile Досега не съм правила коледни сладки и много ми се иска да опитам, но трябва да набавя всичко като започнем от формичките Simple Smile
Нещо ми е гот,идва събота а той е ден на МАМА,ще ходя на водна аеробика jump help

верабел супер,браво,чудесно,това е най-най-най сладкия и уникален звук на света Hug лека,безпроблемна ти желая с най-красивия ревящ пухкав финал! Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 11:40 от magnet_for_happiness

# 730
  • В градината...
Вера, честито сърчице  Hug Peace
Аз много обичам да подготвям празници, да правя сладки и т.н., но като сме само двама, няма смисъл  ooooh!

# 731
  • София
Вера, честито сърчице  Hug Peace
Аз много обичам да подготвям празници, да правя сладки и т.н., но като сме само двама, няма смисъл  ooooh!
мерси, Перу!

# 732
Вера честито и от мен мила, пожелвам ти само хубави емоции и накрая да гушнеш живо и здраво бебче  Hug ама как съм си знаела и вече те бях сложила в списъка на бременните мами за новата тема  Simple Smile

Перу и ние сме си само двамата но пък това не трябва да ни отказва  Hug все пак някое ангелче ни гледа от някъде и ще ни избере за мама и татко, а предстви си ако не се подготвим за коледа какво ще си помисли  Grinning

Магнетче радвам се че сте здрави Simple Smile

# 733
  • София
magnet_for_happiness, ecoeli, благодаря за сърдечните пожелания!
Аз също много обичам празниците и винаги се подготвям, иначе не се усеща празнично настроение.
От доста време искам да направя и щолен, но нещо все не сколасвам. Дано тази година успея. Лекарката ми каза, че мога да пътувам до Будапеща, но до Прага е далече. Все още се чудим, може и някъде тук да отидем. Или с колата до Будапеща, като ще кара само половинката.

# 734
Вера няма да му е проблем да си кара само той до Будапеща - моят мъж кара сам софия - виена и за 10 часа го минава маршрута, важно е ти да си прециниш как се чувстваш.

Аз тази година смятам да правя меденки с джинджифил и глазура - ама да видим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт