Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на хората в чужбина от българите?
Как се възприемат българите в чужбина?
Какви са отношенията между хората в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на хората в чужбина от българите?
Отговорите във форума показват разнообразие в мненията за българите. Някои хора имат положителни преживявания и поддържат приятелства с тях, докато други избягват контакт поради негативни преживявания. Някои се срещат с българи, но избягват да участват в разговор, ако чуят българска реч. Въпреки това има и примери за положително сътрудничество и подкрепа между тях.
-
Как се възприемат българите в чужбина?
-
Какви са отношенията между хората в чужбина?
6те ти кажа как е тука _ зна4и има прили4но бьлгарско присьствие, не знам как ама си ли4име по не6то, просто като видя някои и мога да го позная, 4е не е от местните. Имам ограни4ен крьг от познати с които об6тувам, но никога не се намесвам в разговор, ако слу4аино 4уя 4е се говори на бг.език и хората са непознати. Но пьк мене доста бьлгари ме заговарят, може би заради детето(говоря му на бг.).Имам много смесени впе4етления , но като цяло не са краини.
Само сьм забелязала, 4е по_младите сире4 20_ина годи6ни са много меко казано...вьздухари и несериозни