. Преди да родя писах много и питах много, но явно такива като мен не пишат, та реших аз да пиша за моите впечатления от Шейново в случая. Не съм била с избор на екип, акушерка и всякакви такива "избори". Родих нормално и всичко мина добре ( до колкото може да очаква човек щом не си плаща
). Акушерката в предродилна зала съм почти убедена, че беше учила за палач, не за акушерка, но контракциите ми помогнаха да игнорирам максимално поведението й. Доктора който присъства на раждането ( име не знам, но външният му вид наподобява дебел, побелял пингвин) през повечето време уреждаше някакви пари за някакви платили си девойки и смяташе каква сума ще вземе. Все пак реши да "помогне"малко с раждането ми, като пришпори както той се изрази малко, защото имал някаква работа ли, не помня. До тук ситуацията е гадна, но всъщност в родилна зала се оказаха две много мили акушерки, които ми помогнаха да родя по най-лекия начин. Благодарение на тях, имам и хубави спомени от раждането. В стаята в която беше престоя ми имаше едно мамче, което беше с избор на екип, но лекарят й пристигнал 5 минути преди да роди ( но все пак тя си плати за това удоволствие). Персонала в отделението беше чудесен. Много мили акушерки, санитарки и лекари. Като цяло, мога да кажа че съм доволна, защото крайния резултат е здрава мама и бебе
, а що се отнася до грубата акушерка и заетия доктор, мога да кажа само, че те са пример, че има хора, които са сгрешили професията си
. Ако мога да помогна с мнение за нещо друго може да кажете. Поздрави

, иначе окситоцина си ми го включиха на 6-7 см разкритие някъде, аз до тогава не чувствах кой знае какви болки, даже си щъках по коридори и си лафих с една бременелка
. Аз съм ЗА окситоцин, но съм против прибързване заради някакви лични интереси на някой си доктор, който е на работа и за това му се плаща
, иначе окситоцина си ми го включиха на 6-7 см разкритие някъде, аз до тогава не чувствах кой знае какви болки, даже си щъках по коридори и си лафих с една бременелка
. Аз съм ЗА окситоцин, но съм против прибързване заради някакви лични интереси на някой си доктор, който е на работа и за това му се плаща 

Препоръчани теми