ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 119 146
  • 549
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Чух, че в 66-то (шестака му казват някои) има много ромчета (не че е лошо), което занижава критериите значително. 88-мо - доста познати дечица учат там, но от такива, на които се наложи да се преместят по разни причини в други училища чувам, че критериите за 6-ца там се равняват на 3-ка в другите училища, което за мен не е "оферта" за добро образование Sad . За 149-то също агенция ЕЖК каза, че не е добро. От 151-во отрицателни отзиви поне за сега нямам. 132-во просто не го знам и не мога да кажа нищо Simple Smile

# 256
  • София
Като малки учихме в 151 до 4-5 клас май. Хубаво беше,имахме само 6-ци, добри учителки и хубава база. После 6-7-8клас в 88-мо.
Не мога да кажа, че е лошо. Но пубертета яко ни държеше и сравнително бързо ни хванаха лошите навици.
Но то зависи и от децата с,коити ще бъде твоето дете.
132 е спортно над стадион Славия. Аз с най-голямо удоволствие бих записала детето си там, защото има много енергия и хъс.
Говорих с колежки днес, всички бяха на мнение, че стандартите на всички у-ща.са спаднали ужасно много.
Но, ако искаш детето ти от 1-ви до еди кой си клас да ти е близо.аз лично бих избрала 131, 151, 88 -мо.

# 257
Благодаря за отговорите, а имате ли фейсбук страница , в която се публикуват обяви от квартала (продажба, замяна на стоки т.н.)?

# 258
  • София
хм не знам дали има? ?? Ти в коя част на овча купел си

# 259
Старата Crazy Ако няма, мога да направя и да видим колко хора ще се съберат.Какво мислите?

# 260
  • София
Ок, прати ни тук линк.
Мисля че има една страница на овча купел. Но напоследък имаше само спам /за фейсбук говоря/
Да може да споделям снимки от парка,инфо за училища,  за магазинчета и т.н. трябва да се вложи малко енергия.  Пиши ми на лично да ти съдействам, ако искаш.
На колко е твоето детенце, аз съм в старата част при кауфланд, ти наблизо ли си

# 261
  • София
Моето момче е в ласка. Доволни сме: ))
Първа група. Сега ще местят всички филиали на ласка в новата сграда близо до парка. Страхотна е сградата всичко е ново и има много люлки,пързалки ,ще има басейн.
Госпожите са добри /поне нашите/ директорката е точна.

# 262
Ние сме от другата страна на парка, още нямаме ДГ, защото се регистрирахме късно и може да си останем без. Днес звънях на лечебния плаж, входът бил 6 лв., някой ходил ли е там? Водата, като е минерална , дали е по-топла? Удачно ли е за деца?

Заповядайте и канете да се присъединят всички, които познавате https://www.facebook.com/groups/872596516138862/

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 15:08 от armyhousewife

# 263
  • София
Ние сме от другата страна на парка, още нямаме ДГ, защото се регистрирахме късно и може да си останем без. Днес звънях на лечебния плаж, входът бил 6 лв., някой ходил ли е там? Водата, като е минерална , дали е по-топла? Удачно ли е за деца?

Заповядайте и канете да се присъединят всички, които познавате https://www.facebook.com/groups/872596516138862/
Да с малкия вече бяхме 3пъти на плажа. На мен ми хареса, има 2басейна един по плитък, и един за големи. Има много деца и баби и майки хахаха. В 12:00 и 15:00 пускат таблетки за почистване на водата. 6лв е входа, за деца до 7 май няма?  Или до ако са на 7 беше 1лв не знам..
Има пясък около басейна, шезлонга и чадъра се доплащат допълнително.
Супер за страницата веднага ще я харесам

# 264
  • София
Тя е затворена група. Но нищо

# 265
Мацки, освобождавам страхотна квартира за семейство в старата част. Тристаен , изложение И/Ю, напълно обзаведен ( има съдомиялна даже), ново строителство, собствен двор, в който може да се паркира и децата играят без да се налага да ги наглеждам, хазяите също са супер. Цената е 550 лв , като в нея е включена таксата за поддръжка. Ако познавате някой, който търси, пишете ми на лични.

# 266
Ти кога дойде, кога избяга  Laughing

# 267
Не бягам, местя се във военните общежития  Peace

# 268
Някой знае ли дали ще пускат басейна в 88 ОУ?

# 269
  • София
Някой да знае за свестен преподавател по английски език в района Павлово-Красно село?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт