Раждане в Окръжна Болница "Св.Анна" град София

• 276 351
  • 2 198
  •   1
Отговори
# 2 040
  • От Луната
Аз с комуникацията с д-р Илиева нямам. Да, само вторник е на жк, но винаги ми вдига телефона или връща обаждане. Отделно ме е виждала и в отделението.
Аз лично предпочитам да се следя при израждащия.
С Влаева не се разбрахме ... Не са ми нужни допълнителни пакети, аз се следя при още един лекар на частно.

# 2 041
Здравейте,

искам да попитам дали някоя от вас е раждала при доктор Дачева или пък дали има отзиви за нея.
Благодаря!
  Здравейте!
  Родих и двете си деца при д-р Дачева и пак бих я избрала. Тя има много пациентки и до сега не съм срещнала негативни отзиви. Много е внимателна и много обяснява!

Здравейте,

И аз междувременно родих про доктор Дечева. За съжаление не знаех за нея по- рано, за да ми следи и ЖК. Страхотна е. През цялото време стоя до мен и много ме подкрепя. А преди това докато ми записва тонове беше много мила, обясняваше всичко и беше ангажирана.

# 2 042
Има ли жени скоро раждали в окръжна болница  да споделят  мнения  за  епидуралната упойка?

Здравейте,
Вчера родих в Окръжна с упойка. Не бих казала, че е някаква специална прицедура със специални странични ефекти. Аз усещах всичко и контракциите пак си бяха доста болезнени, но не нетърпими. В началото малко ме болеше на мястото, където ми я биха, но сега вече не усещам нищо.
Личното ми мнение е, че е страхотно, ако нещо може да ти облекчи болките поне и малко в този момент Simple Smile

# 2 043
Здравейте,
аз бих искала да ви попитам за повече информация и мнения за д-р Братоева.

# 2 044
  • Sofia
Здравейте,
Има доста изписано за нея. Особена личност. Не бих раждала при нея, защото не бих се чувствала сигурна в какво настроение ще е точно в този момент

# 2 045
И моето мнение за Братоева е същото като на   janin4eto_87.Лежала съм 2 пъти за задържане,раждала  съм в тази болница, но така и не ми допадна

# 2 046
Здравейте,
Аз също съм на мнение, че е особена. И при двете ми раждания се случи тя да ме приеме. Първият път беше страшно мила, вторият път беше много нервна (може би защото бързаше да изражда). В родилна зала се държа много добре с жената, която израждаше, беше спокойна. На следващият ден дойде да ме поздрави с усмивка, което беше много мило, особено когато не съм нейна пациентка.

# 2 047
Така още повече се обърках Simple Smile Тя ме следи по ЗК в МЦ Полимед и наблюденията ми за нея напълно съвпадат с вашите - ту е много внимателна, ту бърза да ме отпрати. В същото време предпочитам да ме изражда тя, тъй като ще ми е следила цялата бременност и ще е запозната с всичко...

# 2 048
  • Sofia
Така още повече се обърках Simple Smile Тя ме следи по ЗК в МЦ Полимед и наблюденията ми за нея напълно съвпадат с вашите - ту е много внимателна, ту бърза да ме отпрати. В същото време предпочитам да ме изражда тя, тъй като ще ми е следила цялата бременност и ще е запозната с всичко...
Замисли се - с кое всичко е запозната? Какво толкова? Важното е да се види предлежанието на бебето, кръвните показатели на майката и това е. Когато родих второто си дете, до деня на термин щях да раждам в Шейново. По определени причини се отказах в последния момент и отидох за първи път при Жекова. Тя се изненада от това, че в деня на термин идвам при нея, но след кратък поглед в документацията ми и беше ясно всичко. Дори повече отколкото на тази, която ме следеше Simple Smile

# 2 049
А някой знае ли каква е цената на епидуралната упойка ?

# 2 050
За да Ви сложат упойка трябва да си платите избор на екип, цената е 700лв.

# 2 051

Т.е не се плаща отделно от екипа (700лв)

# 2 052
  • Sofia

Не. Логиката е, че за да ти сложат упойка, се ангажира анестезиолог, а това значи екип  Mr. Green

# 2 053

Не. Логиката е, че за да ти сложат упойка, се ангажира анестезиолог, а това значи екип  Mr. Green
Разбрах логиката . Въпроса ми е отделно от екипа плаща ли се или не ? В някой болници се заплаща отделно от цената за екип,затова питам .

# 2 054
  • Sofia

Разбрах логиката . Въпроса ми е отделно от екипа плаща ли се или не ? В някой болници се заплаща отделно от цената за екип,затова питам .
Не, в окръжна всичко влиза в тези 700 лв.

Общи условия

Активация на акаунт