ОВЧА КУПЕЛ ски мами - част 3

• 118 278
  • 549
  •   1
Отговори
# 405
  • Сф
Wind,ходила ли си на другия цирк, който идва пролетта?

# 406
  • София
Wind,ходила ли си на другия цирк, който идва пролетта?
Не ,само на този,мисля ,че се казва Ориент?

# 407
  • Сф
Да, този е Ориент. Просто се чудех дали другият не е по- хубав.

# 408
  • София
Здравейте,
искам да попитам, дали има някоя майка, чието детенце е в частна ясла и градина "Слънчева усмивка"? Да обменяме опит и информация Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 409
  • на пряката в пряката
Здравейте, има ли мама чието дете и прието в 39 ОДЗ, в яслена група ? Синът ми е на 2,7 и ще тръгва от края септември. Да обменяме трепети и опит ☺

# 410
Здравейте мами,живея на улица Любляна в Овча Купел,ако има някоя от вас на близко,която иска да се разхождаме заедно моля да ми пише ,тъй като не познавам нито една мама в квартала и ще ми бъде приятно Simple Smile на 25 г.съм и се казвам Кристина ..ако има някакво значение  Wink

# 411
  • София
На колко годинки е детенцето ти?
Аз имам желание,моето е на 4г.и 10месеца.

# 412
мъничка е на 2месеца и половина ,за съжаление няма да могат да си играят,но пък ние можем да се разходим

# 413
  • Сф
Паркът близо ли ти е? Там няма начин да не се запознаеш с купища майки.

# 414
ами близо ми е да,има майки там,но сякаш те са си по групички...незнам как да ида и да кажа "здравейте,искате ли да се разхождаме заедно"

# 415
  • София
Трудно е да влезеш в "клика" на група майки. Общо взето в повечето време съм сама,но за толкова години в парка,намерих 2-3ма добри познати.

# 416
дано и аз да намеря,че е много неприятно все да си сам

# 417
Здравейте Simple Smile Треньор съм по художествена гимнастика към клуб "Авангард". Ако все още не сте насочили децата си към спорт и бихте искали да се занимават с художествена гимнастика- заповядайте на ст. " Славия" на 4 октомври (вторник) в 18:30 часа. За повече информация тел:0876554155

# 418
Здравейте, мами Simple Smile
Знаете ли някой шивач за корекции в района на Овча Купел (за предпочитане в старата част) или някъде по Цар Борис, може и в Борово или Бъкстон?
Christinne_bb, аз живея също на ул. Любляна. Ако все още си търсиш компания за разходки, пиши ми на лично Simple Smile

# 419
  • Сф
Мога да ти кажа шивачи до Пирогов, ако те устройва.

Общи условия

Активация на акаунт