Огледален свят по VOYO ~ тема 12 ~

• 58 120
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
Имам един въпроооооос Grinning 61еп отговаря на 24 турски до 52 мин Peace 24 еп е 1ч и 44 минути значи остава по малко от час за двете последни серии на сезона Mr. Greenта се чуда как ще разделят този час на две newsm78 #Crazy

# 31
Миме Hug Hug HugДа ти е жив и здрав и да те слуша много newsm59

Малеее вие всички една зодия Laughing Laughing

Благодаря за почерпката  bouquet  bouquet  bouquetОпппааа сладките и тортата за мен Mr. Green fight Joy

# 32
Охо Миме ти ще ни угоиш тука в темата  да ти е жив и здрав мъжу да те радва и да се обичате много  Hug

# 33
Имам един въпроооооос Grinning 61еп отговаря на 24 турски до 52 мин Peace 24 еп е 1ч и 44 минути значи остава по малко от час за двете последни серии на сезона Mr. Greenта се чуда как ще разделят този час на две newsm78 #Crazy
най вероятно сериите ще са по кратки друг вариант не виждам  Rolling Eyes

# 34
Hug Hug HugНа това му се дзвера от извесно време и не мога да разбера какво е newsm78

# 35
  • в подножието на планината
Добрах се да компа, най- сетне... ooooh! ooooh! ooooh!

Момичета, благодаря за снимките, инфото и клипчетата!  bouquet  bouquet  bouquet

Мими,  Hug честит рожден ден на половинката ти! Да ти е жив и здрав и да сте много щастливи заедно! nbirthday Благодаря за почерпката!  bouquet

Клодиии,  Hug и аз искам... Mr. Green

И сега какво...няма да дават " Огледелен свят"... ooooh! ooooh! ooooh! по- голяма тъпотия не бях чувала, но какво да се прави.... Rolling Eyes

# 36
Hug Hug HugНа това му се дзвера от извесно време и не мога да разбера какво е newsm78
приличами по скоро на солена торта отколкото сладка  newsm78

# 37
може да не е любител на сладкото като клоди  Joy и за това да е солена тортичка за рождения му ден  Sunglasses #Silly

# 38
може да не е любител на сладкото като клоди  Joy и за това да е солена тортичка за рождения му ден  Sunglasses #Silly
Joy Joy JoyЖалко  Rolling Eyesзначи изобщо не е мой тип Mr. Greenщом не яде сладко не става Naughty

Илда Hug Hug HugЩе го дават бе скъпа Peaceако питаш за 2 сезон Laughing

# 39
да да  тя вчера колкото сладко изяде направо се притесних щях да я водя при чичо доктор викам айде гътна се  Mr. Green

# 40

Ами, аз сигурно не съм разбрала... Rolling Eyes значи ще продължи без прекъсване и в четвъртък пак ще има серия по войо... newsm78

# 41

Ами, аз сигурно не съм разбрала... Rolling Eyes значи ще продължи без прекъсване и в четвъртък пак ще има серия по войо... newsm78
Незнам казаха да гледаме сектора очаквайте скоро Mr. Green

# 42
да да  тя вчера колкото сладко изяде направо се притесних щях да я водя при чичо доктор викам айде гътна се  Mr. Green
Joy Joy JoyЩе се гътна ама друг път Mr. Greenот сладко никога Party Party

# 43

Незнам казаха да гледаме сектора очаквайте скоро Mr. Green

Това "скоро" да не е като по турската, демек кой знае кога... Mr. Greenкогато на тях им кефне... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 44

Пак изчезнахте... Rolling Eyes

Нещо готино... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт